Jump to content

Golf V Hatch 1.9 TDI

alex SPD

Postare recomandată

Masina mea este un Vw Golf V, hatchback 1.9 TDI, 105 cai, din 10.2007, este o masina foarte buna, frumoasa din punctul meu de vedere si fiabila.

Dotari:

-ABS,ESP

-4+1 usi

-geamuri electrice fata-spate

-oglinzi electrice si incalzite

-climatronic bi-zonal

-scaune incalzite

-tempomat

-instalatie spalare faruri

-senzori de parcare spate

-jante tabla pe 16''

-pachetul ''Tour''

Accesorii adaugate de mine :( : folii fata-spate, jante aliaj pe 17'', pleoape, antena fm/am (cred ca am sa o schimb,nu sunt prea multumit de ea :D )

Asa arata masina cu accesorii:

p2270002.th.jpg

post-45596-1239633484_thumb.jpg

post-45596-1239633937_thumb.jpg

post-45596-1239633948_thumb.jpg

post-45596-1239633959_thumb.jpg

Modificat de alex SPD
Link către comentariu

Ca orice iubitor de Golf trebuie sa spun ca arata bine de tot masina .. mai ales cu folia aia :ceuameni: , cat despre jante .. cu cat mai mari cu atat mai bine :lol:

Multi Km fara incidente iti doresc

Link către comentariu

Va multumesc la toti si va doresc de asemenea multi km fara incidente, si sa le folositi sanatosi! :D

O sa urmeze si alte poze cu masina numa sa prind vreme buna si masina sa fie curata :wub:

@Dj JOY : Parerea mea este ca jantele pe 17'' sunt de ajuns, mai ales ca drumurile noastre nu sunt intr-o stare foarte buna, dar le refac mai mult sau mai putin :blink: Eu sunt multumit de jante :P

Modificat de alex SPD
Link către comentariu
  • 1 month later...

Update:

In rand cu userii de pe forum: ;) dsc04221q.th.jpg

Poze noi: :) dsc04238.th.jpg dsc04240.th.jpg dsc04234.th.jpg

Intre timp am mai adaugat boxe de 10'' pe fata (nokia de pe un bmw seria 5 ;) ), pe spate boxe mtx thunder xt653 la care am tras fire in portbagaj caci nu am avut fire pentru boxe. Cine nu reuseste sa isi traga firele de la boxele spate pot sa va explic, macar cat de cat :lol:

Becuri philips blue vision pe pozitie si faza scurta (4000k) am mai adaugat. :D

Urmeaza o statie in curand...probabil mtx.

In curand poze cu becurile, diferenta se vede, o sa revin cu impresii deoarece azi le-am montat ;)

Daca cineva are becuri philips blue vision si poate sa imi spuna daca sunt bune si cum se comporta, astept parerile voastre.

Link către comentariu

Arata foarte cochet masina... asaaaa, "precious", nu stiu cum sa zic :coffee_lol:... probabil pt. ca e curata mai tot timpul.

Eu am bluevision pe scurta si pot spune ca lumina e ceva mai intensa si mai alba... as aprecia imbunatatirea la un 15-20 % (cand le-am montat, am lasat initial un far bluevision si unul standard, care era tot philips). Mai citeste aici

Bafta.

Link către comentariu

Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos! :D

Foarte bine ii vin jantele ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!