Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

De ce ai face asta daca muti toate optiunile de pe una pe alta? La bani nu cred ca o sa castigi o avere daca iti ofera respectivul o diferenta... deci nu vad rostul.

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca dau Golful asta, il voi da la firma. Si daca o dau, o dau ca sa scap de leasing, ca mai are inca vreo 2-3 ani si deja e prea mult, macar aia stiu ca va fi a mea si nu voi avea probleme. Si am zis daca tot va fi masina de firma, nu va avea nevoie de tot felul de dotari, de ce sa profite altul cand pot profita eu. Si un alt avantaj la Golful pe care vreau sa-l iau e faptul ca are 5 usi. Motorul nu stiu nu-l consider un downgrade, ca am auzit numai lucruri bune despre el. Daca aveam TSI sau GTI atunci consideram ca era downgrade, dar intre 1,6-le meu si 1,4 nu cred ca e cine stie ce diferenta, si asta am auzit ca consuma si mai putin, cel de 1,4 adica. Dar vom vedea ce va fi pana atunci! :D

Link către comentariu
  • 6 months later...

Salutare tuturor! De cand n-am mai postat aici am vandusem masina, si am luat-o inapoi sapt trecuta. :)))) Iar ca schimbari estetice in afara ca am trecut la bara lui originala nu i s-a mai facut nimic. Aseara am facut rost de o antena pt plafon (ca mi-o furase again) de Mini care se potrvieste perfect doar ca e mai scurta decat cea originala dar arata f bine. Iar in curand o sa urmeze faruri xenon OEM + pleoapele pe care le am de un an de zile dar nu le-am mai montat. Cam astea au fost updaturile pe scurt ca sa zic asa. Acum ma duc pana la service ca nu-mi merg senzorii si daca tot ma duc acolo poate ii fac si oglinzile ca nici alea nu merg prea bine. Va anunt daca s-a rezolvat cand ma intorc mai incolo! :D

Link către comentariu

Cum adica ai vandut-o si ai luat-o inapoi? :))

Apropos.nu poti primi pm,vreau sa vorbim ceva.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Impropriu zis vandut. A vrut unul sa preia leasingul si l-a preluat 2 luni de zile si dupa aceea am luat-o inapoi ca n-a mai vrut-o! :)))))

Cat despre PM chiar nu stiu de ce nu merge, ca n-am casuta full! Dar poti sa-mi dai add pe mess daca vrei sa vorbim! mic_nea e id-ul. :D

Am uitat sa va zic ca saptamana viitoare voi primi si farurile bi-xenon OEM. Tot saptamana viitoare voi comanda sper si kitul de xenon aferent + becuri!

Modificat de v@sy
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare tuturor! Inca nu am primit farurile cu lupa dar in schimb masinuta a primit cadou de craciun un set de stergatoare Valeo ca cele vechi nu mai faceau fata. Iar azi dimineata am reusit sa-i sparg oglinda din stanga in poarta. Din fericire am gasit alta si am si schimbat-o... doar ca-i argintie. Dar n-are nimic ca o vopsesc la primavara! :)

Link către comentariu

Salutare si La Multi Ani tuturor!!! Am inceput anul bine ca mi-a sosit cadoul de Craciun pentr Golfulet, si anume... Farurile xenon OEM. Mai trebuie sa gasesc si restul de piese pentru ele si sus pe masina cu ele. Dupa ce voi termina cu farurile, o sa urmeze bara fata de GT, iar mai incolo spre vara sper sa o revopsesc integral "Velvet Purple" adica culoarea de pe Q7. :)

post-27170-13256001807902_thumb.jpg

Si o poza cu farul polishat! :D

post-27170-13256004592633_thumb.jpg

post-27170-13256003230187_thumb.jpg

Link către comentariu

Astazi sper sa ma ocup sa gasesc si restul de piese necesare, poate saptamana viitoare le si montez.

Link către comentariu

Felicitari! Bara fata de GT de unde o cumperi?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

Cum o sa faci la mufe?fiindca daca nu ma insel farurile oem cu lupa au mufa cu 12 pini pe cand cele normale cu oglinda au 10 pini sau ceva de genu acesta!(Nush daca nu cumva cele 2 fire in plus nu sunt pentru auto leveling....:-??)

Link către comentariu

Am inteles ca se pot face. Oricum azi ii cumpar si mufe, cred ca sunt cu adaptor sau ceva de genu cum zice si colegul sebip. Cat despre bara de GT... e un pic lovita in fata si are capacele pentru stropitoare ( desi eu n-am ) dar nu ma deranjeaza absolut treaba asta doar ca inca n-am luat-o. :D

Link către comentariu

Inca o data iti spun ca ai o masina super, modificata cu gust :D Legat de mufele de faruri, am facut si eu modificarea asta...trebuie sa cumperi de la reprezentanta o mufa de 12 pini, tu acum avand una cu 9. Legaturile apoi trebuie facute de un electrician bun, si totul e in regula :) Succes in continuare!

Link către comentariu

Merci mult Calin. A mea inca e la inceput, sper incetul cu incetul sa fac ceva frumos.. merci pentru sfatul legat de mufe. Azi poate ajung sa le si iau ca momentan am luat doar becuri D2S si mai trebuie sa caut si un droser ca unul am. :D

Link către comentariu

De luni avem xenoane! Am luat azi restul de piese necesare iar luni dimineata o "internez" sa ii monteze farurile. :D

Link către comentariu

Bravo,felicitari!Asteptam poze ;)

Ai schimbat si calculatorul?Sau nu e nevoie?

Link către comentariu

Daca era sa fac cu autolevel si tot ce trebuie, trebuia sa schimb si calculatorul din cate am inteles, dar cum eu nu-i voi pune autolevel, va ramane cu calculatorul existent!

Trebuie sa caut boxa de medii pe dreapta ca eu nu o mai am. :(

Link către comentariu

Si in sfarsit avem xenoane! Cu ajutoul colegului Calin si al baietilor unde am montat farurile am si pozitii de U.S. + cornring lights. Le multumesc si aici inca odata! :)

post-27170-13261154849188_thumb.jpg

post-27170-13261155114619_thumb.jpg

post-27170-13261155312937_thumb.jpg

post-27170-13261155509296_thumb.jpg

post-27170-13261155650188_thumb.jpg

post-27170-1326115588411_thumb.jpg

Link către comentariu

Ataaaaat! Felicitari!! ma bucur ca a iesit cum ti-ai dorit si am putut fii de ajutor :P

Link către comentariu

Merci mult inca odata! Raman dator! Acum sa fac o scurta recapitulare a modificarilor pe care le-a suferit masinuta de-a lungul timpului!

- Vopsit fuste fata-spate ( cand am vopsit integral masina )

- Bara spate completa de GTI american

- Revopsita inegral cu vopsea Xirallic

- Antena plafon scurta de Mini Cooper ( cea a masinii mi-au furat-o de 2 ori :))) )

- Pleoape faruri ( nemontate inca )

- Faruri xenon OEM

Link către comentariu

Ai cumva pozitii albe? Zic ca ar fi ok daca ai pune portocalii sa se continue cu lumina de la us lights

Link către comentariu

Felicitari pentru retrofit :D . Sa le aprinzi cu placere.

Daca ai leduri pe pozitie, mai bine le lasi fara semnalizari aprinse. Sau poti pune becuri portocalii w5w, ca la mine :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!