Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Important e sa-ti placa tie, eu ma asteptam la ceva mai deschis un pic.

Daca tot ai posibilitatea sa o vopsesti fara costuri exorbitante ai fi putut sa faci o culoare unicat, sa fie WOW. Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu va fi culoarea cu care va pleca de la tine masina asta :D

Link către comentariu

Trebuie poze la lumina naturala pentru a se vedea culoarea cat mai fidel.

Oricum e promitatoare.

Link către comentariu

Culoarea e ce trebuie. Pe viu si la lumina + masina asamblata se vede altfel.

Abia astept sa o vad si la lumina ca n-am vazut-o si evident montata la loc cu arcurile sport, cat despre culoare? Nu am vrut o culoare unica ceva cu cod special sau vreo combinatie de mai stiu eu ce. Am vrut ceva mai special dar nu foarte complex ca sa zic asa... Culoarea asta mi-a placut, de cand am vazut-o pe Q7 prima oara si am zis ca atunci cand va avea Golful nevoie de revopsire, il voi vopsi in culoarea asta. :D

Modificat de micnea
Link către comentariu
Master_Blaster

Mie imi place culoarea, arata f bine. :icon_thumleft:

Link către comentariu

hai apuca-te sa pui plasticele pe ea ... sa o vedem terminata si atunci ne dam cu pararile:P ... pricum foto sunt promitoare, cum zicea si The_Ego.

Link către comentariu

Maine cred ca ne apucam de ea, ca azi au avut baietii de stat pe 2 masini ce trebuie predate azi. Ce culoare ar merge la etrieri acum cu culoarea asta? Ca oricum va trebui sa o trec si la mecanica ca sa-i pot pune arcurile si atunci, ma gandeam sa vopsesc si etrierii :D

Link către comentariu

Azi cand ajung la pravalie, ii mai fac cateva poze, poate au mai pus cate ceva pe ea ca ieri n-am fost.

Modificat de micnea
Link către comentariu

pai cum tu nu stai acolo !? cand se monteaza ... eu as dormi langa ea :))) ...

Link către comentariu

Nu stau, ca tot misun prin locuri. Cand o sa ii puna parbrizul si arcurile, atunci voi sta cu ei. Idee buna cu galbenul pt. etrieri si cred ca stiu ce nuanta de galben sa aleg. 

Modificat de micnea
Link către comentariu

cel mai bine ii lasi asa cum sunt ... daca aveai frane mai mari intelegeam, dar asa o sa arate dubios ...

Link către comentariu
Master_Blaster

Mda etrierii de pe discurile de 280mm sunt micuti si nu impresioneaza chiar si vopsiti. 

Link către comentariu

la motorisca asta nici nu ma gandesc la upgrade de frane, poate doar cand vor trebui schimbate discurile. Ii fac negri etrierii ca acum oricum sunt rosii. :D

Link către comentariu

Hai ca usor, usor, avansam cu masinuta. :D

Maine trebuie sa cer oferta pt. grila centrala din bara, al treilea stop ( se pare ca-i crapat ) si parbrizul pe care sper sa-l gasesc cu parasolar ca ultima oara cand l-am schimbat, nu aveau. In fine... Haideti mai bine sa va mai arat cateva poze facute azi.

post-27170-13715001641985_thumb.jpg

post-27170-13715001800458_thumb.jpg

post-27170-13715001922941_thumb.jpg

post-27170-13715002048234_thumb.jpg

Link către comentariu

Incepe sa prinda viata!

Abia astept sa vad pozele in lumina. Presupun ca la tine nu se vede efectul de "murat " la vopsea, nu? Pe mine incearca sa ma convinga ca e normal.

Link către comentariu

Este efectul coaja de portocala care este normal, dar sa nu fie foarte accentuat. Si la mine se vede dar are 4 straturi de lac. Dupa un polish integral calumea, va fi oglinda ca sa-i zic asa. :D

Link către comentariu

Aha, bine ca mi-ai zis, eu vroiam sa le-o dau inapoi la revopsit.

Link către comentariu

Las-o sa se mai traga lacul, apoi dute la ei la polish. :D

Link către comentariu

Am comandat si parbrizul de la Pilkington cu parasolar. Acum mai trebuie sa gasesc si restul pieselor, si anume: grila centrala bara fata de GT Sport, consola din stanga pe care vin comenzile de la geamuri pt. ca e sparta intr-un colt si sticla de oglinda dreapta pe care am spart-o cand am incercat sa o montez si special am inceput cu dreapta pt. ca cea din stanga e heliomata. :))))

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!