Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa a iesit! Sa pui o poza si cu ea spalata, cred ca atunci se va vedea culoarea cu adevarat.

Link către comentariu

Mai e de lucru la ea putin. Abia astept sa o vad gata 100%, polishata si cu detailing facut. Am tras-o langa S8 sa vad daca sunt culorile la fel. :)))

Link către comentariu

Ai curatat manerul? Trebuie sa schimbi si avatarul acum.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Frumoasa culoare! Cam asa imi faceam eu masinile la jocuri pe PC :) !

Link către comentariu
Master_Blaster

Arata prea bine, dar trebuie sa renunti la stickerul alb cu vwforum nu se pupa.

Ma enerveaza ca arata mult mai bine decat golful 6. Si mi-e cam ciuda...

Link către comentariu

Manerul l-am curatat si saptamana care vine il vopsesc. Maj trebuie montate arcurile + vopsiti etririi negri, polish integral si apoi un detailing interior si poate si la motor. Intr-un final va trebui sa trec si culoarea cea noua in acte. Ma bucur ca va place cum a iesit. Inainte sa o vad vopsita asa, nu eram foarte sigur de culoare, dar mi-a trecut repede cand am vazut-o. :D

Link către comentariu

Ieri au si polishat-o!

post-27170-13727360506984_thumb.jpg post-27170-13727360706327_thumb.jpg post-27170-13727360839906_thumb.jpg post-27170-13727360972116_thumb.jpg post-27170-13727361273127_thumb.jpg post-27170-13727361429329_thumb.jpg

Ce fain arata fara numere. :)))

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nici nu am schimbat bine parbrizul, ca deja s-a ciobit de la pietrele de pe soselele patriei. Al 3-lea parbriz ciobit de la pietre. :(

Link către comentariu
  • 5 months later...

In sfarsit am trecut la winter setup cu masinuta, am pus sambata rotile de iarna si ieri am constatat ca mi-a murit un claxon, dar il las asa pana la anul. Maine daca am timp, o sa pun testerul pe ea, sa-i mai fac niste codari si sa-mi fac farurile la loc cum erau, ca ultima oara cand s-a pus testerul pe ea, mi-au facut ceva la faruri si numai pot sa le sting decat daca aprind proiectoarele si tare ma enervez ca nu le pot stinge.

Modificat de micnea
Link către comentariu

Aseara, in drum spre casa, m-am oprit si pe la Porsche si i-am luat Golfuletului un mic cadou de mos. Cadoul a constat, in 2 capace pentru janta cu emblema VW si un capacel pentru prezon, eu tineam minte ca pierdusem 3 capacele pentru prezoane si atatea am si luat, acu 2 de rezerva: :D

post-27170-13874145120447_thumb.jpg

Link către comentariu

Astazi mi s-au aprins si placutele dar le schimb dupa anul nou, ca oricum nu prea o sa mai merg cu ea.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Din pacate, din cauza finantelor, trebuie sa ma despart de Golfulet, nu imi doresc acest lucru, dar nu am de ales. La VW nu stiu cand voi mai trece. Sper intr-un viitor indepartat sa-mi iau un Audi A4 B7 sau un Passat 3BG, dar pana atunci ma voi mai plimba cu cealalta masina pe care o am si nu o vinde, si anume un Mercedes din 89... asta dupa ce il voi pune la punct. Imi pare rau ca pararesc grupul VW in aceste circumstante. Topicul dupa atatia ani, se poate inchide. :(

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!