Jump to content

Vw Golf 4 1.9 TDI

CriStiAn0DLg

Postare recomandată

SALUT!

Numele meu este Cristi si sunt din Bucuresti !

Vw Golf 4 1.9 TDI

-Motor 1.9 TDI 131cp

-4 airbag-uri

-computer bord

-ESP

-EPC

-CLIMATRONIC

-casetofon Philips

-cotiera fata

-cotiera spate

-tetiere reglabile

-scaun reglabil pe inaltime si adancime

-volan reglabil

-jante pe 17

-2 chei

-inchidere centralizata

-geamuri electrice fata/spate

Imbunatatiri:

- eleron

- grila fara emblema WV

- Xenon

- proiectoare bara

- folie geamuri

- jante 17'

Planuri de viitor:

- angel eyes neon

- inele cromate la ceasuri bord

- toba sport

- prelungire capota

- prelungire bara fata / spate

- praguri

- stopuri pe led

- oglizi cu semnal cromate

etc ..

post-26324-1239311236_thumb.jpg

post-26324-1239311280_thumb.jpg

Modificat de hbogdan
Foloseste dimensiunile normale ale fonturilor. Citeste si Regulamentul.
Link către comentariu

Frumusica masina ta.Sa o stapanesti sanatos si bine ai venit pe forum.Te-as sfatuii sa scrii cu caractere normale,pt ca se vor lua moderatorii de tine si iti vor spune deja celebra replica "CITESTE REGULAMENTUL"..in rest numai bine si pune mai multe poze si cu interiorul :P

P.S ce inseamna GTR-ul ala de pe spate ? :P

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

acolo la modificari ai uitat sa spui si de suspensia sport ;) Eu acum vad ca tu ai proiectoare in faruri... In cazul asta, de ce ai mai luat si grile cu proiectoare?

Eu i-as scoate GTR ala de acolo, aparatorile de vant precum si aparatorile de noroi. Si parca nici la oglinda n-as tine alea atarnate. Un bradulet e deajuns. Parerea mea :icon_thumright:

Modificat de Bestie
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos :D imi plac foarte mult jantele pe 17 :D . Asteptam poze cu interiorul ;) .

Link către comentariu

poza noua..

fdsq.jpg

maine seara si interiorul :P

Modificat de CriStiAn0DLg
Link către comentariu
acolo la modificari ai uitat sa spui si de suspensia sport :) Eu acum vad ca tu ai proiectoare in faruri... In cazul asta, de ce ai mai luat si grile cu proiectoare?

inainte aveam faruri FK cu cercurile alea pe led si .. s-au spart in accident..

si nu avea proiectoare..:-? foarte.. luminoase. ;))

si de atunci le am..!

da... si susspenie sport.. tks alex..

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

frumusica masina dar doua intrebari am si eu:

1. dc i-ai schimbat stopurile si nu airbagul din volan si parbrizul?

2. ce e chestia aia care atarna la spate? parca-i suvita de aia de cauciuc ca la dacie-fara suparare

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu

1. nu am bani suficienti pentru airbaguri si parbriz.. si nu ma grabesc.. sa le pun.. :)

2 chestia aia asa am cumparat masina...

nj ceva sa nu te mai curenteze masina.. :-?? chiar nu stiu. .. . .:))

Link către comentariu

Cateva sfaturi, NO OFFENSE:

-scapa de GTR-ul ala ;

-scapa de banda aia de cauciuc atarnata acolo.Am avut si eu pe Dacia lu tata,e din '86 masina :screwy: ;

-paravanturile alea o-r sa-ti omoare motorasele de la geamuri cu timpul.Am avut si eu pe toate 4 geamuri insa le-am dat jos si le-am vandut;

-parbrizul te costa cam 6-700 ron iar un airbag pt volan cam la fel,daca nu mai putin...deci cat stopurile alea cu led;

-proiectoare alea din bara o sa-ti lesine motorul.Proiectorul ala de pe partea pasagerului astupa tot aerul care ar trebui sa vina sa-ti raceasca aerul din intercooler. 100% iti spun ca masina ta ,in momentul de fata ,nu poate sa-si foloseasca toti cei 131 caluti de care dispune + ca,cu timpul,o sa-ti bulesti mai multe piese din motivul asta(senzori,debitmetru etc).Si pe mine ma tenteaza MULT sa-mi pun proiectoare in bara dar.........trebuie sa ma abtin.

:rolleyes: Am un tovaras cu un golf de 131 cp.Masina lui fusese busita in fata si avea grilele din bara schimbate(erau grile de motor pe benzina,fara decupatura).I-am zis de mai multe ori sa-si decupeze acea grila insa nu a ascultat.Intr-un final a ajuns cu masina la doctor.Nu mai retin exact ce-i cazuse la ea(debitmetru,senzor presiune sau temperatura).Asta ca sa afle dupa ce a reparat-o ca motorul lui era chipuit si avea vreo 170 cp.Dar nu-i fugea pentru ca motorul nu mai avea de unde sa ia resurse. :Driver:

In rest: arata super cu suspensie,jantele alea,folie si grila sport.Sa o conduci cu placere :vaidecapulmeu: :Driver:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

- am scapat de gtr.. :icon_thumright:)

si.. grila este decupata.. ca am avut eu grija sa ma uit.. daca are aer..

Link către comentariu

poze noi!

@tot pe la tara.. :D)

post-26324-1241127280_thumb.jpg

post-26324-1241127333_thumb.jpg

Link către comentariu
MasinaPoporului

Faina masina,chestia aia care atarna nu ajuta chiar la nimic.Chiar daca masina se incarca cu sarcina sigur nu o sa se descarce in pamant prin cauciuc.Cauciucul nu este conductor.Mai degraba ii pui un lant. :beer:

P.S: ce ai patit cu parbrizul si airbagul?..ai "luat" pe careva pe capota?

Modificat de MasinaPoporului
Link către comentariu
CriStiAn0DLg

da .. un renault laguna.... :icon_thumright:)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,dar eu as renunta si la aparatoarele de noroi dupa spate,ca pare prea incarcata pe spate,in rest multi km fara probleme!

Link către comentariu
CriStiAn0DLg
Foarte frumoasa masina,dar eu as renunta si la aparatoarele de noroi dupa spate,ca pare prea incarcata pe spate,in rest multi km fara probleme!

ms frumos

Link către comentariu
CriStiAn0DLg

am si eu o mica problema..

am 2 faruri de golf 4 .. FK.. cele cu lupa.. si am avut un mic accident.. si la un far mi s-a rupt un piciorus de prindere.. si la celalalt 2.. cele de sus.. .. stiti pe cineva.. care lucreaza in plastic.. sau in ceva sa le pot face la loc..

astept raspuns.. multumesc frumos.. !

Link către comentariu

frumusica masina...mai ales cei 131 CP :( si dotarile... bafta

Link către comentariu

frumoasa masina...sa aveti grija unu` de altu`

clemele farurilor le-am avut si eu la cele vechi rupte. Se pot prinde cu platbanda ...eu asa am facut. au stat perfect doar ca aratau nu chiar bine.

Link către comentariu
CriStiAn0DLg
frumoasa masina...sa aveti grija unu` de altu`

clemele farurilor le-am avut si eu la cele vechi rupte. Se pot prinde cu platbanda ...eu asa am facut. au stat perfect doar ca aratau nu chiar bine.

este o idee buna.... ms frumos

frumusica masina...mai ales cei 131 CP :) si dotarile... bafta

ms ..

Poxipol,Poxilina etc

nu cred ca tine.. la trepidatii.. :-? etc..

Link către comentariu

Dupa ce se intareste strici farul si bucata aia lipita nu o mai rupi.Oricum am si eu o problema asemanatoare cu una din cleme si mi-am luat o solutie de lipit speciala pt plastic (scria la recomandari k e si pt faruri auto) .O sa revin cu niste impresii dupa ce o lipesc.

Link către comentariu
CriStiAn0DLg
Dupa ce se intareste strici farul si bucata aia lipita nu o mai rupi.Oricum am si eu o problema asemanatoare cu una din cleme si mi-am luat o solutie de lipit speciala pt plastic (scria la recomandari k e si pt faruri auto) .O sa revin cu niste impresii dupa ce o lipesc.

ok astept.. si poate imi spui si cum se numeste

Link către comentariu
CriStiAn0DLg
Publicat (modificat)

am schimbat si parbrizul.. + folie geamuri spate.. omologata.. rar.. ...

Urmeaza Poze..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!