Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

de ce vrei oglinzi de mk6?sunt urate cu spume,nu sunt asa de fluide ca astea de la mk5 plus ca ar arata ca un urecheat...in rest super masina,si spor pe mai departe.brgds

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mie-mi plac mai mult cele de Golf VI, dar doar pe modelele noi. Sunt cam colturoase pentru V care e rotunjor.

Eu zic sa lasi oglinzile asa si eventual sa le vopsesti negru lucios, in ton cu bara.

Link către comentariu

imi plac mai mult cele de scirocco sau de passat b7, daca e sa faci schimbarea.

Astea vechi de pe GV si passat b5.5, b6 sunt cam clapauge.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sunt mai ascutite cele de scirocco 20101016 Volkswagen Polo scirocco Golf TSI and DSG Experience514.JPG

Apropo, imi place mult retrofitul de faruri + bara, alta masina acum :icon_thumleft:

Link către comentariu

Va multumesc mult tuturor de aprecieri. Cu oglinzile de mk6 era o idee... mie unul imi plac mult si cred ca ar da bine. Oricum mai trebuie sa ma documentez cu oglinzile alea. Pe la primavara cred ca o sa ma pun pe cautat jante ( inca nu stiu exact ce vreau ) si de aceea trebuie sa ma documentez si in privinta lor. Eu am 4 jante pe 17 de Honda Civic Type - S din 2008, dar din cate am inteles nu se potrivesc neam pe Golf ( ceea ce era si evident ) si nici sa le adaptez nu merita, asa ca mai cautam. :D

Link către comentariu

Daca vrei sa o tii OEM+, cumpara jantele lui the_ego. Seattle-urile sunt f reusite si dau bine pe alb.

http://vwforum.ro/topic/87017-jante-oem-17-anvelope/

Arata super masinuta dar imi inchipui ca motorul ala cu o cutie hidramata nu e nici economic nici fun de condus, parerea mea. Si sincer nu am vazut un g5 care sa arate bine cu ploape.

Link către comentariu

Ai dreptate in privinta motorului. Nu ma pricepeam deloc la Golfuri si nici motoarele aferente (in afara de 1,9 TDI si GTI) cand am luat-o. Eh asta e acum... Ne multumim cu ce avem. O sa iau si una mai fun de condus mai incolo. :D

P.S. Golfuletul meu nu mai are pleoape de ceva vreme. Nu am mai apucat sa le vopsesc si nici n-am mai vrut sa le pun!

Modificat de micnea
Link către comentariu

Mda azi cand m-am sinchisit sa dezapezesc si sa dezghet Golfuletul, am reusit sa indoi usa soferului jos in colt unde se imbina cu aripa. Stiam ca asta e damblaua mk5-ului si totusi am reusit si eu sa o comit.

post-27170-13287122689275_thumb.jpg

post-27170-13287122935454_thumb.jpg

Link către comentariu

Acelasi lucru l-am patit si eu in urma cu cateva zile cand am vrut sa deschid usa , mi s-a indoit si usa si aripa, de la gheata acumulata in interiorul usii si acum va trebui sa le vopsesc pe ambele. :(

Link către comentariu

Si varamiu a patit-o la al sau mk5 zilele trecute. Asta e... o revopsim la primavara-vara sper. Si am uitat sa zic ca mi-au venit carenajele spate de GTI + numar mic de motocicleta pt bara din spate. Abea astept sa le montez. :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

mai sa fie ... urata treaba cu usa ... m-ai facut si pe mine sa fiu mai atent in perioada aceasta a anului! ... sper sa se rezolve usor!

Link către comentariu

La Octavia 2 doar a sarit vopseaua. Deh.. tabla groasa...

La Superb 2 nu mai intra apa/zapada acolo...

Modificat de nsm
Link către comentariu

E mai nou Superbul si mai gandit probabil. Cred ca ii dau 2 ciocane acolo si un pic de filler ca sa nu rugineasca pana o vopsesc... nu e prea estetic dar ma gandesc ca poate o mai protejez. Sa vad cand ma voi duce la service ca momentan ma lupt cu o raceala de zile mari. :)))

Link către comentariu

Am auzit ca la PBN se repara pe garantie aceasta problema a usilor deformate de la gheata, fiind o greseala de fabricatie. Au fost mai multi colegi de forum la reprezentanta cu problema asta si li s-au vopsit masinile gratis. Nu ar trebui sa incercam si noi varianta asta?

Link către comentariu

Am atasat mai jos doua fisiere. Unul este TSB-ul de la VW. Exista insa oameni care nu au fost multumiti de solutie, fie pentru ca bucata de spuma venea in contact cu usa si o zgaria, fie pt. ca oricum apa ajungea acolo si ingheta (nu stiu daca au fost probleme de montaj).

Al doilea fisier este solutia unui user de pe un forum extern care spune ca nu a mai avut probleme doua ierni (dupa ce a in prealabil incercase solutia VW).

Eu personal n-am aplicat nici una din solutii. Incerc in schimb sa curat cat mai repede masina de zapada, pentru ca am observat ca cel mai des se strange apa/gheata acolo cand las zapada pe plafon/parbriz/zona de sub stergatoare si ulterior se topeste si o ia la vale.

Bafta!

57-07-05 Front Door Deformed by Ice (December 10, 2008).pdf

DIY Ice build up fix.pdf

Link către comentariu

Si la G6 ingheata in unghiul usa-prag-aripa fata si face problematica deschiderea usii. Probabil insa ca se strange mai putin si nu ar deforma usa, nu mi-am asumat riscuri. Zilele trecute chiar am avut jumatate de prag plin de gheata.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Acum am incheiat dezapezirea curtii si a masinutei. Am reusit sa o scot intr-un final ca n-a fost clintita saraca de vreo saptamana. Cred ca mi-a luat o ora sa scot sloiul de gheata care s-a adunat la stergatoare. :)))) S-a zgariat si mi-a sarit vopseaua pe unele locuri, dar... Asta e. :D

post-27170-13292320462602_thumb.jpg

post-27170-13292320698201_thumb.jpg

post-27170-13292321295231_thumb.jpg

post-27170-13292319700469_thumb.jpg

post-27170-13292321549286_thumb.jpg

post-27170-13292321869032_thumb.jpg

post-27170-13292322059325_thumb.jpgpost-27170-13292322231045_thumb.jpgpost-27170-13292322231045_thumb.jpgpost-27170-1329232248416_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu era mai usor sa deschizi capota ca sa cureti gheata adunta sub stergatoare? Eu am patit asta la a3 s-a adunat acolo f multa zapada inghetata si ca sa o sparg am deschis capota si am rezolvat problema fara sa zgarii vopseaua. Cu capota deschisa ai acces f bun in zona aia.

Link către comentariu

Stiu ca era mai usor, dar se adunase f multa gheata la fix la colturile capotei, unde se imbina cu aripile si imi era sa nu o indoi la colturi sau ceva de genu. Acolo in poza eram aproape de final. :))))

Modificat de micnea
Link către comentariu

Ma gandeam sa caut niste jante de Audi A4 B7 pe 17. Oare ar arata bine cu modelul asta de jante?

post-27170-0-86080400-1329740229_thumb.j

Link către comentariu

Scrie mare AUDI pe ele.Cauta ceva OEM Golf 5,ar arata mai bine(vezi Goal,daca tot vrei in 5 spite).

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!