Jump to content

S-a gasit fata cu personalitate pentru G IV

mmneg
 Share

Ce ati alege?  

75 voturi

1. 1. Ce ati alege?

• [URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img112.echo.cx/img112/3047/riegerbadlook8yi.jpg[/IMG][/URL]
      51
    • [URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img233.echo.cx/img233/2517/rieger7um.jpg[/IMG][/URL]
      15
    • [URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img233.echo.cx/img233/5324/dietrich8bi.jpg[/IMG][/URL]
      9

Postare recomandată

optiunea numarul 3 cade. bara dietrich are doar 435 mm inaltime. modelele de la rieger au 470 mm si se potrivesc la nivel perfect cu pragurile. bara dietrich se pare ca vine prea sus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mmneg

27

• voinea

13

• Mariuz__

6

• chris

5

Top Posters In This Topic

• Administrator

hai ca vin eu cu barile de la 1 si 2 in alte unghiuri si alte masini

In primul rand cateava masini care au pragurile tale si RRXul (se vede clar ca bandoul e integrat cu bara )

rh59ek.jpg

335274mo.jpg

dsc012847cz.th.jpg

si cealalta

axel200748ij.jpg

Link către comentariu

• Administrator

sa nu ma injuri dar cautand prin pozele cu golf (ca sa fac postul de mai devreme ) am gasit ce a realizat un domn cu golf verzuliu...

masina doar e scoasa de la vopsit.. si se cam vede ce modificari a facut

las pozele sa se vada

dsc000175go.th.jpg dsc000259up.th.jpg dsc000384nw.th.jpg

si acum piesa de rezistenta la aceasta masina ..

dsc000401pe.th.jpg dsc000410kv.th.jpg dsc000423vz.th.jpg

Link către comentariu

O daaaa! Super!

Link către comentariu

masina verde este super dar momentan nu imi permit modificari asa de radicale (clean look, prelungiri integrate in bara).

cu poza cu masina visinie-neagra (o stiam) ai convins-o pe prietena mea sa isi schimbe votul si a devenit adepta RS4 look in defavoarea R-RX-ului. i-a placut si lip-ul DTM de carbon.

greu de tot :screwy: :unsure:

Modificat de mmneg
Link către comentariu

neg nu-ti pune bara RS :screwy:

:unsure:

Link către comentariu

optiunea numarul 3 cade. bara dietrich are doar 435 mm inaltime. modelele de la rieger au 470 mm si se potrivesc la nivel perfect cu pragurile. bara dietrich se pare ca vine prea sus.

<{POST_SNAPBACK}>

nu stiu daca ai luat in calcul garda la sol la aceste super-bare.

eu am atins bara/masina de vreo 3-4 ori pina acum in Bucuresti si crede-ma, merg cu grija. garda la sol la mine este undeva la 10 cm.

bara stock a suportat bine atingerile, in plus are partea inferioara in negru deci nu se vad zgarieturile.

alte efecte: scut (plastic) rupt dintr-o prindere (s-a rectificat cu o saiba mare), schimbat bucsa bascula (pe care s-a sprijinit masina cand am coborat o bordura mai mare, dar cu grija, din pacate nu am scapat), sper sa nu mai fie si altele.

nu vreau sa-ti tai elanu, si mie i-mi place tuning-ul de caroserie (dupa motor si tren de rulare) dar ... masoara de 'n' ori si taie odata.

PS. nu am luat in calcul daca ajungi pe drumuri de tara/off-road, pe unde eu mai ajung din cand in cand

Modificat de laVW
Link către comentariu

cu prima poza esti serif ! :banghead:

Link către comentariu

@laVW: nu am avut nici un fel de problema cu bara si spoilerul in configuratia actuala. fii fara grija, am luat in considerare nivelul garzii la sol :banghead: chiar am facut niste masuratori azi:

garda actuala la sol 13 cm in fata, 12 la prag in fata si 14 la prag in spate

bara are 45 cm din care 12 spoilerul (11 cel original VW dar am buza pronuntata spre inainte)

dupa calcule iese cam asa: bara noua 47=>garda la sol 11 :P si daca mai pun si suspensie -30mm (normal ca este inclusa in plan :P ) ajung la 8 cm. :banghead: acum nu stiu cat de lasata e suspensia actuala, iar cea sport este mult mai rigida si dispare balansul intr-o oarecare masura

singura problema va fi la praguri dar nu mai am de gand sa bag masina pe drumuri forestiere. drumurile de tara pe unde merg sunt ok, prafuite dar fara bolovani pe mijloc.

iar ca se te opresti nu trebuie drum de tara, mergi pe bucuresti-ploiesti TIR prin buftea sa vezi surprize.

sincer am vazut si masini mai joase

Modificat de mmneg
Link către comentariu

@laVW: nu am avut nici un fel de problema cu bara si spoilerul in configuratia actuala. fii fara grija, am luat in considerare nivelul garzii la sol :banghead: chiar am facut niste masuratori azi:

garda actuala la sol 13 cm in fata, 12 la prag in fata si 14 la prag in spate

bara are 45 cm din care 12 spoilerul (11 cel original VW dar am buza pronuntata spre inainte)

dupa calcule iese cam asa: bara noua 47=>garda la sol 11 :P si daca mai pun si suspensie -30mm (normal ca este inclusa in plan:) ) ajung la 8 cm. :banghead: acum nu stiu cat de lasata e suspensia actuala, iar cea sport este mult mai rigida si dispare balansul intr-o oarecare masura

singura problema va fi la praguri dar nu mai am de gand sa bag masina pe drumuri forestiere. drumurile de tara pe unde merg sunt ok, prafuite dar fara bolovani pe mijloc.

iar ca se te opresti nu trebuie drum de tara, mergi pe bucuresti-ploiesti TIR prin buftea sa vezi surprize.

sincer am vazut si masini mai joase

<{POST_SNAPBACK}>

Hai ca merge acum si pe DN1a (bucuresti ploiesti TIR), asa ca pune apuca-te de treaba ca's curios la ce o sa te hotaresti :P

OT: mi-am pus si eu eleron pe portbagaj B)

Link către comentariu

iar borduri nu mai urc de foarte mult timp, pentru ca fac rotile patrate si fortez si articuatiile

Link către comentariu

In sfarsit un topic care-mi place :D

inca am bara R-RX varianta o doua (cea de pe golful rosu) si care mie personal imi place cel mai mult.

mai am si bara veche de pe fosta mea mashina.... asa ca sunt mai multe variante

poza cu ultima varianta gasitzi aici http://www.pakfeifer.com/mainenglish.htm ...

in curand ajung acasa asa ca putem discuta si despre livrare si pret.

Link către comentariu

• Administrator

he he banuiam eu ca e pakfeifer cea verde pusa de mine (vers 1 din poll) dar nu o gasesti pe nicaieri pe situl lor ...

Link către comentariu

inca am bara R-RX varianta o doua (cea de pe golful rosu) si care mie personal imi place cel mai mult.

<{POST_SNAPBACK}>

sa nu confunde lumea:

R-RX e aia albastra

RS4 look e aia rosie

vorbim cand vii.

Link către comentariu

sa nu confunde lumea:

R-RX e aia albastra

RS4 look e aia rosie

vorbim cand vii.

<{POST_SNAPBACK}>

sorry my bad :flower:

deci eu am RS4 look.

@voinea bara de la pkfeifer este pe site lor

mergi la pakfeifer.com,apoi carstyling si apoi Vw / golf IV prima varianta - cea verde nu cea albastra-

Link către comentariu

• 3 weeks later...

sunt fericitul posesor al unei bare rieger RS4 look. (multumesc chris)

sper sa se concretizeze in cel mai scurt timp acest proiect.

m-am hotarat si la cum va arta capota:

(bara va avea si niste branhii pe lateral)

astept pareri.

126uu1.jpg

Modificat de mmneg
Link către comentariu

• Administrator

o sa fi unicat in Bucuresti cu acest aspect (cel putin momentan).

Bafta cu proiectul si sa auzim numai de mine !

Link către comentariu

ca la aproape orice piesa de tuning sistemele de prindere nu au nici o legatura cu prinderile originale (poate doar 2 din 11 suruburi sa mearga ca aliniere) :)

ma poate ajuta cineva cu o traducere rapida a instructiunilor din germana? mai tarziu voi incerca un scan al instructiunilor.

nu ca nu as putea monta bara, dar poate ma lumineaza aceste instructiuni si montajul va fi mai facil.

Link către comentariu

Chiar ca o sa fi unicat...pana cand o sa ajungi la problema gropilor si o sa te iei de mana cu 307-le lu blondu'(YLA). :) Succes!

Link către comentariu

Poate vorbesc eu prostii,dar nu cumva mai este un Golf bleu-marin cu o asemenea bara in Bucuresti?

Link către comentariu

@vlad: cu gropile nu am probleme, voi fi mai jos cu 2 cm dar nu voi mai avea buza asa in fata, problemele o sa apara daca pun suspensie :)

@ Dragos : sper sa nu mai fie, daca il vezi poate ne faci o poza, cel putin voi avea capota personalizata

nu stie nimeni germana?

Link către comentariu

Te ajut eu cu germana. Da-mi un telefon sau ceva si ne intalnim sa vedem ce-i de facut.

In weekend please.

Link către comentariu

Acel golf era aseara in Victoriei impreuna cu Zgb.Si avea si el modificata capota,gen bad-boy look.Nu bag mana in foc ca era identica bara fata,dar mie asa mi s-a parut.Iar baranhii avea si el sigur.

Link către comentariu

avea numar de OT? cred ca era sever de la insomnia.

Link către comentariu

sever are o bara fata ce imita Seidl-ul ... great choice in ceea ce priveste rs4, la asta ma gandeam si eu, de fapt am si fost sa dau comanda numai ca m-am razgandit in ultimul moment si acum nu mai am banii :) Poate la vara. Cum faci cu capota? Metoda inustriala/home made sau exista un kit pentru bad boy look?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!