Jump to content

Golf V 1.6

Eve

Postare recomandată

Salut!

Ma numesc Evelin (sunt baiat- e ciudat, stiu). Sunt nou pe forum. De 4 zile sunt fericitul posesor al unui Golf V 1.6 102 CP din 2005.

Revin cu detalii si poze mai reusite. Promit.

post-45485-1239572180_thumb.jpg

post-45485-1239572185_thumb.jpg

post-45485-1239572192_thumb.jpg

post-45485-1239572197_thumb.jpg

Modificat de Eve
Link către comentariu

Felicitari pentru masina! :Driver: Sa o stapanesti sanatos!

Da un ochi pe aria de intalniri poate ajungi la o intalnire sa o prezinti membrilor din Iasi live! :unsure:

Link către comentariu

Asa..am revenit cu detalii:

nivel de echipare Trendline, dotari:

-aer conditionat Climatic;

-incalzire scaune;

-spalare faruri;

-8 airbag-uri;

-torpedou refrigerat;

-ESP;

...cam atat am reusit sa descopar deocamdata..si ceva poze noi

Modificari: numere rosii :blink:

post-45485-1239757891_thumb.jpg

post-45485-1239757895_thumb.jpg

post-45485-1239757899_thumb.jpg

post-45485-1239757905_thumb.jpg

Link către comentariu

super. Culoare este foarte frumosa (doar am si eu asa, nu?:lol:)

Ca modificari ai putea sa ii pui o cotiera. Am avut si eu spatiu de depozitare pentru sticla in spate si ce mai e pe acolo si dupa ce le-am schimbat cu cotiera OEM e mult mai bine si mai comfortabil de condus. Ai mai putea sa ii pui folii, jante si lista poate continua ;)

App, cati km are masina?

Bafta. Cat mai multi km cu ea ;) Ne mai auzim

Link către comentariu

exact la modificarile astea ma gandeam si eu..prioritara e insa cotiera- pana nu de mult conduceam masina familiei (ce are cotiera)..acum imi vine cam greu..dupa ce platesc taxa ma gandesc sa imi iau o cotiera..am vazut cotiera ta..e faina..de unde ai luat-o si cam cat te-a ajuns?..scuze daca scria in descriere- n-am citit..recunosc..

urmeaza si foliile..dupa cotiera..si apoi jante- imi place modelul de pe GTI- Detroit..dar mai vedem

km..150k facuti pe distante lungi, reali, verificati

merci de urari..si tie multi km fara probleme

Modificat de Eve
Link către comentariu
-8 airbag-uri;

intervin cu o modificare..are 10 airbag-uri..am numarat gresit..sper insa sa nu folosesc niciunul

Link către comentariu

Cotiera am luat-o de la un membrau de pe forum: Cily. Am dat 600 lei cu tot cu consola centrala cu suport de pahare acoperit.

Vezi ca airbagurile cica ar fi defapt 6, ca cele 3 cortina ar fi considerate unul singur ;)).

Indata trec si eu la 150k, am 148k acum :D.

Folia merita sa iti pui, dar nu foarte inchisa (vezi la mine cum am, ca avem aceiasi culoare:P )

Jantele sunt in functie de preferite. Eu mi-am pus de 16" ca nu merita mai mult la ce drumuri sunt.

Bafta in cotinuare si ne mai auzim. De la toamna poate o sa ne si intalnim ca vin la iasi...daca iau bacu :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Publicat (modificat)

Noi modificari...am de la un vecin un set de jante de Octavia 2- modelul "Vega"- 16'

Le puteti observa in prima poza atasata...

M-am gandit sa le modific putin..le-am vopsit pe interior cu negru mat..cel putin era mat inainte de a aplica lacul..in cea de-a doua poza puteti observa ce a iesit..inca nu le-am cumparat..vrea pe ele 1000 Ron..ce ziceti..merita?..dupa cum puteti observa, sunt putin zgariate. In rest sunt ok, nu sunt indoite, sudate, ovale..etc

Credeti sa da bine?

Maine ma duc sa imi iau si anvelope..una din jante a venit cu anvelopa..am montat-o pe masina doar de curiozitate sa vad cum da...

Inca o modificare..numar permanent...asta a fost o modificare ceva mai costisitoare..

Bineinteles ca urmeaza sa schimb capacelul de Skoda de pe janta..

Astept pareri referitoare la jante.

post-45485-1242415400_thumb.jpg

post-45485-1242415415_thumb.jpg

post-45485-1242415896_thumb.jpg

post-45485-1242415913_thumb.jpg

post-45485-1242415957_thumb.jpg

post-45485-1242415964_thumb.jpg

Modificat de Eve
Link către comentariu

Referitor la jantele de Skoda nu arata rau, pretul nu e nici mic, dar nici mare, acum depinde si de starea anvelopelor, sunt cu sau fara anv? Totusi nu stiu cum o sa procedezi cu capacul jantei care acopera prezoanele ca alea sunt si foarte scumpe sau nu cred ca o sa gasesti asa ceva cu inscriptia vw, poate doar stickere sa aplici pe ele sau colant pe emblema cu skoda.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Salut. Frumoasa masina si culoare ( cea mai frumoasa ;) ... ne laudam intre noi :) ). Imi plac mult si farurile gri. Sa o stapanesti sanatos.

Referitor la jante, pretul mi se pare ok. iar ca look, dau bine cu interiorul negru (masina e inchisa la culoare, jantele par mai mari) dar eu as lasa bordura exterioara nevopsita.

Bafta.

L.E. bordura exterioara care acum vad ca e f subtire, deci nu cred ca se va vedea :blink:

Modificat de Acidutzul
Link către comentariu

am vazut masina azi pe stefan ... mi=au sarit jantele in ochi ;)) arata bine ..:>

Link către comentariu

toata lumea lauda culoarea si la fel fac si eu ;)

jantele mi se par putin scumpe dar sunt frumoase

sa ai parte de ea si sa o faci frumoasa

Link către comentariu

au iestit frumos..buna ideea dar credca ai avantajul spitelor de pe janta ca nu sunt rotunjite au muchii drepte si dau mai bine...

Link către comentariu

@ Auras

Jantele au venit fara anvelope..am cumparat eu ieri anvelope si i le-am montat..inca nu am avut timp sa ii fac poze..la varianta cu sticker m-am gandit si eu..in orice caz trebuie sa vopsesc intai capacele..sunt cam "jupite"...pana la urma daca nu gasesc si nu gasesc..le fac argintii complet

@Acidutzul

Si masina ta are o culoare foarte frumoasa..shadow blue, nu :)

am stat un pic in cumpana cu marginea exterioara..m-am gandit ca daca vopsesc drept, vor parea mai mari..plus ca era si mai dificil de aplicat banda adeziva :)

@31RZV

si pe copou la semafor am avut admiratori

@ gbrgeorge

merci de lauda si de urari..urmeaza folia cred..sa dea bine cu negrul de pe jante...prin iulie insa..

@ jumex

dupa ce am terminat de vopsit ma gandeam sa fac spitele sa para mai subtiri (sa le fi vopsit si pe margini putin)...sunt foarte multumit insa cum arata acum..

Promit sa revin cu poze.

Link către comentariu

nu stiu inca ce folie..urmeaza sa ma documentez..urmeaza presesiunea si sesiunea= timp pentru facultate..vad ce fac dupa..neagra in orice caz

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc tuturor de aprecieri si de pareri.

Asa cum am promis, am revenit cu poze.

dsc05375.jpg

dsc05377q.jpg

dsc05381.jpg

dsc05391.jpg

dsc05393.jpg

dsc05395v.jpg

dsc05398.jpg

dsc05403.jpg

dsc05409n.jpg

dsc05416.jpg

dsc05419.jpg

dsc05426.jpg

Am mai promis ca voi rezolva problema capacelelor de la jante. Partial am reusit. Am inlaturat incriptia "Skoda", au ramas insa zgarieturile. Urmeaza sa le vopsesc.

Astept aprecieri referitoare la masina.

Modificat de Eve
Link către comentariu
lucian_90tud

Arata bine jantele, desi am senzatia ca ar fi mai mici de 16, parca ar fi de 15 :D).

Plange dupa folii :icon_thumright: . Ai putea scoate si literele din spate. Daca vrei sa iti faci o idee cum arata o sa iti trimit o poza cu golful meu.

Link către comentariu

Ciudata aprecierea ta in legatura cu jantele..iti multumesc oricum..zic ciudata pentru ca alti co-forumisti au apreciat ca par mai mari- asta vreau sa cred si eu..

poate ea sa planga dupa folii..mai devreme de iulie nu le primeste..

Link către comentariu

Arata bine masina.S-o stapanesti sanatos.Jantele imi plac foarte mult,chiar si dupa "modificarea" suferita.Stickere cu emblema VW gasesti in bazar,sub pasaj la podu din Nicolina,daca vrei sa-i pui.

Link către comentariu

Merci pentru sfat..cred insa ca le voi vopsi cu argintiu si atat..daca tot nu sunt VW, sa nu incerc sa le fac sa para.

Link către comentariu
  • 3 months later...
Ciudata aprecierea ta in legatura cu jantele..iti multumesc oricum..zic ciudata pentru ca alti co-forumisti au apreciat ca par mai mari- asta vreau sa cred si eu..

Cred ca eram adormit si nu m-am uitat bine. M-am uitat mai bine la poze si ai dreptate. Par mai mari decat sunt :Driver:.

BTW, ce ai mai modificat la masina? Ai pus folii ? :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu e bai.

Deocamdata nu am mai modificat nimic (doar nivelul de carburant din rezervor si..am schimbat uleiul :D ). Urmeaza folii intr-o luna (sper).

Pana atunci.. ;)

Link către comentariu
  • 1 year later...

Salutare..revin dupa 14 luni cu ceva lucruri noi- promisesem ca ii pun folie in octombrie 2009, dar nu am mai reusit:)

Totusi nu m-am lasat si i-am pus acum, dupa un an. A iesit destul de bine, zic eu- poate va faceti o imagine uitandu-va la fotografiile de mai jos.

th.fb68f10f0f.jpg

th.f8df89176e.jpg

th.4e0e6a5df5.jpg

th.3d36c73c3e.jpg

th.bc74068189.jpg

th.06e2b29ea4.jpg

th.3c548126ed.jpg

th.d19196de08.jpg

Si totusi am o rugaminte..cel putin la posesorii de Golf care si-au montat folie pe luneta: imi puteti spune daca folia este perfect "mulata" pe liniile de la dezaburire (am constatat ca sunt ceva mai proeminente fata de liniile altor masini)..

Modificat de Eve
Link către comentariu

Foarte bine arata masina... mai ales cu folii. Pe fata mergea ceva mai inchis ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!