Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

Pai lucioase vor fi cum are colegul roby_zet care by the way arata foarte bine. Ma gandesc ca candyweiss cu oglinziile negru lucios si fustele vopsite la culoare + negru lucios si "single frame-ul" de la grila ca sa-i zic asa, vor face un contrast frumos! Mai ramane sa vad ce culoare sa fac jantele de GTI dar tinand cont ca contrastul va fi de alb-negru, cred ca jantele vor fi ori culoarea stock ori un gri antracit! Multumesc frumos tur si roby_zet pt. pareri si sfaturi!

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Noutati? In afara de cateva zgarieturi si zgaibe adunate mai nimic nu s-a intamplat. Datorita problemelor interminabile de care am parte in perioada actuala, Golfuletul a fost cam neglijat dar acum cu venirea primaverii voi incepe usor, usor sa il mai bibilesc si pe el (dupa ce mai lucrez putin pe la masinile de epoca). Ultima revizie i-am facut-o in ianuarie (ulei Castrol + filtre Mann) iar maine o sa bag jantele de GTI la vopsit sa le pregatesc pt. primavara dat fiindca le-am gasit si niste anvelope (SH ce-i drept) dar cu ceva carne ramasa pe ele, avelopele fiind tot Michelin-uri Primacy dar de generatie un pic mai veche. 

Link către comentariu
  • 1 month later...

Printre altele am mai reusit sa fac ceva pt. Golfulet in afara de revizie si anume, sa bag jantele de GTI la vopsit ca erau praf. Urmeaza sa-i caut hayon si inca cateva maruntisuri si sa o bag la vopsit. post-27170-13643329240502_thumb.jpg

post-27170-13643329413375_thumb.jpgpost-27170-13643329618139_thumb.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Si iata ca am reusit in sfarsit sa-mi bag si eu Golfuletul la vopsit. Culoarea pana la urma, va fi cea originala ( candyweiss ) cu fustele vopsite la culoarea masinii + negru lucios. Masina va avea un aspect cat mai OEM posibil, tocmai de aceea si jantele le-am vopsit in culoarea lor originala...

Si primele poze cu masinuta la demontat :D

post-27170-13667119696412_thumb.jpg

post-27170-13667120087113_thumb.jpg

post-27170-1366712020044_thumb.jpgpost-27170-13667120294086_thumb.jpg

post-27170-1366712040706_thumb.jpg

Link către comentariu

Usor, usor mai demontam cate ceva la masinuta... Mai am totusi pana sa o chelesc de tot. Trebuie sa-i caut hayonul pe care inca nu l-am luat si cateva plastice. :Dpost-27170-13669725760169_thumb.jpg

Dupa ce o vopsesc, va primi si arcurile sport care asteapta cuminti acasa si va trebui montata si toba finala intr-un viitor ( sper eu ) apropiat...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ieri am luat si hayonul, in sfarsit pot continua lucrarea. Mai trebuie sa comand cateva plastice dar cu alea nu e panica mare ca se pot schimba ulterior. :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Saptamana care vine sper sa intre masina la pregatitul pt. vopsitorie. Este demontata toata, aripile, usile, barile si hayonul deja sunt in filler. Restul masinii sper sa intre si ea saptamana care vine la pregatire, a mai ramas doar lovitura nasoala de pe aripa spate de indreptat si e gata si caroseria. 

Modificat de micnea
Link către comentariu

Ieri a intrat masina la pregatirea pt. vopsitorie. Saptamana viitoare ii comand vopseaua si lacul si poate la sfarsitul saptamanii viitoare o si vopsim! Revin cu cateva poze din timpul lucrarii putin mai incolo. 

Link către comentariu

Haionul s-a schimbat intradevar, pt. ca cel vechi era lovit pe dublura asa ca am preferat sa-l schimb cu unul SH dar intact. Culoarea am vrut sa o tin secreta pana la finalizarea lucrarii, dar putem dezvalui secretul putin mai devreme... Va fi "Velvet purple". Abia astept sa vad cum iese. Este deja in filler masina si vopseaua ar trebui sa ajunga azi. :D

Va multumesc frumos pt. urari. :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

Asa am zis ca o fac candywhite, dar m-am razgandit cand m-am trezit cu toate geamurile masinii demontate. :))))

Fix aia e culoarea, abia astept sa o vad proaspat aplicata pe masina. Pe Q7 pot vedea oricand culoarea, dar vopseaua e veche, zgariata etc. Se vede altfel cand e noua. :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

E faina si asta dar o sa arate bine si cu velvet purple. 

Cam asa ar trebui sa arate culoarea pe masina. 

post-27170-0-39095600-1370808793_thumb.j

Link către comentariu

Alb perlat, mov...nu vad nimic masculin in aceste 2 culori :).

Parerea mea!

Link către comentariu
Master_Blaster

Lasa ca ajuta pe VW orice culoare interesanta e ok, ca si asa castiga detasat premiul de marca cea mai impersonala.

Link către comentariu

Numai conteaza daca pica bine culoarea sau nu, pentru ca masina a fost vopsita. :D

post-27170-13709584659459_thumb.jpg

post-27170-13709584935731_thumb.jpg

post-27170-13709585305839_thumb.jpgpost-27170-13709585432445_thumb.jpgpost-27170-1370959008599_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!