Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

eee OEM is the best ... mai ales daca sunt Denver-uri ... foarte bine ii sade !

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

E ok sa tractezi cand ai cutie automata?Intreb si eu :mellow:

Link către comentariu

Nu stiu de ce a salvat asa pozele si nu stiu daca e bine sa tractezi la configuratia ( motor + cutie ) pe care le am eu, dar a fost gen sa mut Merc-ul in parcare la service de la hala principala la o hala mai mica unde tinem masinile si ca sa nu mai pierd timpul sa adun lumea sa ma ajute sa o imping am zis ca cativa metri n-are ce sa pateasca + ca eram curios sa vad cum se comporta!

Modificat de micnea
Link către comentariu

Arata foarte foarte bine,mai trebuie tranteala si eventual rotile sa le faci sa semene cu detroituri,la culoare ma refer+polish sau makar 1 gri sobolan

Link către comentariu
Master_Blaster

Arata super bine cu jantele si noua fata. Bv, abia astept sa o mai vad live, unde am mai pozat-o. ;)

Eu zic ca e chiar ok sa tractezi cu o cutie automata pt ca nu are ambreiaj si nu are ce sa arda si livreaza puterea f liniar fara sa bruscheze transmisia ca la cutiile manuale.

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

la automobilele care au cutie automate e indicat sa nu fie tractate (se muta pe platforma sau cu rotile motrice suspendate) si sa nu tracteze, verificati manualul autoturismului

Link către comentariu

Spotted! Ti-am vazut masina azi pe Grivita...cu tatal tau la volan, sper ca nu l-a speriat galagia facuta de mine :)) Este superba...si imi place la nebunie bara de state :)

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Intradevar o schimba complet jantele si bara de GT! Calin stai linistit ca nu l-a deranjat pe tata nimic... l-am avertizat ca s-ar putea sa fie salutat de colegi forumisti. :D

Link către comentariu

Sper sa nu te super pe mine ... dar mie nu imi place felul in care e vopsita (nu ma refer la culoare)

post-42557-0-34515500-1333617149_thumb.j

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

E asa din cauza ca, probabil, a fost vopsita la verticala si s-a prelins putin lacul

La un polish serios ar trebui sa iasa.

Link către comentariu

Iese sigur la polish dar nici nu ma mai chinui sa o polishez ca o sa o revopsesc integral oricum. Trebuia sa o polishez inca de cand a fost revopsita ultima oara dar n-am mai facut-o!

Link către comentariu

2 poze cu sora ei mai mare cu cateva luni... Golful ala a fost sursa mea de inspiratie cand l-am configurat pe asta. :D

post-27170-13342209101477_thumb.jpg

post-27170-13342209251134_thumb.jpg

Link către comentariu

Cat de mult schimba aspectul masinii niste faruri, o bara fata, o bara spate si niste jante. :))

Link către comentariu

Jantele si farurile sunt superbe, ele schimba cel mai mult aspectul masinii. O antena shark fin cand ii pui? :)

Link către comentariu

Cat de mult schimba aspectul masinii niste faruri, o bara fata, o bara spate si niste jante. :))

exact acelasi lucru vroiam sa zic si eu ... zici ca sunt masini total diferite in afara de stopuri ... superb arata cu noul look ...

Link către comentariu

Multumesc tuturor de aprecieri. :) Antena shark fin o am in plan dar nu stiu cand ii voi pune, sincer sa fiu imi place si asta de Mini Cooper pe care o am acum! O sa umblu si la interior dupa ce voi termina exteriorul la care mai am nevoie de: praguri de GTI, tipsuri, suspensie, folie pe geamuri si niste stopuri de ED30 ar fi superbe dar din cauza pretului lor si lipsa ( din fericire ) a ED30-urilor din dezmembrari, voi fi nevoit sa le fac pe astea cumva sa arate ca cele de editie vopsindu-le sau aplicandu-le folie! :D

Link către comentariu

Man, avem noi o vorba: Germania!!! Bravo, foarte bravo!! Poate in curand o facem si pe a mea sa fie Germania....

Link către comentariu

Hehehe. O sa o mai vezi pe acolo din cand in cand ca am un client care sta acolo si cand mai iau o masina de la el, o las pe asta acolo! :D

Si are dreptate colegul Sorin, sunt superbe amandoua. :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am zis sa improspatez un picut topicul cu un update si anume... proiectoare noi + capacelul cu VW pt janta de GTI care trebuie sa soseasca maine sper. Am la reconditionat un Mercedes cu care va merge tata si dupa ce il termin, o bag pe asta mica sper la revopsit integral + revopsit jante. Ma gandeam pentru jante sa nu le fac culoarea lor originala ci o culoare mai speciala dar in functie de cum va fi exteriorul. Ma mai gandeam serios sa-i imbrac plafonul + stalpii in alcantara neagra ( am facut treaba asta la Mercedes si arata bestial ) dar astea sunt detalii, macar sa ajung sa o vad revopsita. :D

Link către comentariu

:icon_thumleft: keep up the good work :D

Link către comentariu

Thanks man, you too! Ne mai vedem la intalnire zilele astea. :D

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

In afara de un bec ars la stopul pe frana nu s-a mai intamplat nimic nou la masinuta ca nu am terminat inca Merc-ul! In schimb daca nu dorm noptile imi vin tot felul de idei, ultima fiind tot la culoare si anume verde inchis perla, cred ca ar da destul de bine + ca nu stiu sa existe in gama de culori de la mk5 verde inchis... poate la Individual dar pe alea nu le stiu, cert e ca eu nu am vazut nici unul live, voi ce ziceti de verde? :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!