Jump to content

Motor TDI fara toba esapament

andREI
 Share

Postare recomandată

va spun ca la octavia 1 merita deoarece ea inca din facbrica nu are toba mijlocie acum depinde de fiercare, iar eu care am bratul care sustine toba finala mancat de rugina sa o inlocuiesc cu o teava mai ales ca o toba finala noua este 650 de lei si nu e cea originala.

va pun la dispozitie si un filmulet cu evacuarea mea cu toba finala pe ea sa vedeti cum suna(sariti la sec. 27) http://www.youtube.com/watch?v=QY2Lz7DAgWM

Modificat de ph09rle
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andREI

14

• hangyouridols

11

• marius1982.11

7

• ady_mircea

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mda, e sunetul care se aude si la mine, doar ca se aude mai pronuntat la 2200- 2400 rpm!!! Daca tin masina turata, se aude un zgomot....zzzZZZZ(frumos). Incerc si eu saptamana viitoare sa fac niste poze, poate un film, dar in MARE, se simte ceva mai ''nervoasa'' masina, motorul parca e mai ''liber''. Placebo(?!) sau nu, imi place! :P

Link către comentariu

simti vreo crestere de putere?? ca trebuie sa-l conving pe tata sa faca asta si nu prea reusesc ptr ca zice ca mai bine de 650roni pe toba finala dacat pe teava aia. Dar daca te gandesti bine mai usurezi masina cu cateva kile.

Link către comentariu

se simte ceva mai ''nervoasa'' masina, motorul parca e mai ''liber''. Placebo(?!) sau nu, MIE imi place! :icon_thumright:

Se simte ceva, dar nu ceva fantastic. Urca mai usor in turatii, asta e sigur! Trage mai bine! Cati cai se castiga fara toba, asta nu stiu. Eu zic ca merita efortul. Nu face galagie incat sa te oboseasca la drum. Cand ti-e lumea mai draga, dai o talpa si cand esti in depasire auzi un zgomot placut... :icon_thumright:

Modificat de DanuAL
Link către comentariu

atunci te astept cu un filmulet. bafta

Link către comentariu

• 6 months later...

as vrea si eu la golf.sa ii pun teava .in locul la toba de mijloc ..pana in finala..s-ar auzi mai bine la TDI?? si daca e cineva din iasi de unde as puta sa iau teava de inox ca am cautat jumate de oras.si cam pe la ce pret ?? ca acum urla urat tare..

Link către comentariu

La 1.9 TDI eliminarea catalizatorului si a tevii din zona intermediara cu ceva mai gros, dar pastrarea evacuarii finale credeti ca va atenua din acel pufait/tiuit de la schimbarea treptelor? Mai vad in trafic evacuari cap-coada pe TDI si sincer nu ma da pe spate acel fluierat, mai intoarce si lumea capul dupa tine. E adevarat, la evacuare cap-coada, in sarcina suna bine masina dar cand ai schimbat viteza (e adevarat doar la mers linistit schimbat la 2300) apare acel fluierat care parca strica tot :D. Multi zic sunet de blow-off insa mi se pare departe totusi. Deci... finala mea va atenua din acel fluierat prin camera ei de rezonanta?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

flueratu ala e frumos...ca e turbo continuu din cate am inteles eu ...dar ma ajuta cineva din iasi si pe mine ?:( ca disper la ce zgomot face .

Link către comentariu

Jockers, incearca sa auzi o evacuare inox de la catalizator la finala (inclusiv) pe un 1.9 TDI. Chiar daca schimbi numai finala cu teava inox, tot da sunetul acela de fluieraci. Mie mi se pare deranjant si caraghios, nicidecum nu mi se pare ca suna a BOV :D Eu urmaresc obtinerea unui sunet mai gros. Am vb cu pers care se ocupa de asa ceva si mi-au spus ca prin schimbarea evacuarii in totalitate cu teava inox dar montarea unei finale (chiar si cele ieftine de 200-300RON) nu va mai scoate acel sunet de care vorbeam. Eu am tipsuri inox pe evacuarea finala stoc a masinii si de aceea ma gandesc; daca o evacuare sport de 2lei isi face treaba, de ce nu ar face si evacuarea stoc care arata tare bine cu tipsurile montate si la care nu imi vine sa renunt

Am inteles ca mai este o varianta: teava aluminizata si nu inox. Ar avea o alta rezonanta fata de inox si nu mai da acel sunet la schimbarea treptelor. Ati auzit ceva?

Asa ceva mi-ar placea sa obtin

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

dupa mai multe intrebari pe la prieteni ...cred ca o sa schimb numai penultima parte ...ca la golf 3 e formata din 4 bucati nu stiu si la altele...si sa imi fac partea aia din teava de inox..si am o finala destul de buna din germania...cu 2 iesiri...care se aude frumos...dar nu gasesc pe cineva sa sa priceapa sa sudeze bine...cand o sa fie gata ..o sa fac un filmulet scurt sa vezi cum se aude....dar mai intai vreu sa schimb si racordu ala flexibil ca am atins toba si l-am gaurit..si imi baga fum in masina si o mare parte din noxe le pierd pe acolo...si se aude ca un tractoras :))

Link către comentariu

• 1 year later...

salut..nu a murit topicul da?:)))sper sa ma ajute si pe mine cineva..vreau sa schimb sunetul..prin scoaterea finalei..si montarea unei tevi dreppte..de cat sa fie..ma gandeam la un 3".sau mai mica?

Link către comentariu

• 4 years later...

daca elimin intermediara si finala si pun o toba moto carbon se aude mai bine oare masinuta? 1.9 tdi.   afecteaza motorul in vreun fel?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!