Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

Dap normal ca ii fac si evacuarea, luna viitoare ma gandeam sa fac operatiunea asta. Cat despre jante pe 18... Are o un prieten 2 jante de GTI pe 18 iar daca mai gasesc inca 2 bucati, am sa-i pun de GTI! Misto ultima poza... ce cuminte sta ea acolo. :)

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?xvbqsy

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

F frumoasa masina asta..eu zic sa o lasi asa ca si culoare..este f frumos albul asta.cat priveste jantele..eu zic ca 16 17 ar fi ok..mai ales la drumurile pe care le avem si puterea motorului.se simt calumea jantele pe 17..mai ales cele pe 18.oricum este decizia ta.succes in continuare.si HAI cu evacuarea :)

Link către comentariu

Evacuarea o sa fie doar niste tipsuri ca acopar golul de la bara de GTI nu stiu daca va imbunatati sunetul treaba asta. Saptamana asta s-ar putea sa urmeze ceva frumos dar nu zic pana sunt sigur ca imi iese! :D

Si da m-am gandit sa-i pastrez culoarea asta. O sa o revopsesc dar tot culoarea asta si de data asta o sa fac si interioarele! :D

Link către comentariu

Tipsurile sigur vor imbunatati sunetul, va deveni mai sportiv, mai ales dupa 3000 .

Link către comentariu

Niste tips-uri nu imbunatatesc zgomotul, poate doar sa rezoneze la relanti sa se auda mai gros. Schimba totusi spatele oricarei masini :D

Link către comentariu

Mie mi-a schimbat sunetul, in special in turatii mai inalte suna mult mai bine decat inainte. Acum poate e doar placebo, nu stiu, insa nu suna deloc cum suna inainte.

Link către comentariu
Master_Blaster

Daca nu schimbi finala nu ai cum sa schimbi sunetul, poate doar daca le aveai orientate in jos inainte.

Link către comentariu

Azi s-ar putea sa urmeze si marea surpriza! Va mai cer un sfat... pleoapele pe care le-am luat de mai bine de un an si nu am apucat sa le vopsesc, sa le mai pun pe masina? :D

Link către comentariu

Asteptam cu nerabdare evacuarea. Din cate am inteles, pentru un sunet ceva mai sportiv e recomandata schimbarea tobei finale, nu numai a tipsurilor.

Nici o antena shark n-ar strica - desi daca asculti radio si faci drumuri prin afara localitatilor, nu ti recomand.

Sincer , nu ma omor dupa pleoape, mai ales daca vrei sa acoper farurile xenon OEM, care sunt un mare plus :icon_thumleft:

Link către comentariu
Master_Blaster

Eu zic nu ploapelor, pt ca sunt atat de comune azi incat sunt banale si cam arata a tuning ieftin. Ca sa nu mai zic ca e un motiv f bun ca rar-ul sa se ia de tine.

Link către comentariu

Daca nu schimbi finala nu ai cum sa schimbi sunetul, poate doar daca le aveai orientate in jos inainte.

Din cate stiu eu Bogdan(cogdao) a taiat din toba finala partea care era curbata in jos si a pus peste tipsurile.Am ascultat odata intr-o seara,cum se aude la el si pot sa confirm ca se aude mai frumos decat stock ;)

Link către comentariu

Si eu zic nu pleoapelor, s-a dus vremea lor, acum sunt considerate kitch.

Off Topic: Asa e, la mine teava era curbata in jos si a fost retezata de tot, tipsurile erau cam lungi si ieseau in afara.

Link către comentariu

Big :emthup: pentru Denver! Ma bucur ca nu ai mers pe cele de audi.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cat de frumos poate sa arate. Ce modificari ai facut ca sa pui bara fata?

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu

Super. Foarte buna alegerea cu jantele de GTI :D . OEM-ul ramane OEM ;)

Sa le stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri! As fi mers in continuare pe jantele de Audi doar ca nu aveam anvelope la ele sa le pun. A intervenit in schimb ocazia cu rotile complete de GTI care a fost de nerefuzat! Anvelopele in schimb sunt cam uzate, dar mai merg vara asta sunt Michelin PS3. Pentru bara am taiat un pic si din bara si din trager, dar se poate taia doar din bara.

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?xw3fvy

Link către comentariu

Mai postez cateva poze facute azi! 4e60c434-afb2-15b7.jpg

Interiorul curatat finaly

4e60c434-afe7-4190.jpg

4e60c434-aff3-8a50.jpg

4e60c434-b001-9714.jpg

Schimb de roti...

4e60c434-b022-33f7.jpg

4e60c434-b02f-d147.jpg

Si tot azi Golfuletul si-a ajutat la nevoie un batran prieten! Pe distanta f mica deci nu l-am chinuit prea mult. :))))

4e60c434-b08a-d3f0.jpg

post-27170-13335710007134_thumb.jpg

post-27170-1333571022306_thumb.jpg

post-27170-13335710361908_thumb.jpg

post-27170-13335710470717_thumb.jpg

post-27170-1333571068756_thumb.jpg

post-27170-13335710978074_thumb.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!