Jump to content

BYG GTI by REVO Technik

48BYG

Postare recomandată

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 48BYG

67

• Bogdan_wrc

38

• nadir@boosted.ro

31

• B.o.g.d.a.n

17

nadir@boosted.ro

da desi cu k04 nu am reusit sa trecem de 389,4 cai .... schimbam franele ca poate odata cu ceva siguranta mai buna poate ne incumetam sa schimbam prefixu :)

acum avem si supensie 3way adjustable si ne permitem sa mai facem niste mici artificii.

de data asta nu schimbam franele doar pe fata trecem la frane mai mari si pe spate.

mai ales ca le avem pe stock

post-2937-1263776458_thumb.jpg

post-2937-1263776480_thumb.jpg

Link către comentariu

Are dreptate nadir ,389.4 CP 533 NM si 325 WHP e maxim cat am scos deocamdata din k04 . Se pare ca nu vrea nicicum sa schimbe prefixul .

Link către comentariu

pai si poate e de ajuns. gandeste-te ca teoretic turbina asta pleaca de la 230 :lol:

Link către comentariu

SI eu zic ca e destul pt k04..oricum la greutatea masinii e ok..Un Peloquin si eu zic ca o sa fie ok :lol:

Link către comentariu

Nu prea se poate mai mult de atat cu turbina asta din cate stiu eu pe nicaieri. Ce frane vreti sa puneti fata/spate ?...vad ca deja le are pe cele de S3 !

PS : Sper ca masina asta va veni cu noi la Nurburgring in primavara ! :)

Link către comentariu

Eu zic ca va veni clar! Doar nu o face ptr 2-3 concursuri in Romania...

La frane cred ca o sa-i puna ceva cu mai multe pistonase, ptr diametru mai mare va trebui sa puna si jante mai mari..

Adearul e ca la apropaoe 400cp si la felul cum se da el cu masina erau recomandate macar si pe spate de S3. Acum daca isi schimba tot e si mai bine.

2 intrebari:

- care e limita cutiei DSG, cata putere (NM) duce?

- same for K04, pana la cat te poti duce safe (a long ma refer)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Schimbam Franele fata spate si punem niste frane mai mari

iar dupa schimbam franele tre sa mai umblam si la aderenta si sa o facem mai neutra... nu de alta dar ne pregatim pt nring ;)

pe fata punem 356 mm 8 pistoane

si pe spate punem 304 mm 4 pistoane cu tot cu sistem de mentinerea franii de mana stock

noi nu am renuntat nici un minut la fiabilitate george in vara avea 380 cai si de atunci si pana acum am mai rulat ff mult.

a nu se uita, pentru noi Fiabilitatea este pe primul plan.

Modificat de nadir@superchips
Link către comentariu

Masina dementiala,motorul nu mai spun,dar stikerele de pe ea chiar o strica.Chiar trebuia sa scrii cat China ca e tunata de Revo?

Link către comentariu

ce frane puneti? o sa fie crima alea, daca nu e atent musca din volan :), e mare diferenta fata de ce are acu.

nu mi-ai zis cu DSG-ul, cat credeti ca suporta?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Asta intra la capitolul daca ti-as spune as fii nevoit sa te impusc.

m-am saturat sa tot dau "secrete" din casa. stiinta se mai si invata nu doar se fura

stii vorba aia ca daca stii prea multe nu e bine.

asa ca mai bine lasai pe cei buni sa se ocupe de asta si sa stea toata lumea linistita.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

iata si ceva poze :)

saptamna viitoare vin si cele de pe spate :) oricum am mai luat un set preventiv daca mai sunt doritori avem si in stock orice de la D2 Racing \:)/

post-2937-1263858402_thumb.jpg

post-2937-1263858430_thumb.jpg

post-2937-1263858453_thumb.jpg

post-2937-1263858467_thumb.jpg

Link către comentariu

Frane D2 Racing - .....$

Suspensie D2 Racing - ....$

Soft Revo - .....$

Evacuare Milltek - .....$

Satisfactia clientului - nepretuita,

pentru toate celelalte exista MasterCard:D

bravo, imi place masina

Link către comentariu

Am vazut si eu azi live etrierii aia si sunt huuuge...dar mov omule ??? Rosii ce aveau ? :)

BTW, voi ati verificat daca mai intra etrierul ala cu jantele de le aveti ca e al naibii de lat ?

Link către comentariu

Pai rosu are toata lumea. Asa, mov iese in evidenta, mai ales din jantele negre. Marimea si culoarea sunt geniale. :)

Link către comentariu

Si mie imi plac mov (nu vezi ca se poarta mai nou :D ).

Numai ca trebuie si pe spate tot mov :frigbaitata:.

Modificat de rex
Link către comentariu
Pai rosu are toata lumea. Asa, mov iese in evidenta, mai ales din jantele negre. Marimea si culoarea sunt geniale. :D

Eu as fi comandat etrierii albi:D. Oricum, sunt imensi :salut:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!