Jump to content

BYG GTI by REVO Technik

48BYG

Postare recomandată

se antrena pt UNGURI si Satu Mare...inca nu scosese aripile :rolleyes:

nu cred ca viteza maxima conteaza la el...dar cu GTIul lu Marys, cam aceasi setare am mers prin afara tarii cu 290...

mai interesant e cum accelereaza de la 200 in sus..zici ca are 80 si accelereaza... asta mi-a placut mie mai mult.

Link către comentariu
  • Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 48BYG

67

• Bogdan_wrc

38

• nadir@boosted.ro

31

• B.o.g.d.a.n

17

Imi pare rau sa va dau urmatoarea veste, dar din pacate BYG nu va ajunge in Ungaria deoarece ieri pe drumul Cluj - Oradea (mai exact pe Piatra Craiului) a suferit o explozie de cauciuc si si-a avariat complet janta :rolleyes:

Dar nu este nici o problema, vor mai fi destule etape in Ungaria si urmeaza KOE cat de curand !

Link către comentariu

S-a terminat promotorul, dar nu te-am vazut. Cand te dau astia?

Link către comentariu

Si eu m-am grabit acasa sa vad emisiunea si nu au aratat BYG-ul :wub:

Link către comentariu
Imi pare rau sa va dau urmatoarea veste, dar din pacate BYG nu va ajunge in Ungaria deoarece ieri pe drumul Cluj - Oradea (mai exact pe Piatra Craiului) a suferit o explozie de cauciuc si si-a avariat complet janta :)

Dar nu este nici o problema, vor mai fi destule etape in Ungaria si urmeaza KOE cat de curand !

:wub: nasol...macar acum are motive sa-si ia roti light..

Link către comentariu

am vazut si eu azi dimineata in Oradea masina pe platforma si nu stiam ce a patit. Am facut si vreo 2 poze. Pacat chiar era bestiala masina. Ai reusit sa o repari la oradea sau cum o duci acasa ?

Link către comentariu

Byg-ule imi pare sincer rau de ce ai patit , dar se mai intampla si din asta ...... bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau . Ne auzim cand te intorci .

Link către comentariu

in sfarsit schimbi si tu jantele (glumesc)

bine ca esti ok ... ca vb ... masina se repara

Link către comentariu

asta e se mai intampla.sper sa o vad cat mai repede in parcare :blink:

cu ocazia asta pun oz-urile si suspensie.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

te astept pe la mine nu de alta dar nu mai am loc :icon_thumright:

te asteapta 4 noi incaltari pt masinuta ta

oz_ultraleggera_mblk_ci3_l.jpg

Link către comentariu

haha..orice rau spre bine..

cat de frumos vor veni cu rosu masinii...

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Masina arata excelent :D , iar ca performante am ramas :eek: E nevoie de pasiune sa faci asa ceva (da' si de cascaval :icon_thumright: ). Apropo, ai facut vreun calcul cu cat te-a dus? (sau mai bine stie nadir? :lol: ). Oricum ar fi, s-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! :icon_thumright:

:offtopic: Da' sticker-ul cu vwforum unde-i dom'ne? :huh:

Link către comentariu
haha..orice rau spre bine..

cat de frumos vor veni cu rosu masinii...

stii tu ce stii :))

Masina arata excelent :icon_thumright: , iar ca performante am ramas :eek: E nevoie de pasiune sa faci asa ceva (da' si de cascaval :icon_cheesygrin: ). Apropo, ai facut vreun calcul cu cat te-a dus? (sau mai bine stie nadir? :lol: ). Oricum ar fi, s-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! :icon_thumright:

:offtopic: Da' sticker-ul cu vwforum unde-i dom'ne? :huh:

Ms. ;)

nu tin un calcul la cat am investit .....cat de curand va urma un upgrade mai mare .:P

oz urile sunt pe 18 sau pe 19?

18

Modificat de 48BYG
Link către comentariu

te-a innebunit si pe tine fratele tau mic, slab cu masina neagra cu chiochips sa-ti iei GT30 ? sau vrei upgrade complet de masina?

imi doresc sa va vad pe amandoi in cate un RS5 si eu intr-un RS6 sa ne potolim :)

Link către comentariu

Crezi ca un RS5 sau RS6 v-ar potoli ? Keep dreaming :-)

*edit: Ar fi doar o noua provocare :-)

Modificat de Adrian@superchips
Link către comentariu

Salut,

Masina arata si merge foarte bine, sa ai mare grija de ea!

Bafta in continuare cu modificarile :)

Link către comentariu
Crezi ca un RS5 sau RS6 v-ar potoli ? Keep dreaming :-)

:) poate aripi...dar la aspirate doar e evacuare si eu la RS6 as arunca pe langa asta si un soft. atat. serios! :icon_cool:

RS5 asa ca e mai pt pustime, si RS6 ca e mai..serios..

Link către comentariu

felicitari pentru jante.. chiar cred ca sunt cele mai bune care au fost si o sa fie multa vreme pe piata din toate punctele de vedere... design, greutate, rezistenta (indiferent ce spun unii, la mine rezista de mult timp cu brio si sunt mai mari cu o unitate).. iar varianta neagra pe rosu tau o sa fie "the hammer" ;)

nu cred ca am retinut ce suspensie ai... daca ai una sportiva ai facut alegerea corecta... altfel te ar fi innebunit sa mergi cu 19" plus ceva hardcore in fiecare zi...

succes cu modificarile si ce pot sa zic decat ca va apreciez pe toti care investiti asemenea sume in masini... pe mine nu m-ar lasa ariciu din buzunar sa ma bag la o investitie de tipul celor facute de voi...

numai bine!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am umblat la frane

am umblat la motor

acum umbllam la trenul de rulare si la stabilitate

intre timp umblam si la design ;)

cine stie ce ne rezerva viitorul :D

Link către comentariu

stie cineva pragurile de R32 sunt la fel ca cele de pe GTI si GTI Edition 30 ?????? ma refer la model , dimensiune ect ca de vopsit stiu ca sunt vopsite :(

Link către comentariu

Pragurile de GTI ed 30 sunt identice cu cele de R32 (si aproximativ la fel cu cele de GTI doar ca vin gata de vopsit).

Pentru a fii sigur ia un VIN de ed 30 si un vin de r32 si verifica

Link către comentariu

nu sunt la fel.. ideea e cam aceeasi dar cum a spus si rex cele de r32 vin gata de vopsit... pe mine m-au costat undeva pe la 280 lei daca tin eu bine minte..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!