Jump to content

Vw Golf 4 1.9 TDI

CriStiAn0DLg

Postare recomandată

.. am revenit cu ceva nou pentru masinuta mea..

am rezolvat repararea farurilor.. cu pocnituri si placbanta....

si am renuntat la cercurile pe led.. si am aplicat ceva mai cu aspect.. la cele cu neon.. !

revin cu poze !

Modificat de CriStiAn0DLg
Link către comentariu

Am citit intr-un post de pe prima pagina legat de proiectoare. Te sfatuiesc si eu sa renunti, asa cum am facut si eu si multi alti useri cu diesel. Stiu ca e decupat, dar doar pe jumatate (exact jumatatea care nu este pe directia intercoolerului). Daca o sa-l dai jos o sa-ti dai seama. Pentru niste proiectoare cu care sa mergi ziua "la fitza" si care costa 1 mil nu merita sa strici motorul si sa ai reparatii de 20. Eu unul asa gandesc :icon_thumright:

Link către comentariu

Circoloco are dreptate, golfurile sunt construite cu ceata in far si nu degeaba :vaidecapulmeu: masinile care au proiectoare in bara deobicei au pe mijloc toate radiatoarele de racire (apa, clima, turbo)

Link către comentariu
  • 5 months later...

eu as da jos literele de pe haion din 2 motive:

-arata mai bine

-totusi traim in Romania si nu stii niciodata cand va avea ''nevoie'' unu de vreo litera,in mod sigur nu va avea grija cand ti-o scoate

la golf am fost patit de 3ori

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am revenit cu POZE! :icon_thumright:

Nu am mai scris de mult pe pagina... din unele probleme personale...

Am renuntat la proiectoare si i-am schimbat putin privirea in Golf 5 :))

mkap.jpg

mkar.jpg

Am si eu nevoie de o parere.. vreau sa imi cumpar bara fata si nu sunt hotarat de model.

vwgolf4z.jpg

sau

vwgolf4type2.jpg

Link către comentariu

Evident cea R32 look :icon_thumright:. Doar nu vrei sa faci dintr-un Golf 4 un Cayene

Link către comentariu
Evident cea R32 look :P. Doar nu vrei sa faci dintr-un Golf 4 un Cayene

:icon_thumright: buna asemanare

macar sa ma mandresc ca am ajuns sa conduc si asa ceva ..:)

Link către comentariu

Ca sfat... daca tot vrei sa investesti in look mergi pe original chiar daca e mai scump.

Bara aia de la FK nu o sa vina la linie, o sa ai lufturi, iar plasa din grile e urata. Crede-ma, sunt patit cu Rieger (care se vrea firma cu pretentii).

PS: incearca totusi sa strangi bani si sa pui airbag-ul la loc in volan, nu se stie cand iti poate salva viata.

Succes!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
CriStiAn0DLg

a venit bara.. :blink:

R32...

momentan o duc la vopsit.. o sa revin cu poze

Link către comentariu
  • 6 months later...

post-26324-0-77380300-1288890682_thumb.j

post-26324-0-12811200-1288890675_thumb.j

post-26324-0-01905200-1288890651_thumb.j

Cam asa arata acum.... am intarziat cu pozele dar mereu am avut impresia ca sunt :D

Astept pareri :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!