Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

Pozitiile intradevar sunt albe ca le-am luat din farul vechi dar pe mine unul parca nu ma deranjeaza contrastul de alb-galben. Sa vad maine daca ii schimb si becurile pe pozitii daca sunt w5w mai mult ca sigur trebuie sa am si la service in magazie portocalii. :D

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum o sa urmeze incetul cu incetul sa-i fac botul. Sa-l fac GTI sau GT? Fara emblemele aferente bineinteles. :D

Link către comentariu

GT clar ... parerea mea personala este ca arata mult mai bine fata de GT decat GTI ...

Modificat de davides
Link către comentariu

Falicitari pentru faruri! Am vazut ieri pozele pe fb si imi place cum arata masina.

Imi aduci aminte de primul Golf pe care l-am avut si de cata munca a fost nevoie sa fie farurile functionale.

Spor la modificari pe viitor.

Link către comentariu

Merci mult Andrei. Intradevar a fost ceva de munca, dar merita fiecare minutel si leut! :D

Link către comentariu

Felicitari pentru modificari!Mai ramane o folie si e gata ;)

Sa inteleg ca te-ai hotarat sa o pastrezi?

Link către comentariu

Dap. Am dat-o mai demult si am luat-o inapoi. :)))) Folia o sa urmeze si ea dar inainte de folie sper sa urmeze fata de GT. :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

New updates! Bara fata completa de GT si am pus la loc bara spate de GTI. Next on wishlist: - Tipsuri

- Praguri de GTI

- Jante

- Folie pe geamuri

- Revopsita integral in "Velvet Purple" ( la vara sper...)

- Oglinzi de mk6

Plus multe alte maruntisuri pe care sper sa le fac in timp.

post-27170-13274911360411_thumb.jpg

post-27170-13274911568059_thumb.jpg

post-27170-13274911723938_thumb.jpg

post-27170-13274911973529_thumb.jpg

Link către comentariu

Ce bine poate sa arate Golful cu bara fata de GT! Pacat ca ii greu de gasit! :D

Link către comentariu

Merci baieti! Ma bucur ca va place... Incerc sa mer pe un tuning cat mai OEM. Jantele nu stiu exact cand le voi lua si ce voi lua. Mai astept sa se adune $$$ pt roti. :D

De curiozitate Calin! Cat vrei pe jante? :)

Link către comentariu

Arata super bara de GT,e una din chestiile de pe lista mea.Vorba lui Calin,ti-ar trebui niste jante sa faca masina sa arate intradevar speciala.

Cred ca modelul Seattle ar da super bine,vezi ca are colegul The Ego un set de vanzare.

La interior,ceva schimbari?

Link către comentariu

Arata super cu bara de GT. Vreau si eu bara de gti pe spate de USA :D, dar cu numar mai mic.

Sunt curios daca iti iese treaba cu oglinzile.

Spor!

Link către comentariu

Clar ii trebuie jante ca-mi ia talonul cu astea actuale. :)))) Numarul mic pe spate, ar trebui sa il iau sapt. viitoare sper. La interior vreau butoanele cu insertii de aluminiu CC style + switch-ul de faruri si ce mai trebuie, navigatie originala, volan + pedale + footrest de GTI, incalzire in scaune si intr-un viitor indepartat ( probabil ), interior de GTI imbracat in piele + alcantara neagra pe plafon. Idei sunt multe... Bani sa fie! :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!