Jump to content

BYG GTI by REVO Technik

48BYG

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 48BYG

67

• Bogdan_wrc

38

• nadir@boosted.ro

31

• B.o.g.d.a.n

17

Datorita lui Adrian si tin sa-i multumesc inca odata pentru tot ce a facut pentru mine , masina a primit REVO Stg2 DSG Software :))

Diferenta dintre DSG stock si REVO stg2 DSG este enorma .

S-a rezolvat limitarea de 6800 - 6500 rpm (cum schimba inainte) , acum urca linistit pana la 7500 rpm :D si nu urca oricum :D urca muuult mai repede .Treptele de viteza se schimba muult mai repede si fara lag .

A disparut si lag-ul la Launch Control se poate tura pana in 4000 rpm + ce imi place cel mai mult :cheers: este ca acum se poate pune in Launch Control si in modul M .

Astept sa vad cum o sa arate un dyno acum :D

Modificat de 48BYG
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

in curand il vom pune la vanzare si pt romani

asa ca orice soft are masina, softu de la dsg suntem singurii pe care putem sa il oferim.

cat despre dsg? ce sa va zic de la oradea la bucuresti am avut placerea sa rup in 2 cauciucurile de iarna ale lui byg

pentru prima oara in viata mea mi-as dorii sa am DSG

acum nu mai pot fi numit DSG pt ca e mare diferenta fata de ce era dsg`u de fabrica

schimba mullllt mai repede mult mai liniar fara socuri fara lag .... si in plus de asta instant iti simte dorinta ...... trebuie doar sa gadili pedala de acceleratie si instant iti retrogradeaza treptat... automat si consumul a scazut am ajuns cu un plin de la oradea la bucuresti.

ce sa va mai zic .... daca pana acum va fereati de BYG acum tre sa va ascundeti de el. ceva de genu reclamei

a si era sa uit .... au meritat cele +48 de ore de nesomn si condus

Modificat de nadir@superchips
Link către comentariu

Nadir trebuie sa punem cele 2 slivinicuri si sa iesim in teste ca anvelopele de iarna sunt inca in coma :blah_:)))

Link către comentariu

globetrotter pe buna dreptate..ce mai inseamna distanta oradea-bucuresti pt tine? :) ca aia Buc-Cluj stiu ca mai nimic :P

Link către comentariu

@nadir: cum adica schimba mai repede ? adica "stock" merge in reluare ?

imi cer scuze ca sunt un pic sceptic ... dar nu vad de ce ar scoate nemtii o cutie facuta sa mearga "lent", sa anunte ca e "super rapida" si ea defapt sa poate mult mai mult

ce face mai exact softul ala ?

@BYG: mie-mi schimba la 7200 rpm de cand am masina ...

Poate ma dai o tura intr-o zi

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Putin offtopic: nadir probabil se referea cand face down shifting, si intr-adevar pe downshifting in S sau in D cutia isi da seama ca trebuie sa retrogradeze destul de greu.

Link către comentariu

@Dreadfull - nu ti-ai analizat destul de bine DSG-ul :rolleyes: schimba in 7200 doar in treapta 1 si apoi la revedere, scade treptat :D)

Cutia DSG nu este lenta......este lenta DOAR dupa ce conduci REVO Stg2 DSG :rolleyes:)))

Link către comentariu
@nadir: cum adica schimba mai repede ? adica "stock" merge in reluare ?

imi cer scuze ca sunt un pic sceptic ... dar nu vad de ce ar scoate nemtii o cutie facuta sa mearga "lent", sa anunte ca e "super rapida" si ea defapt sa poate mult mai mult

ce face mai exact softul ala ?

@BYG: mie-mi schimba la 7200 rpm de cand am masina ...

Poate ma dai o tura intr-o zi

Iti raspund eu pentru Nadir. Stock DSG-ul nu merge in reluare (nu stiu cum ai inteles tu asta...), dar cu software-ul nostru schimba considerabil mai repede.

BYG are un Revo Stage 2 DSG Software care face printre altele urmatoarele lucruri:

- pe modul "M" cutia este complet manuala. Nu face downshift la kickdown, nu schimba in treapta superioara doar cand vrea soferul

- Launch control variabil pana in 4.000 rpm

- Timp imbunatatit de schibare al treptelor

- Launch control activ pe si pe modul M

- etc.

Mai multe detalii in curand cand vom lansa oficial acest produs care va fi in doua variante, Stage 1 si Stage 2.

P.S. Incearca sa vezi la cat schimba acum DSG-ul din treapta a 4-a in a 5-a sau din a 5-a in a 6-a :-)

Datorita lui Adrian si tin sa-i multumesc inca odata pentru tot ce a facut pentru mine , masina a primit REVO Stg2 DSG Software :D

Cu placere oricand amigo !

Modificat de Adrian@revo
Link către comentariu

hmm..interesant..Curios acum cam cat ar fi un timp pe 402 m..Oricum stiu de la Nadir ca masina fuge bine si la primavara cand trec si eu la k04 sunt curios sa merg live :)..Stiu ca ai cv km la bord..si nu ai avut nici o prob?

Link către comentariu

cativa km?? are destui. cel putin marys, mai are putin si ma prinde pe mine :) si masina tot asa bine fuge:

Link către comentariu

Da..si eu am un prieten cu un GTi, a avut soft de la 11k si acum are 130k si trage la fel..

Link către comentariu

la ultima verificare nu stiu BYG, dar marys avea 150 000 km :) si eu 163.000..si el face mii de km pe luna.

Link către comentariu

eu sustin in continuare ca imi schimba la peste 7000 ... o sa fac un filmulet :)

ar fi interesant sa faci si tu asta george :vaidecapulmeu: cred ca sunt multi curiosi sa vada cum ti se misca acele pe bord :vaidecapulmeu:

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Dap..si la mine la fel..Cu cat creste treapta cu atat scade turatia maxima.. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Dreadfull nu are rost sa filmezi pentru ca stim ca nu e asa :vaidecapulmeu:)) nu stiu cum de nu stii tu care o conduci zi de zi

Link către comentariu

Felicitari pentru upgrade-ul la cutie. Cred ca se simtea nevoia, mai ales pentru modul M si Launch Control.

Foarte frumos arata masina, am mers zilele trecute in paralel de la Baneasa pana la Arcul de Triumf si ti-am admirat-o si din mers si de pe loc. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

yap, asta stiu si eu ca am vazut si la marys si la ovidiu in toamna...7000 atinge doar in treapta 1 si parca a 2a..dupa aia...nu.

Link către comentariu

ooo felicitari George ptr softul la DSG , stiu ca demult iti doreai sa faci upgrade la softul de la DSG (ca si mine de asemenea :D , nu mai dorm noaptea decand mi-ai povestit :D ) .

Tin sa ii felicit si pe Nadir si pe Adrian pentru efortul si pasiunea depusa , sunt singurii care pun la dispozitie un asemenea soft pe care il astepta foarte multa lume :D .

Cum imi revin si eu o sa fie urmatorul upgrade care il fac la masinuta :) .

George te astept la Ploiesti sa iti "rodez" si eu cauciucurile de iarna :D :D .

btw Dreadfull DSG nu are cum sa schimbe peste 7000 decat in a-1a si a-2a ;) , pe treptele superioare schimba uneori si la 6400 , te obosesti degeaba sa faci un filmulet.

Modificat de MaryS
Link către comentariu

eu n-am generalizat, poate ati inteles gresit

am zis cum e a mea, daca are o problema, asta e, o sa crape (si-asa e crapata si acum)

Limita dsg-ului e 7200 rpm, PUNCT.

Eu chiar depasesc limita asta (~7300 rpm), am si "eroarea" pe vag-com (engine speed limit exceeded, warranty void etc)

Cine nu crede e treaba lui si sa stea in banca lui, eu n-am comentat la adresa altora, poate dati si voi dovada de putin respect

N-am stat sa vad atent decat in primele 3 trepte, dupa aia depasim viteza legala, nu ?

P.S: romanul abia asteapta sa-i moara capra vecinului, bine ca sunteti voi mai viteji !

Cum am mai primit un PM pe alt forum (prietenii stiu care) in care mi se arata ce prost e TCM turbo (de parca am cerut parerea cuiva) - e masina mea si fac ce vreau cu ea, cine a mers cu ea a fost incantat. Si, nu e masina de liniute, e masina mea de zi cu zi. Ca dovada, "investitiile" in performanta au fost minime pana acum si am spus ca la motor nu ma bag.

Si-mi cer sincere scuze ca am poluat topicul.

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Edition sau nu , DSG-ul este la fel !! , bine nu la toti , mai sunt si exceptii :somnmare:)

Modificat de 48BYG
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!