Jump to content

VW Golf V 1,6 tiptronic

micnea

Postare recomandată

Ps.Daca tot vrei punei botu de jetta sau de un golf combi....e acceasi chestie :D si daca pui aia de jetta ca sa ti se potriveasca trebuie doar sa tai putin dintr-un anume plastic,am mai gasit la britanici schimburi de asta!eu iti zic ca daca bandourile te deranjeaza atunci dule la eliminat.......mai simplu,mai putin costisitor si ai rezolvat!

Link către comentariu
  • Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

271

• cogdao

25

• Georgik

20

• SosoASD

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai stiam ca si bara de Jetta e la fel ca bara de GT. Adica trebuie sa fac aceleasi modificari ca sa o pun pe masina!

Link către comentariu

Nu e neaparata nevoie sa schimbi tragerul si toate bla bla bla-urile. Se poate taia bara ca sa intre pe tragarul tau. Bafta in continuare mane, cu tot ce ti-ai propus, dupa cum ti-am spus si live, masina arata superb dar urla dupa jante.

Link către comentariu

Merci mult de tot Sorin pentru vorbele frumoase. Mai am de lucru la ea totusi, iar jantele le las pt la anul, ca sa-mi iau unele calumea+anvelope de calitate! :Driver:

Link către comentariu

Am tot incercat sa uploadez cu imageshack niste poze cu masinuta de cand are glossy pillars si pleoape, dar din pacate nu merge si nu stiu ce sa-i fac! :D

Link către comentariu

Cu ajutorul colegului lucian_90tud, am reusit sa pun pozele promise demult pe forum. Merci mult Lucian! :D

dsc00230wp.jpg

dsc00232ni.jpg

dsc00233y.jpg

dsc00235m.jpg

dsc00231al.jpg

dsc00234k.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

De stickerul de la mine nu zici nimic??? bine.....te tin eu minte... Cred ca vin pana la tine curand, am facut buba.....bafta

Link către comentariu

Ce marca sunt pleoapele?vad ca urmezi aceeasi pasi marunti ca si la mine.......:))insa masina tipa dupa o suspensie si jante......astea sunt A.S.A.P.... si in opinia mea la stopuri le-ar prinde bine unpic de negru in lac si suflate.....eu unu nu as schimba stopurile mie imi plac astea stock.......numai un singur lucru ma supara pe mine,cercul acela mic in crom la semnalizare,masalier si lampa de ceata,sau cum i spune........am cautat pe tot netu sa vad cum se desfac stopurile in bucati ca sa vopsesc alea.......:))si nix.....:(.......Felicitari pentru masinuta inca odata!

Link către comentariu

Am uitat sa mentionez aseara si de stickerul primit de la SosoASD. Merci mane inca odata pt sticker, e prea misto.

YAS: Merci pt aprecieri, o sa urmeze si jantele (ma gandeam sa caut de pe un Audi ceva... sa vedem ce va fi) pe la anul, mai tre sa strang niste banuti pt ele, ca sa le iau si niste cauciucuri calumea (BFGoodrich). Cat despre suspensie... nu cred ca ii voi pune deoarece pe drumurile pe care merg eu cu ea, s-ar putea sa las pe strada scutul si baia de ulei. :)) Iar stopurile le voi infolia R32 style. Multa bafta tuturor cu masinutele voastre, si tot ce ati propus sa faceti cu ele, sa duceti la bun sfarsit! :))

Link către comentariu

Eu unu ti-as sugere janta de pe a3 s-line pe 17 5x112-FULL POLISH-TURBARE TOTALA-opinia mea,la culoarea masinii tale ar merge,acum depinde si de gusturi...daca vrei buza,fara buza,lata,nu lata.........??

Link către comentariu

Multumesc mult junioralex, acelasi lucru ti-l urez si tie. Cred ca ceva gen 5 spite, cum sunt pe A4 B7 S-Line, sau ceva negru cu buza alba si mai multe spite, optinuile sunt multe, banii sa fie. Am uitat sa precizez despre marca pleoapelor. Si sincer sa-ti spun... habar n-am ce marca sunt. Ca nu scrie nimic pe ele, dar au prinderea pe far care mi se pare f utila.

Modificat de micnea
Link către comentariu

La astea ma gandeam si eu la un moment dat. Dar originale nu cine stie ce after marketuri. Poate mai gasesc un GTI in dezmembrari pe undeva sa ii iau rotile. Cel de pe care am luat bara nu mai avea jantele, plus ca una era distrusa.

Link către comentariu

Ma gandesc serios sa vopsesc la anul masina integral (din nou), si sa o fac violetul acela de pe VW/Audi Individual, arata genial culoarea aia pe Golf. E complicat ca trebuie sa o demontez complet, si ma cam ingrozeste chestia asta, dar sa vedem ce o fi pana atunci... mai e pana la anul! :D

post-27170-1287732682_thumb.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

1. daca te gandesti sa o schimbi de ce te mai bate gandul la o asa schimbare radicala cum este vopsitul integral :)

2. personal imi place mai mult fara pleoape insa chiar si asa, merita vopsite in culoarea masinii :))

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Momentan nu ma mai gandesc la alta masina, cel putin nu acum pe foametea asta de bani. Iar pleoapele sunt la vopsit acum, atunci le-am pus doar de proba asa!

Link către comentariu

Rog un moderator sa inchida topicul, cu rugamintea daca sa il redeschida in cazul in care voi cere acest lucru!

Modificat de micnea
Link către comentariu

Pai nu mai am masina! :icon_thumright: O sa merg din cand in cand cu Polo-ul lui soramea, are si el topic aici! :blink:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!