Jump to content

Vw Passat CC

nvybvl

Postare recomandată

Salutare tuturor , sunt nou pe aici ! ..

Numele meu este Stefan .

Am deschis acest topic pentru toti ce-i care poseda aceasta bijuterie de masina si anume Passat Cc

Eu am unul , l-am achizitionat anul trecut in Decembrie si vreau sa va spun ca sunt foarte multumit de el pana la consum !

Am sa va spun ce tip de motor are si cateva detalii, in rest nu am idee ce as mai putea spune (ramane sa ma intrebati voi , si sa va raspund pe rand)

Motorul 1.8 TSI este silentios chiar si la turatii inalte, si vorbim aici de 6.000-6.500 de

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi si FELICITARI PENTRU MASINA! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Sper sa te simti bine aici, sa gasesti informatii utile si sa nu fie necesar sa iti fim de folos. :P

Masina, din punctul meu de vedere, este senzationala, desi nu se deosebeste foarte foarte mult de Passatul meu B6 2008.

In alta ordine de idei, fiind nou aici, citeste REGULAMENTUL, o sa iti fie de folos si pune-te pe citit.

Aaa, mai e ceva, fa o sesiune FOTO cu minunea si incanta-ne si noua privirea! :D

Ps: nu ai spus ce culoare este (sau nu am citit eu bine).

Link către comentariu

Chiar daca denumirea CC, se traduce la marea majoritate a marcilor in coupe cabrio, la Passat CC, constructorul a spus ca deriva de la Coupe Confort.

Este o masina frumoasa, care m-a pus pe ganduri, si tot cu motorizarea pe care o ai. Faptul pt care am renuntat este consumul exagerat. A mea la o viteza mentinuta constant intre 180-210, aveam o medie de aprox 8.

Link către comentariu

este culoarea neagra , pielea din interior crem cu negru !

o sa adaug si poze de indata ce o sa am !

Link către comentariu
Daca este cineva dispus sa-mi raspunda la o singura intrebare referitoare la aceasta masina : " De ce in denumirea ei apare acel 'CC' (coupe / cabrio)? "

Acel CC vine de la Coupe Comfort ;)

Sa ai parte de cat mai multi km fara probleme :vwrullz:

Modificat de Cristi_KWJ
Link către comentariu

Mmmm, am amintiri Super legate de 1.8T (am avut o Octavie 1 dusa in 200CP - Racheta !). Motorul asta merge remapat ? Ca din cate m-am uitat pe site-urile din domeniu, nu prea am vazut ;)

Hai cu pozele ! Sunt curios cum calculeaza VW consumul mediu, daca in oras ia 13 si in afara 9 , iar media declarata e 7.6 :vwrullz: ;)

Link către comentariu

o masina cu adevarat superba..bafta la foarte multi km cu ea :vwrullz:

si asteptam ceva poze

Modificat de croccifixio
Link către comentariu

Din cate am inteles eu,consumul se calculeaza in ultima treapta de viteza,undeva la 90-100km/h(viteza maxima legala ma gandesc eu).La motorul meu este specificat un consum extern de 4.8,iar eu am facut Oradea-Timisoara(cu trecere prin Arad),si am avut un consum de 4.6 cu pilotul automat la 100km/h in afara.Dar este cam greu sa te limitezi la 100km/h cand ai atatia caluti la dispozitie.In stilul meu de mers am 7l/100km extraurban(130-140km/h).

Oglinda se numeste auto-heliomata,iar difuzoare cred ca sunt 10 la Dynaudio.

Frumoase dotarile de pe ea,mai ales acel DCC.Consumul o sa mai scada in timp,insa nu cu foarte mult.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Asteptam poze cu bijuteria :icon_thumright:

Modificat de infoschumi
Link către comentariu

acum 5 min am ajuns de la munca mi-am facut o cafea si am intrat pe forum sa vad ce se mai intampla ... jur ca am uitat sa fac poze la masin , m-am gandit sa fac cateva cu telefonul .... o sa fac maine :|

Link către comentariu

speachless...

Foarte frumoasa masina. Iti urez sa faci cat mai multi km cu ea fara incidente si sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

Portocalie nu aveau?

Glumesc, e frumoasa rau, iar daca era alba era SUPERBA! :(

Felicitari!

Ps: ai grija cu interiorul deschis la culoare!

Link către comentariu

Frumoasa masina si culoarea.S-o conduci cu placere.Cum se cheama jantele pe 18 pe care le ai pe masina si la ce pret sunt?Sunt foarte misto

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente .

Cum se comporta cu rotile pe 18 la mersul in bucuresti .

Link către comentariu

din pacate nu mai stiu cum se numesc :lol: , prin bucuresti se comporta aproape normal ... avand in vedere ca dispun de optiunea aceea de "reglare" a suspensiilor , am un avantaj ... dar oricum daca iei o groapa la viteza ai impresia ca ti se rupe roata :lol: ..... btw trebuie multa atentie la gropi .

Link către comentariu

frumoase jantele :banghead: modelul asta il am si eu, numai ca sunt pe r16 :Driver: s-o stapanesti sanatos. bijuterie mare mai e... :angry:

Link către comentariu

Masina este foarte frumoasa, interiorul ala cu alb la scaune imi place mult :wub: Intrebare : Asa ai luat-o cu geamuri fumurii pe spate, si de ce nu le faci la fel si pe cele de pe fata ?

Link către comentariu

Este optiunea pt geamuri avand o absorbtie a razelor solare de 65% se numeste Privacy Glass.

Link către comentariu

Exact .. pe fata din cate am inteles , este interzis :blink: prin lege .. decat 10 % ai voie parca !

Link către comentariu

Din cate stiu eu, e voie maxim 30% negre, deci minim 70% luminozitate, pe fata - pe spate e voie mai mult ... cred ca se pot face si cele de pe fata la fel, fara probleme.

Link către comentariu

OPS - > 18525.jpg

O poza cu "frana de mana" :)) - > 18526.jpg

Asa iti arata "playlist-touchscreen" -> 18527.jpg

Partea de sus -> 18528.jpg

O poza din fata (erau farurile aprinse , nu prea se observa) -> 18529.jpg

Pe la motorash -> 18530.jpg

Sub capota -> 18531.jpg

Asa arata prin spate -> 18532.jpg

bla bla -> 18533.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!