Jump to content

vw scirocco candy-white

vlad0011

Postare recomandată

in 4 zile intru si eu in randul posesorilor de VW cu un scirocco de 200 de cp (2.0 tsi) cu cutie DSG de culoare alb(candy-white :X:X:X) :icon_thumright:

optiuni suplimentare adaugate :

-aer conditionat climatronic

-alarma antifurt Plus, inclusiv oglinzi make-up stanga/dreapta

-covorase textile fata/spate

-fara inscriptionare model/cilindree

-faruri xenon, instalatie spalare faruri, indicator al lichidului de spalare :blah_:

-jante interlagos 18"

-pachet lumini si vizibilitate-lumini leaving home si coming home, oglinda retrovizoare cu fect automat antiorbire, lumini la picioare ptr sofer si pasager

-media-in si cotiera centrala

-pachet de iarna-scaune fata incalzite si duze instalatie spalare incalzite

-piele Vienna culoare trueffel

-privacy-glass 65%

-radio RCD 510 cu antena diversity si conector multimedia ptr sursele externe si cd-changer de 6 cduri

-scaune sport cu reglaj electric sofer/manual pasager

-sistem de monitorizare a presiunii in pneuri

-suspensie cu reglare adaptiva

-trapa actionata electric

-volan multifunctional cu comenzi ptr DSG si computer de bord PLUS

Pretul ddp : 32.783 euro

Pe viitor cel mai probabil prin iulie-august voi da comanda pentru sistemul de navigatie RNS 510 si boxe DYNAUDIO.

Pentru senzori de parcare nu am optat fiind o masina cat de cat mica nu ii vad folositori.

Cu poze voi reveni saptamana viitoare de indata ce ii voi face receptia. :rolleyes:

Modificat de vlad0011
Link către comentariu

Acum, daca tot ai luat asa masina, nu inteleg DE CE NU AI ALES UNA CU RNS510 STOCK + Dynaudio?!

O sa te coste adaugarea acestui sistem audio, cat nu face si mai mult de atat, nu isi va scoate banii niciodata.

In rest, masina este senzatie si faptul ca e Candy White, e si mai frumoasa.

Bafta la receptie si ai grija de ea, ca sa aiba si ea "grija" de tine!

Drive safe!

Link către comentariu

Super masina! Asteptam pozele!

Cat despre senzori am inteles ca vizibiliatea este extrem de proasta in spate, asa ca poate erau utili.

Link către comentariu

nui nici o problema daca nu ma descurc comand si senzorii.

navigatia si boxele nu le-am adaugat pentru ca mai trebuia sa asteptam inca 6 saptamani dupa masina...si asa in astea 4 luni nu stiam cum sa fac sa treaca timpul mai repede :icon_thumright:))))))

Chestia cu boxele inca nu e sigura.daca voi fi multumit de boxele standard cred ca voi merge in continuare pe ele.

Cineva poate sa-mi spuna cum se aud boxele originale?sunt ok sau...?

Modificat de vlad0011
Link către comentariu

Asteptam mica pisicutza :icon_thumright: / Poate ne vedem prin Galati :rolleyes:

Link către comentariu
andrei.toledo

Foarte buna alegere.Sa o stapanesti sanatos si asteptam poze.

Poate o vom vedea la intalnirile vwforum Galati :angry:

Numai bine!

Link către comentariu

Cutiile DSG parca aveau limitarea la 400NM, dar nu stiu daca DSG 6 trepte sau DSG in 7 trepte :P

Poate colegi care au fost in astfel de situatii ne-ar lamuri pe amandoi :icon_thumright:

S-o stapanesti sanatos, multi km fara incidente/probleme si asteptam o sedinta fota ;)

:) safe

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Astazi am fost la scorpion sa fac cunostiinta cu bijuteria.este dea dreptul superba.nici nu se compara cum arata in poze fata de cum e in realitate.e absolut superba.maine ii fac receptia si apoi plec la munte cu ea.pozele vor veni dupa sarbatori sau cine stie poate chiar pana vineri :):D

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,sa o conduci cu placere si sa te duca peste tot cu bine si cu zambetul pe buze!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, fara incidente !

Asteptam poze si info ... mai ales pentru noi astia care asteptam aceeasi bijuterie :P (de vreo 5 luni)

Sarbatori fericite !

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si mai mult ca sigur ca n-o sa treaca neobservata prin Galati ca daca stau sa ma gandesc bine nu am vazut pana acum vreun Sciroco ca sa nu mai zic de culoarea alba :blah_:

Poate reusesti sa ajungi vreodata la intalnire de Duminica de la Gradina Publica sa o admiram live.

Link către comentariu

Tu ai luat masina de noua?

Si daca da, de ce nu ai optatat direct pt dynaudio si navi, daca iti pui ulterior o sa te rupa financiar.

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta. :icon_thumright:

Boxele care vin la rcd 500 sun foarte ok dar sunt sub cele Dynaudio la claritate in primul rand . Nu stiu cat de usora iti va fi o conversie ulterioara, din cate am inteles Dynaudio vine si cu o izolare fonica in portiera (nu stiu sigur, posibil sa vorbesc prostii)

Modificat de cosmin86cos
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!