Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

Bleah :sly:

Mai bine las-o asa sau fa-o purple cum ziceai inainte, atunci chiar ar fi unicat.

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Master_Blaster

Daca merge pe un verde inchis cum e pe Golf4, sau chiar o nuanta mai inchisa si metalizata eu zic ca o sa arate f bine. Golf-ului ii sta bine in culori inschise. Desi sunt un cosmar in praful din romania.

Link către comentariu

verde din asta zici ?:)) http://img338.imageshack.us/img338/7489/29832122.jpg

De ce nu iei o culoare de pe alta marca pe care sa o pui pe golf, fara perle si nebunii, eu zic ca asa ar fi cel mai ok ...

De exemplu poti in cerca gri carbon de la BMW M3, sau o culoare de Mercedes, Porsche, un albastru sau gri de la Audi, exemple sunt multe, depinde ce vrei tu

Link către comentariu

Pai la verdele acela inchis de mk4 ma gandeam si eu... Am avut la service un Jag. E Type care este tot un verde inchis metalizat iarasi o culoare care mi-a placut mult, mai ales in soare. Sincer sa fiu nici eu nu stiu ce vreau de asta tot intreb. Inainte eram chitit pe velvet purple la care inca ma gandesc serios si acum dar ma tot gandesc si la alte optiuni! :D

M-am gandit si la culori de la alte marci, inca nu am studiat paletele calumea in schimb din pacate nu prea am mai stat pe micutul Golf ca am tot lucrat la masinile vechi. Alex@Audi, nu acela e verdele la care ma gandeam, mi se pare o culoare tare ciudata nuanta aceea de verde!

Link către comentariu

Albastru de R era si ala in planuri dar nuanta asta o mai vezi pe strazi mai ales de cand a aparut mkVI R. Inca predomina mov-ul ca si culoare in procente! :)))

Link către comentariu

Eu zic sa o faci candy-pink:)) joking, velvetpurple e ce trebuie!!!

Link către comentariu

decat sa o vopsesti din nou, nu ar fi mai interesant sa ii iei o suspensie sau niste jante ?:)

Link către comentariu

Pai suspensia e in plan si jantele sunt cele actuale de GTI pe care abea ce le-am luat! Cum ar da Sorin pe jantele de GTI white-wall tires? :))))

Modificat de micnea
Link către comentariu

Inprospatez topicul cu cateva poze facute adineauri la plictiseala. Noutati? Oglinda dreapta zgariata ieri din cauza unui taximetrist idiot si una oe bara care nu stiu cand s-a produs si unde. Cert e ca saptamana trecuta s-a intamplat... post-27170-13402709554979_thumb.jpg

post-27170-13402709718332_thumb.jpg

post-27170-13402709846834_thumb.jpg

post-27170-13402709964574_thumb.jpg

post-27170-13402710087136_thumb.jpg

post-27170-13402710219921_thumb.jpg

post-27170-13402710377762_thumb.jpg

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?cqpxh4

Tema pozelor? Un tinerel printre varstnici. :))))

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?ziuoa2

Link către comentariu

Beautiful :icon_thumleft: Da tot vreau grila ta fata :))

Link către comentariu

Mie imi place 500 SEL-ul ala trosnit dar nici coada de randunica nu-i fraiera! :D Calinu inca sunt in cautare de grila ca a mea ca si mie imi place prea mult ca sa o dau, cand gasesc ceva, te anunt! :D

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?o343qs

Link către comentariu
  • 1 month later...

Noutati? Pai nimic de bine.... Inca! Masina a mai primit o zgaiba 2 in plus ceea ce m-a determinat si mai mult sa o bag la vopsit asa ca maine cred ca ajung cu ea la constatare iar azi am reusit marea performanta de a face pana in parcare la service intr-o groapa pe care n-am vazut-o. :(((( Drept pt. care masina acum ruleaza cu 3 roti pe 17 si una pe 15! =))))

post-27170-13439408384427_thumb.jpg

Na de aici combinatie de roti! :)))

Link către comentariu
  • 3 months later...

In afara de fusta de GTI pe care am montat-o azi si faptul cal trecut-o pe winter mode nu s-a intamplat nimic nou la masina. Din contra, un imbecil a reusit sa imi loveasca aripa din spate intr-un mod numai de el stiut si a lovit-o si urat dar astea sunt detalii. Dupa ce imi platesc restantele la leasing o bag la "restaurat" iar culoarea va fi cea originala, adica Candyweiss!

post-27170-13523071006575_thumb.jpg

post-27170-13523071423587_thumb.jpg

post-27170-1352307172328_thumb.jpg

post-27170-13523071929396_thumb.jpg

Link către comentariu

Am o dilema cu trimurile interioare si anume.... Nu stiu daca sa le las OEM, sa le vopsesc piano black sau sa caut trimuri de GTI (brushed aluminum). Ma puteti ajuta? Eu as merge pe piano black pana gasesc niste trimuri bune de GTI coupe si in afara de asta ma gandeam sa fac carcasele oglinzilor negre dar iarasi nu stiu sigur daca sa o fac sau nu! :D

Link către comentariu

Piano black arata minunat in interior:D Nici cu oglinzile negre n-ar da rau, parerea mea, dar lucios nu mat. Numai bine!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!