Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

Se pot schimba capacelele, si or sa stea bine pe masina pt ca or sa aibe et-ul mai mic. Numai sa gasesti un set la un pret ok.

Dar nu sunt un model f special si poti gasi ceva similar AM.

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

+1 pt modelul Goal. Cele din poza imi par replici pt ca la audi centrul spitei este putin ridicat.

100_0445.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cred si eu ca sunt replici. Eu am pus poza respectiva ca sa se stie despre ce model e vorba! O sa ma uit si dupa cele de Goal... E o idee oricum, nu e nimic sigur. De aceea ma consult si cu voi. :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

Cogdao, ce daca scrie mare audi pe ele? Si pe ale mele scrie:P:P si le iubesc chiar mai mult!!! Micnea, iti sugerez sa te gandesti la niste arcuri daca nu la o reglabila. Cat despre roti, iti recomand C63AMG wheels, mi se pare ca vin :X pe 2 usi!!!

Link către comentariu

Eeee,e chestie de gusturi,eu prefer sa pun VW pe VW.Acum,fiecare pune pe masina ce vrea,nu cred ca Micnea o sa puna OEM VW doar fiindca i-am spus eu ca asa ar da bine.

Link către comentariu

Lasam rotile la o parte momentan deoarece saptmana viitoare sper sa incep sa ma apuc de masinuta sa o bag la revopsit integral. Iar culoarea pe care am ales-o este "Velvet puple" (cea care e pe Q7) ca el a fost sursa de inspiratie. Iar la interior ma gandeam sa-i fac trimurile in culoarea caroseriei si plasticul ala de pe consola centrala din jurul grilelor de aerisire si a playerului sa-l fac piano black... cred ca e interesant contrastul. Iar pe aripile fata as vrea (desi sunt fan badgeless) emblemele alea mici de invidividual. :D

Link către comentariu

Sunt curios cum o sa arate grilele pe piano black,ma bate gandul sa le fac si eu,mai ales ca ar merge cu rcd-ul 310.Astept cu interes pozele ;)

Link către comentariu

Inca ma gandesc daca sa le fac pe alea sau nu. Oricum cand ma apuc de masina voi pune poze cu fiecare etapa!

Link către comentariu

Inca nu m-am ocupat de ea sa o bag la vopsit, dar ma gandeam cand o fac, sa-i pun antena de GPS ca arata mult mai bine si e mai subtila. Oare se poate pune daca nu am GPS si sa mearga la RCD-ul meu?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Revin cu update-uri minore ce-i drept. Am montat carenajele de GTI, numarul spate mic si am reparat clanta din dreapta. De vopsit inca nu stiu cand ma apuc ca n-am avut timp!

6da68451-7057-a973.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

Maine o sa ii pun anvelopele de vara si azi am probat o janta pe 17 dintr-un set ramas de la un A6 pe care l-a avut tata acum cativa ani. Evident vor trebui anvelope (de vara ) cu flancul mai mic ca sa nu atinga in aripa, dar eu cred ca arata binisor... Nu-s cele mai frumoase jante but at least their bigger! :)

post-27170-13322608531904_thumb.jpg

post-27170-13322608715441_thumb.jpg

post-27170-13322608941153_thumb.jpg

Si cateva poze facute azi dupa ce am spalat-o langa sora ei mai mica.

post-27170-13322609725854_thumb.jpg

post-27170-13322609950697_thumb.jpg

post-27170-13322610164026_thumb.jpgpost-27170-13322610253235_thumb.jpg

post-27170-13322611166667_thumb.jpgpost-27170-13322611692301_thumb.jpg

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?2cjnwf

Ce parere aveti de jante?

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?inlkb4

Link către comentariu

*they're bigger. (grammar nazi) :))

Jantele de audi? sunt ok. ii schimbi siglele alea si gata. Acuma tu decizi care iti plac mai mult

Link către comentariu

eu zic nu jantelor de audi, nu rup gura targului ... nu cred ca se pune problema de a nu achizitiona un set OEM pt. golf, ma refer la puterea financiara... cel putin pe 16 :D ...

... pe polo imi plac cum vine jantele!

Modificat de davides
Link către comentariu

Pana una-alta merg si astea,dupa aia poate le vinzi si iti ceva OEM VW,sa arata misto...

Ai un pret pentru mine?pm...

Link către comentariu

Ce jante si ce cauciucuri ai pe surioara Polo ? :)

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu
Master_Blaster

Sunt rial Como, si dau f bine pe mai toate culorile daca sunt in dimensiunea potrivita. (eu am avut pe a3)

Eu zic sa pui jantele de audi nu sunt chiar asa de rele mai ales ca sunt free.

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Sfat personal. Hai sa revopsim jantele de audi intr-o culoare draguta, ne tipatoare, make them shiny new. O sa te indragostesti de ele. Modelul e frumos. Si eu le bag pe ale mele curand. i`ll drop by one of these days for a cup of coffe;) Cheers mate!

Link către comentariu

Da-le la schimb cu unele pe 16 oem. La puterea motorului se simt si cele de 16". plus pretul cauciucuilor.

Link către comentariu

O sa le pastrez pe astea de Audi pana o sa gasesc unele OEM (eventual de GTI) si astazi sper sa aflu si pretul pentru anvelope ( BF Goodrich G-Force Profiler ). Jantele de la Polo sunt Rial Como pe 15 incaltate cu Good Year Eagle F1. Sorin, drop by anytime! :D

cogdao ai PM

Link către comentariu
Master_Blaster

:emthup: pt masina, culoarea e dementiala pe viu...

2012_03_22_11_43_17.jpg 2012_03_22_11_43_49.jpg

Niste jante de 18 sunt necesare, dar un model discret ca sa nu fie in competitie cu vopseaua.

Link către comentariu

Scoate-i si tu evacuarea afara ca vine urat gaura aia in bara..pacat ca o vopsesti imi place mult albul asta perlat..

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!