Jump to content

VW PASSAT TDI

alexrobert

Postare recomandată

Masina mea este un passat din 2001 zic eu cat de cat dragut. O sa atasez si niste poze sa-mi spuneti si parerile voastre

Ca modificari..

-motorul de 131cp are acum 185

-jante tomason p 17

-tuning exterior

-sistem audio jensen 12 boxe dvd + subwoofer

Mai multe nush c sa spun..intrebati...si sper sa va placa

post-44824-1239390939_thumb.jpg

post-44824-1239390945_thumb.jpg

post-44824-1239390951_thumb.jpg

Link către comentariu

Nici eu nu sunt adeptul unui tuning asa agresiv mai ales la un passat dar nu intru in detalii ca stii si tu...fiecare cu gusturile lui. Dar... stergatoarele alea nu sunt prea mici ??? Sterg ceva? Parera mea ca sunt mici si pentru un tico...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ba da..sunt km mici :D dar am autocolant exterior si sa nu'l stric deocamdata pana fac modificarea folie in locul lui

Link către comentariu

jantele nu sunt urate deloc,dar parca nu as fi modificat o limuzina in asa fel...e prea agresiv,un asemenea tuning se preta mai degraba unei compacte,poate nici acolo,insa fara sa te superi,parerea mea e ca ti-ai batut joc de masina,no offence!,plus ca ce cauta W8 acolo...nu stiu sincer! iti era rusine cu 1,9 TDI?

Modificat de stingray
Link către comentariu

n-am de ce sa ma supar..d-aia l'am trecut sa va spuneti parerea. nu mi-e rusine chiar sunt foarte multumit de acest motor si as avea nevoie de niste pareri. sa o aduc la forma initiala? :D

Link către comentariu

eu zic sa-i pui barele de protectie originale,i faci un polish si sa-i vopsesti capota albastra.oricum,si stock,cu jantele acelea si albastrul ala,arata excelent.

Link către comentariu

Parerea mea este sa o aduci la forma initiala, pt ca cel putin mie acest tuning imi da impresia de ceva "ieftin" si care oricum nu prinde masina asta. Stock arata mult mai bine, e pacat de ea. La fel, dupa parerea mea, cele 4 esapamente nu au ce cauta, pt ca totusi e 1.9 TDI, nu e vreun V8 :P

Ceea ce imi place la ea, este culoarea ^_^

Link către comentariu

Sincer si mie mi se pare mult prea agresiv tuningul pe care l-ai facut.Poate era mai bine doar suspensie sport si niste jante mari fara bari,prelungiri si alte chestii.Apropo ce modificari ai la motor de ai 185 de cai?

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Foarte frumos passatul, iar kit-ul de tuning chiar e dragut, mie sincer imi place cum da pe masina si eu zic sa-l lasi asa.

Aici pe forum se cam practica efectul de "turma": frate pune-i folie, jante si las-o asa!!! ca sa avem toti masinile XEROX, :coolpics:

Mie unu imi place, plus ca in Iasi sunt vreo 2 passat-uri cu un tuning mult mai agresiv decat ai tu si arata foarte bine.

Ai putea sa faci ceva cu triplele, ori o folie usor inchisa sau schimbate.

Si apropo de chip nu te-ai dus cam sus cu calutii aia? :coolpics:

Link către comentariu

Haideti mai! ce aveti cu masina omului? Vreti sa il bagati la cheltuiala cu alte elemente? se vede ca spoilarele sunt lucrate din cele originale, adica a schimbat decat prelungirile si acum pe bune mai rar sa vezi asa o bara pe fata la un Passat. Daca va uitati pe net la tuning exterior pt Passat o sa va ingroziti la ce spoilare se gasesc pe piata. Mie unul spoilarul de pe fata chiar imi place ca idee, dar la ce cratere au inceput sa rasara din asfalt ma indoiesc ca asi monta pe masina; la noi in tara nu tine si totusi pragul parca este mult prea jos parerea mea in rest destul de finuta masina si cu caluti tineri si multi :coolpics: .

S-o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii. :coolpics:

Link către comentariu

Nu e vorba de niciun efect de turma, ci tine de gusturile si preferintele fiecaruia ! Eu as aduce-o la starea initiala daca as putea si as monta niste roti pe 18 !

Modificat de M1ha1
Link către comentariu

Votaz pt foruma initial+jante mari+BadBoyLook+vopsire bandouri(sau sa ii pui bandouri cu , crom <<OEM>>+vopsire fuste si ar arata mult mai bine decat asa..oricum arata ca o masina a dusa din Spania din punctul meu se vedere,dar dincolo de aparenta asta e o masina frumusica,mult spor sa ai cu ea si sa o stapanesti sanatos!

P.S as pastra evacuarile si eleronul slim,de asemenea si grila.

@xdx- nu e vorba de nici un efect de turma cum ai spus tu ci din punctul meu de vedere de gust si bun simt.Cred ca ai fii de accord cu unu' care si-ar pune eleron pe Phaeton si l-ai felicita ca nu e xerox..e pacat ca niste limuzine sa fie modificate asa.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

poate e putin prea agresiva...ma gandesc ca daca era alt model de spoilere,unul mai simplu ..poate arata altcumva,dar oricum jantele parerea mea nu se potrivesc cu ce ai acuma.Poti face un schimb de jante ,poate si de spoilere ,ma gandesc ca nu vrei sa revi la forma initiala acuma dupa ce ai bagat atatia bani ,asta daca nu ai luat masina asa.oricum felicitari pentru masina si sa alegi ce-i mai bun pentru tine ,dar si pentru ea;)...km fara sfarsit

Link către comentariu
Aici pe forum se cam practica efectul de "turma": frate pune-i folie, jante si las-o asa!!! ca sa avem toti masinile XEROX, :blah_:

Mie unu imi place, plus ca in Iasi sunt vreo 2 passat-uri cu un tuning mult mai agresiv decat ai tu si arata foarte bine.

Vorbesti de passatuil acela Visiniu ce sta in Dancu? Daca da, inseamna ca .. e clara afrimatia de mai sus. Nu e niciun efect de turma, pur si simplu isi spune fiecare parerea. parerea mea e ca passatul nu este facut pentru "hard tuning". Eu sincer, daca as cumpara acest passat in starea asta, i-as face asa:

- Bara fata+spate OEM

- Bandouri highline

- jante Originale Highline (pe 17)

- o grila frumoasa fara semn

- suspensie - 30 mm :)

NU o lua in nume de rau. Culaorea este superba :P

Link către comentariu

Am prins ideea, passat-ul nu e pentru tuning. OK

Ce masini ar trebui sa tunam numai GTI-uri, RS-uri si S-uri ?? Am vazut Mercedes E Class tunat si sincer chiar arata bine.

Am observat ca deja lumea imi sare in cap la afirmatiile de mai sus..

Conform spusele colegilor alex da jos tot ce ai pe ea si las-o OEM ca arata beton :blah_:

Incercati sa priviti tuning-ul si cu alti ochi fratilor :)

Link către comentariu

:blah_: xdx - Tuningul din punctul meu de vedere a fost "inventat" pt masinile sport,si a fost inventat pt sporirea performantelor (aerodinamica,franare,etc).Daca tie ti se pare ca "tuningul" este un lucru care poate fii aplicat (din punct de vedere moral) pe orice masina detii (ex. E Classe,A6,Superb) te inseli.Sa lasam la o parte ca o anumita parte din bara e facuta in felul ala d.p.d.v aerodinamic pt un consum optim sau pt racirea motorului,etc.Sunt total impotriva "tiuningului" pe masinile de lux.Dar cum traiesc in Romania,oftez si trec peste,pt ca nu poti sa faci pe cineva sa inteleaga ca e un kitch daca el zice ca "nici din fabrica n-a iesit asa". End of :)

P.S xdx,La Multi Ani! (am citit in profil ca te cheama Florin) :P

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Si mie-mi place masinuta si subscriu la ce-a zis colegul "xdx".....ca deja si pe mine incepe sa ma racaie pe creier ideea poporului "pune-i frate o folie buna si niste jante adevarate si-n rest las-o OEM, ca e mai de bun gust asa"!!! :scratch: Comentariile mele:

- din fatza: pune ceva grila si in gaurile din spoiler, pune niste stergatoare mai lungi (eventual cu tot cu brat, ca sa nu se vada asa tare adaptarea vechiului sistem de prindere brat - lamela) si pune o oglinda retrovizoare dreapta de dimensiuni normale (ca cea din stanga);

- din spate: jos cu sigla VW si cu acel W8, jos cu suportul de numar (numarul lipit cu banda dublu adeziva direct de caroserie);

- din profil: pune o antena mai scurta (eventual una de aia gen navi sau coada de rechin) si o folie {omologata} pe geamuri, vopseste bandourile/pragurile in culoarea caroseriei....iar jantele parca nu prea se potrivesc.....sunt prea "cuminti".....incearca sa vezi cum ar da altele mai "dure", mai "reci", mai "suparate".....ma intelegi tu.... ;)

Pleoapele alea is pe bune sau e autocolant, ca nu-mi dau seama din poza exact? Pare autocolant....daca e asa, jos si cu el si pune niste pleoape adevarate! Puterea aia ai obtinut-o doar din remapare sau ai si power box? Si e masurata pe dyno sau e doar teoretica? Oricum 130 CP + remap (+ eventual box) duce la greu....trage de rupe masina aia si cuplu garla, colo spre 450 Nm!!! :blink:

S-o stapanesti sanatos si drumuri bune iti doresc! Mai baga si tu poze cu interiorul, motorul....alte impresii, constatari, nr. de km, pret, de unde ai luat-o, consum etc etc..... Drive safely! :icon_rambo:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!