Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

A luat-o taicamiu, si a dat-o altcuiva si nu prea am avut ce sa fac, masina fiind pe firma, poate sa faca ce vrea cu ea! Ma gandesc sa-mi iau un Passat B4 VR6 U.S. Model. Am gasit unul pe autovit, inmatriculat. O sa vad maine daca pot face rost de banii sa-l iau! :D

Link către comentariu

nasoala rau treaba!

de la 1.6 la 2,8, e cam mare diferenta! :D

da`mi si mie un PM cu anuntul de pe autovit, daca poti! Doar sa o vad, ca momentan nu am bani nici de baterie noua! :biggrin:)

Link către comentariu

E diferenta, dar nu-i problema, ma obisnuiesc rapid cu ea! :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

Am vazut si eu masina de care vorbesti pe autovit..e foarte frumoasa dar te va rupe consumul..si inainte sa cumperi verifica-i cutia sa nu fie "facuta de vanzare"..bafta in continuare!

Link către comentariu

Pai evident ca ii fac un test drive inainte, si imi dau seama daca are cutia ceva, sunt obisnuit cu automatele plus ca stiu cum face o cutie cu probleme (experienta de la Mustangul vechi). O sa incerc sa ajung zilele astea sa o vad... vad ca-i la Calarasi masina! Cat despre consum... sunt obisnuit si cu asta, Golful consumand enorm! :D

Aceasta e masinuta

c157719383.th.jpg

c157719382.th.jpg

c157719385.th.jpg

c157719387.th.jpg

c157719389.th.jpg

c157719388.th.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

Chiar nu mi-ar parea rau dupa Golf daca as fi fost in locul tau..merg niste jante old school si pastrata cat mai curata ca sa nu dea aspect de masina veche..bafta!

Link către comentariu

Da evident ca ar fi clean si OEM look, nici nu as avea ce sa modific f mult. Folie pe geamuri, stopurile acelea rosu cu negru, eventual revopsita si cam atat! Jantele astea dau bine pe ea daca ii pun o reglabila ca sa fie DUB!

Link către comentariu

Nuu fara stopuri negre..ar imbatrani rau masina..dar stai intai sa o cumperi si dupa aia te bat la cap :icon_thumleft:

Link către comentariu

De stopurile astea ziceam, ca cele care sunt acum pe masina, nu prea imi plac! Dar vorba ta, intai sa o iau si apoi vedem ce-i facem. Nici n-am ajuns la banca sa vad daca pot sa fac credit. :icon_thumleft:

post-27170-1288090927_thumb.jpg

Link către comentariu

Fara suparare acum,ce te-a apucat?am inteles faza ca nu o mai ai pe belle,dar nu trece la o masina cu 3 generatii mai vechi decat a ta vei regreta,daca tot te plangi de consumul la belle ce naiba nu iei un diesel?stai linistit ca daca belle ti se parea ca manca mult,nu ai idee cat va manca asta,plus la asta ai mai multi cai deci vei vrea sa mergi cat mai sportiv cu ea,ca doar ai cu ce deci consum mai mare+fiind si automata eu unu iti preconizez un consum de 14-15%in oras cel putin,tinand cont ca belle cred ca iti lua aprox de 11 in oras........gandestete la asta+

daca consum mare nu te deranjeaza,vine impozitu,iar daca cascavalul e problema ia-ti un g4 gti sau gtd,si ai rezolvat problema..........eu unu daca ar fi sa-mi pierd jafu......mi-as lua 100% g4 ori tdi-ul de 151 cai ori gti-ul 1.8turbo 180 cai..........mai mult ca sigur dieselul..........THINCK MAN,THINCK

Link către comentariu

THINK*...

@Yas, poate omul nu dispune de DITAMAI BUGETUL! La varsta noastra, a ta, a mea si a lui, nu cred ca ne permitem din bugetul nostru G4...sa fim seriosi, studentii au bani?! nu prea cred! Iti faci un credit...ai de plata dupa el tati, iar cu bancuta nu prea e de joaca! Asa putea face omul un credit de leasing, isi trantea un MkV din nou si gata! Iar uneori oamenii gandesc asa: "ce porsche i-a tras tati baietelului sau drag!"

Am zis si eu, a mea, are 116CP, motor 2.0, orasul meu are 20.000 locuitori, nu am aici semafoare, nu am trafic mega aglomerat, si mananca 10% pe putin, intr-un Bucuresti, ar manca 15%, un VR6...nici nu vreau sa ma gandesc! Impozitul da, e mare, parerea ta jumatate e gresita, jumatate e corecta!

Parerea mea: mai cauta, pana sambata e vreme; cunosc eu la mine, are un tip un G4, 2000, 1.4, 16V in doua usi, a dat pe el 5025 E+3800RON taxa de poluare, sa zicem 6000 euro. Acum il vinde cu 3500 :salut: Motorul nu e imens, 75CP+masina usoara, se simte...impozit mic, asigurare mica!

Mergi pe un B5 1.9, motor 1Z : consum mic, dotari gramada, il gasesti si la 3500E!

Nu zic ca "esti nebun, treci de la G5 la o masina de cand era bunica fata mare?!"...zic doar ca e scump de intretinut, iar noi suntem inca "copiii lui tati si mami!"...

Bafta!

Link către comentariu

B5, gasesc si la 2500 cat e VR6-le pe care l-am gasit, dar cu peste 200 000 km, si foarte prost intretinut si neinmatriculat (majoritatea), chiar am vazut azi unul. Dezavantajul mare la Passatul asta de mai sus, e consumul. Trecerea de la Golf 5 la o masina cu 2-3 generatii mai vechi nu ma deranjeaza chiar deloc, atata timp cat acea masina e buna. Momentan si 2500 sunt multi, adica as plati o gramada pt masina asta, deci nu pot sa ma arunc la mai mult, si e cea mai decenta masina pe care am gasit-o in banii astia care sa fie si inmatriculata. Oi gasi la alte marci, dar nu vreau decat VW (love them too much :) ). Asa as putea sa imi iau din Germanica un G3 sau ceva de genu la cateva sute de euro, dar ce fac cu inmatricularea? Ca ma costa cat Passatul ala. :) Iar impozitul e maricel, dar nu-i ala problema cea mai mare acum. O sa vad ce fac, ca n-am zis ca o iau pe asta. S-ar putea sa nu i-au nici o masina pana la urma si ma mai dau cu Polo-ul lui soramea din cand in cand. Si cum am spus... ca masina, nu vreau decat VW pe benzina!

Link către comentariu

pai, poata ca Yas nu suporta o masina fara tempomat, dublu climatronic, ESP, full electric, blablabla! :(:P:P

ma bucur cum gandesti pe partea cu "Trecerea de la Golf 5 la o masina cu 2-3 generatii mai vechi nu ma deranjeaza chiar deloc, atata timp cat acea masina e buna."

DOAR CA...o sa se strice una-alta, o sa schimbi multe la achizitie...:P

Link către comentariu

O sa iau Golfuletul inapoi, intelesesem eu gresit o faza cand am zis acu cateva zile ca l-a dat taicamiu. :) Pana atunci voi mere cu Polo sau cu inlocuitorul A8-ului caruia ii fac prezentare acum.

Link către comentariu

Bine ca ai revenit cu Golfuletu,asteptam sa ii mai faci noi modificari :icon_thumright:

Modificat de junioralex
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

pai, poata ca Yas nu suporta o masina fara tempomat, dublu climatronic, ESP, full electric, blablabla! :(:P:P

ma bucur cum gandesti pe partea cu "Trecerea de la Golf 5 la o masina cu 2-3 generatii mai vechi nu ma deranjeaza chiar deloc, atata timp cat acea masina e buna."

DOAR CA...o sa se strice una-alta, o sa schimbi multe la achizitie...:P

Desi sunt posesor de golf 5 masina mea de suflet este si va fii intotdeauna g2-ul!nu ma refeream la faza cu tempomatul si dublu climatronic si toate alte prostii montate pe masinile din ziua de azi..........ci la simplu fapt ca din moment ce treci la o masina de alta generatie care are varsta de 2 cifre trebuie sa fii pregatit sa ma cada una alta la aceea masina,pentru ca varsta isi lasa amprenta asupra ei........bine vorbim in general ca asa poti sa ai noroc,sa ai un golf 2 din 85 sa il tii 4 ani si sa nu schimbi nimic la el,sau poti sa iei o masina relativ noua cum ar fi golf 5-ul de 3-4 ani si sa cada una alta..........nu cred ca m-am exprimat eu relativ de corect in acest post ca sa intaleaga toti membrii forumului

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am trecut si noi in sfarsit la cauciucuri de iarna... tot Continentaluri sunt, dar e mai bine decat fara, ca anul trecut n-am avut deloc. In rest nici un upgrade momentan.

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Fie ca anul 2011 sa va aduca numai impliniri, bucurie si fericire, bani pentru upgrade-uri, combustibil si ce va mai doriti voi! La Multi Ani tutuorr colegilor vwForum! :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!