Jump to content

BYG GTI by REVO Technik

48BYG

Postare recomandată

AlexPredaGTi
Ms Adrian si ia sa iti arat ce minciuna era inainte :))))

salut , ai schimbat filtrul si ai lasat tot teava de la injen ? asta ma gandeam si eu sa fac pentru ca , asa cum vad si la tine , nu este suficient ( face cutele acelea ) . Ce marca este cel nou ?

Link către comentariu
  • Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 48BYG

67

• Bogdan_wrc

38

• nadir@boosted.ro

31

• B.o.g.d.a.n

17

salut , ai schimbat filtrul si ai lasat tot teava de la injen ? asta ma gandeam si eu sa fac pentru ca , asa cum vad si la tine , nu este suficient ( face cutele acelea ) . Ce marca este cel nou ?

am montat admisia EVOMS. problema la injen e si filtru mic si teava care se incalzeste prea tare.

Link către comentariu

Ai uitat sa updatezi semnatura :D

E vreo diferenta de sunet intre EVOMS si INJEN?

Link către comentariu
Ai uitat sa updatezi semnatura :D

E vreo diferenta de sunet intre EVOMS si INJEN?

da ai dreptate :angry:

e diferenta. Evoms suna mai incet .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am vazut-o iar azi in Cluj, si pe loc si in mers. Durere! :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

poate iti faci timp sa vii sa schimbam si noi furtunele alea ca s-a pus prafu de cand te tot asteapta :D

Link către comentariu

bine ca au venit furtunele.:P pacat ca mai trebuie si montate :()))

joi sper sa fac revizia sa montam si furtunele, pacat ca e prea scurt timpul pana la unguri . vroiam lsd-ul jantele si slickurile pe masina :cool::(

Am vazut-o iar azi in Cluj, si pe loc si in mers. Durere! :P

vineri suntem in cj .....din nou :D

Link către comentariu

superba masinuta...spor la modificari si km multi fara probleme :( :P

Link către comentariu
vineri suntem in cj .....din nou :D

:vaidecapulmeu: bai, dar stiu ca mergi....

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

omu meu face taximetrie ;)) deci de cand are byg turbo a facut peste 10k km si de cand are revo a facut cam 20k km ;)) si masina aia nu vede mers linistit mai deloc cel putin cand iese din oras, recunosc nu e ca marys care are doar 2 viteze P si S dar si lui gheorg ii place sa ii dea ;)

vineri trecem prin cluj si ne intreptam spre oradea, sambata avem de facut un nou record ;)

>:D<

Link către comentariu
recunosc nu e ca marys care are doar 2 viteze P si S dar si lui gheorg ii place sa ii dea :P

;) ei sunt cam frati asa...GTI DSG, K04, slabi amandoi, mici de varsta...noroc ca i-ai luat sub aripa ta sa-i cresti cu ce trebuie ! parca ii si vad pe amandoi in jurul tau...

Link către comentariu

Vezi un super Volkswagen Golf GTI cu motor 2 l turbo si 350 CP, sambata, ProMotor, ora 12:30, la Pro TV.

La 23 ani , George Coroian este de 6 ori campion consecutiv la tenis de masa. Bine, bine, dar o sa ne intrebati ce legatura asta cu masina?

Pai n-are nici o legatura, dar pe cat de sportiv este in teren, pe atat de sportiv este si la volan.

El conduce un superb Volkswagen Golf GTI cu motor 2 l turbo, o masina ce a dus-o de la 200 CP de fabricatie, la 350 CP. Am intrebat imediat ce a pus pe ea, dar mai bine am fi intrebat ce nu a pus pe masina asta. ....am vazut-o pe sport punct ro , deci daca a ajuns la promotor e ceva de masina asta...felicitari pt ceea ce ai facut..ai pus mult suflet si ai investit multi bani in ea...felicitari inca odata pt ce ai facut din masina aia...arata intr-un mare fel.

Link către comentariu

mda exact de tenis mai trebuia sa vorbeasca roxana ;)

nadir sa nu uiti capacelul de la pompa si bujiile :D

@speedy - pruna astept sa ne intalnim !!!

Link către comentariu

Felicitari!!!!!!!Super masinuta , acum e si vedeta promotor. :)

Link către comentariu

:emthup: AM citit tot topicul, ce sa zic, masian arata intr-un mare fel. De asemenea modificarile de sub capota.. de nota 10 ;wub:. Sa o folosesti sanatos si fara incidente ! Maine (14 iunie) mergi la satu-mare?

Link către comentariu

Ia uite dom'le... BYG-ul e si tare-n tenis. :emthup:

Felicitari, astept sa te vad la ProMotor.

Link către comentariu

te-am vazut ieri pe la iesire din Sibiu erai cu mai multi, ii super masina, mi-a placut cand ai intrat in depasire dupa ce ai trecut de mine (aveam vreo 120km/h) ai depasit pe unul din fata de parca te pregateai de decolare nu de depasire, mai eram cu cineva in masina si am ramas uimiti. Ce viteza ai prins cel mai mult cu ea?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!