Jump to content

BYG GTI by REVO Technik

48BYG

Postare recomandată

Asa e,etrieri rosii are toata lumea . mov mai rar :P

singura problema e ca pentru spate trebuie sa schimb si frana de mana si nu prea as vrea lucrul asta :D

si nici sa am pe fata mov si pe spate rosii nu e treaba :D

fusco de intrat intra doar cu jantele pe 18 . nu mai pot folosii jantele de iarna pe 17 :P motiv pentru care inca nu le-am montat

ideea e ca eu vroiam cu 10 pistonase si etrierii sunt si mai mari , dar era nevoie de jante pe 19 si pierdeam si la greutate :P

PS: am fost banat dintr-o neintelegere dar oricum nu are rost sa deschid sub. asa ca am sa postez de pe userul asta ,care a fost al unui prieten.

Modificat de GTY
Link către comentariu
  • Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 48BYG

67

• Bogdan_wrc

38

• nadir@boosted.ro

31

• B.o.g.d.a.n

17

Felicitari pentru acest pas.

Legat de numarul pistoanelor, 6 era perfect. Cel putin asa considera cei de la Porsche care sunt etalon in franare din cate stiu :) Si aici ma refer la fata.

Spor la treaba in continuare!

L.E.: Stiu pe cineva care s-a dus cu masina la Movit (un RS4 mai special) pentru sistemul de franare si, in locul celor 8 pistonase cu care vine masina, oamenii au pus... 6.

Modificat de Zyx
Link către comentariu

Ii vopsesti si pe cei de pe spate mov...simplu :rolleyes:. Daca nu vrei sa-i schimbi...

Link către comentariu

Da nu e problema e usor sa-i vopsesc pe spate mov :D dar ideea e ca vreau sa pun D2 cu 4 pistonase pe spate,singura problema e cu frana de mana . M-am uitat la D2 si nu imi place.

Stie careva vreo frana de mana asemanatoare cu cea de fabrica ? :(

Link către comentariu

din cate am vb eu cu Arthur, poti sa pui frana de mana de la D2 si sa-i schimbi levierul (manerul) cu cel OEM.

Link către comentariu

Eu zic sa studiezi daca se poate adapta anerul OEM pe frana aia. Poate n-au aceeasi forma fizica si nu se pot potrivi decat cu modificari masive (gen fibre de sticla, suruburi, tije...) !

Link către comentariu
Da nu e problema e usor sa-i vopsesc pe spate mov :D dar ideea e ca vreau sa pun D2 cu 4 pistonase pe spate,singura problema e cu frana de mana . M-am uitat la D2 si nu imi place.

Stie careva vreo frana de mana asemanatoare cu cea de fabrica ? :(

8 pistoane pe fata, 4 pe spate, GTI V12 :blink:

Link către comentariu

In continua schimbare......frumos D2 Racing.Spor la munca ca de idei vad ca nu duci lipsa :)

Link către comentariu
  • 6 months later...

de ce numai scrie nimeni aici?ce s-a intamplat?era un topic cu foarte mare interes

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

cand revii inn bucuresti sa treci pe la mine te asteapta multe surprize :)

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Am ajuns si la 100.000 km si se tine la fel de bine :D :D (55.000 km de cand am trecut la k04 :P )

post-44494-0-07442200-1295890914_thumb.j

Modificat de 48BYG
Link către comentariu

Felicitari pentru masina arata foarte bine...sunt sigur ca se si conduce la fel de bine.....:P pacat ca o vinzi dupa atata munca si pasiune investita in ea.....insa daca si in urmatoare vei investi tot asa sunt 100% ca va iesi ceva foarte speciala

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!