Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

La multi ani tuturor forumistilor! Anul acesta sper sa fie un an mai bun pentru voi toti, dar si pentru masinutele noastre. In ultimele luni ale lui 2010 nu am mai facut absolut nimic la al meu Golfulet, dar anul acesta sper sa fac cat mai multe la el. Planurile pentru acest an ar fi urmatoarele: - Tipsurile pe care nu le-am pus anul trecut

- Folie pe geamuri

- Revopsire integrata again (vreau sa o fac mov-ul din paleta de culori Individual, sau cum e Q7-le)

- Stopuri R32 style

- Bad Boy look (VW Jetta Variant Rave) merci Soso pentru idee

- Jante si niste cauciucuri calumea de vara

- Bara fata U.S.

Sper sa reusesc sa fac toate aceste modificari anul acesta, vom vedea cum vor decurge lucrurile. Multa bafta tuturor!

Link către comentariu

In legaturile cu planurile care ai de gand sa le faci iti doresc mult succes si multi bani........:P

P.S.:"Ai pm de la mine"

Link către comentariu

Multa bafta cu planurile tale. Legat de idee, oricand, cu cea mai mare placere. Sa ai un an nou fericit. Sa speram ca 2011 o sa fie mai bun pentru toata lumea. :Driver: safe!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Momentan nimic nou la masinuta, doar niste din prima zi cand am luat-o, si inca una la cateva saptamani (cea cu pleoapele)! :D

post-27170-0-47487400-1295055909_thumb.j

post-27170-0-11045600-1295056050_thumb.j

post-27170-0-75210400-1295057678_thumb.j

post-27170-0-15119300-1295055933_thumb.j

post-27170-0-45411300-1295056031_thumb.j

Modificat de micnea
Link către comentariu

ai reusit sa comanzi bara fata de usa?vazusem pe un alt forum niste tipi care aduceau astfel de piese.le trebuie codul, insa nu stiu nimic de pret.daca e ceva si vrei sa intrebi dami un pm si iti las link.

toate cele bune

Link către comentariu

Nup inca n-am comandat-o, la primavara vreau sa ma pun pe cautat. Vezi ca ti-am dat PM!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Dat fiindca gandul imi e la vara, ma tot gandesc ca anul asta e cazul sa-mi pun si eu niste cauciucuri calumea. Cred ca o sa iau pana la urma jantele de pe A6-le vechi al lui taicamiu care sunt pe 17 (trebuie sa fie niste poze cu ele pe undeva pe aici prin topic) si sa pun pe ele BF Goodrich G-Force Profiler. Dar mai e pana atunci... oricum Continentalurile astea All season pe care le am ca si cauciucuri de vara trebuie sa le schimb. :D

Link către comentariu

MICNEA masina e frumoasa sincer si eu am optat pt un golf 5, insa tata nu a vrut dekt masina noua,ce sa zic tablele se indreapta eu te-as sfatui la un autocolant negru

mat sau de preferat (carbon)pe capota cred k ar iesi bestiala,pentru ca e o culoare care se combina foarte bine, am un vecin care in urma unor zgarieturi si

accidentari frontale ,

si-a schimbat spoilerul cu unul de GTI + faruri apoi si-a vopst masina alb mat iar capota si plafonul negru mat;)s-o stapanesti sanatos si fara alte accidente

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Hmmmm, eu ma gandeam la un moment dat sa vopsesc plafonul negru, dar am hotarat sa o las asa cum e. Anul asta o sa-i fac niste retusuri (aripa fata dreapta trebuie sa o revopsesc, bara spate + fusta ca a inceput sa-mi cada vopseaua de pe ea si bara fata e atinsa intr-un colt sub proiector si as vrea sa o schimb cu una de GT si pe urma un polish integral). La vara cand imi voi lua concediu sper sa fac toate aceste lucruri + altele... sper. In rest masinuta merge perfect, 21.300 de km (sau ceva de genu) am in prezent. :D

Link către comentariu

Poze facute ieri dupa ce am spalat-o! :D

img0446g.th.jpg

img0447jc.th.jpg

img0448k.th.jpgimg0450v.th.jpg

img0443l.th.jpg

img0453vh.th.jpg

In ultima poza se odihnea in hala ferita de zapada de afara.

Modificat de micnea
Link către comentariu

Ce bine poate sa arate :icon_thumright: , dar ii trebuie un set de jante putin mai mari .

Planuri de viitor cu ea ? Ce ai mai vrea sa ii faci ?

Bafta .

P.S : Stikerul ala trebuia sa fie mai intr-o parte , nu asa pe mijloc , mie cel putin nu imi place :) .

Modificat de rulez
Link către comentariu

b 50 ppx: Merci mult pentru aprecieri, insa pe viu si de aproape are si ea defectele ei mici la caroserie (sper sa le remediez anul asta).

rulez: Merci pentru aprecieri! Ai dreptate cu sticker-ul nici mie nu-mi place foarte mult cum pica dar astept sa mai fac niste stickere, si apoi il voi schimba si il voi pozitiona cum trebuie, cat despre planurile de viitor...... sunt muuulte, bani sa fie. Dar planurile ar fi urmatoarele (nu le-am pus intr-o ordine anume, si nu stiu cand le voi pune in aplicare) totusi, planurile ar fi urmatoarele:

Exterior:

- Stopuri innegrite R32 style (colantate sau vopsite)

- Tipsuri neaparat (am gaura aia in bara si e inestetic)

- Folie pe geamuri la un moment dat

- Pleoape faruri (le am deja, dar n-am mai apucat sa le vopsesc si sa le montez)

- Jante pe 17 (jantele le am deja si sunt de pe A6-le vechi al lui taicamiu), incaltate cu BF Goodrich G-Force profiler

- Activate pozitiile de U.S.A.

- Modificate stopurile sa se aprinda cercul complet pe frana (am mai facut-o odata anul trecut, dar imi aparea eroare de bec ars in bord, si dupa ce mi s-a ars un bec, am renuntat)

- Activate Cornering lights in proiectoare

- Faruri Hella Xenon look + kit xenon evident

- Bara fata de GT (a mea oricum e atinsa sub proiectorul din dreapta) sau bara normala de U.S.A.

- Oglinzi laterale de Golf VI (trebuie sa ma mai documentez mult despre aceasta modificare totusi)

- Praguri laterale de GTI

- Suspensie reglabila si la un moment dat poate ii pun Air Ride

- POATE un bad boy look gen Golf Variant Rave (arata genial si e singurul bad boy pe care l-as face) dar trebuie sa-mi caut capota si aripi in dezmembrari totusi caci nu vreau sa le modific pe astea pe care le am acum

- Aveam in plan sa-i schimb si culoarea (dar m-am gandit ca-i prea complicat si n-are sens)

- Visez si la o trapa, dar inca ma gandesc daca ar merita sa-i schimb plafonul sau nu (parca totusi nu as pune flex-ul pe ea)

Interior:

- Leduri in plafoniere, torpedou, luminile de la picioare si in portbagaj

- Switch-ul de la faruri schimbat cu unul de Passat CC cu insertii de aluminiu

- Butoanele de la geamuri si joystick-ul de reglaj de la oglinzi schimbate tot cu unele Passat CC style

- RCD 510

- Volan de GTI

- Pedale si footrest tot de GTI

- Incalzire in scaune

- Ma gandeam sa vopsesc insertiile actuale de pe bord si de pe usi in culoarea caroseriei si insertia consola de pe mijloc (unde vin gurile de aerisire si cd-playerul) negru lucios

- Plafonul pe interior schimbat schimbat cu unul negru de GTI sau retapitat in alcantara neagra

- Eventual intr-un viitor indepartat, schimbat (sau retapitat) interiorul cu unul in piele neagra, de asemenea imbracat bordul in piele

- Ceasuri de bord Golf VI style (cele care s-au pus pe Jetta V inainte sa o scoata din productie)

Cam asta as vrea sa fac la masinuta. Nu sunt sigur ca le voi pune pe toate in aplicare, dar asa visez eu sa fie masinuta intr-o zi. :D

Link către comentariu

Daca faci toate astea anu asta eu ma las de meserie.....sau te prind la intr-un loc intunecat si iti dau in cap:)) norocul tau ca mi-esti prieten si n-as face asta:))

Link către comentariu

Deci daca faci toate modificarile respective de un lucru poti fi sigur: i-ai dublat valoarea! :D

Link către comentariu

Multumesc pentru incurajari baieti! Sper la un moment dat sa fie toata lista completa, anul asta sigur n-am cum sa le fac pe toate. Anul asta am in plan sa-i fac stopurile R32 style, tipsurile, folia pe geamuri (probabil) si jantele pe 17..... dar cine stie ce ne rezerva viitorul.:D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nimic nou momentan dar am zis sa mai reinvii topicul un picut. Aproape 22.000 km si masinuta merge impecabil (desi la km astia, nu ar avea de ce sa nu functioneze impecabil). Am observat totusi, ca atunci cand deschid geamul din stanga, se aude un scartait, dar cred ca e doar din cauza ca-i murdara masina.... sper. Am sa vad maine dimineata daca mai scartaie. :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

Nu scartaie de la mizerie, ci de la macaraua geamului, trebuie sa-i dai cu wd-40 si ai scapat definitiv de problema.

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu

Thanks for the tip man.:icon_thumright: O sa cumpar zilele astea niste WD-40 si ma ocup de ea.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am trecut si eu in sfarsit la rotile de vara. Din pacate nu cele de 17, ca inca n-am luat BFG-urile!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nimic nou la masinuta. Decat cateva mici zgarieturi, asa am gasit-o in parcare. :( Ma bate iar gandul sa o schimb:))))) de data asta tot cu un Golf V, doar ca acesta e din 2006, e trendline si are motorul de 1,4 MPI si 80 de cai. E un fel de downgrade (la dotari as zice), motorul am inteles ca e foarte bun mai ales pe consum. Acum nu pot sa ma exprim, ca nu am condus niciodata Golf cu motorul asta. Doar Polo-ul lui soramea l-am condus si mi-a placut pentru oras. Oricum daca e sa o iau pe cea de 1,4 (asta ar fi undeva pe la sfarsitul verii), am sa iau cateva bunatati de pe asta a mea. Eu ma gandeam la proiectoare, cotiera cu USB, ceasurile de bord cu CB+, volanul multifunctional (pana i-as pune unul de GTI), RCD-ul (aia nu are MP3), bara spate de GTI evident, Phillipsurile Blue vision si ce alte maruntisuri as mai gasi. Si Golful ala il stiu de nou ca e al unui prieten... vedem ce o iesi. Oricum mai e de asteptat un pic. Voi ce parere aveti?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!