Jump to content

Masina mea

auditor

Postare recomandată

Asa cum v-am mai spus (cel putin unora dintre voi) de curand am intrat si eu in clubul posesorilor de masini Volkswagen, si mai precis al posesrilor de Golf.

Aceasta masina mi-a intrat in cap de prin Octombrie trecut, cand ma interesam despre programul Rabla 2008. In acel moment ma interesa o masina de 10000EURO, si printre alte optiuni se regasea si VW POLO ... Dealerii de la VW din Prahova mi-au trimis mai multe oferte inclusiv pentru Golf 1,4 80 cai ... la vreo 13500 EURO. Atunci aceasta oferta mi s-a parut cea mai buna, dar a venit criza ... au inceput sa creasca dobanzile ... si temerile si s-a terminat programul Rabla pe 2008.

Pe la sfarsitul lui Februarie 2009 am inceput din nou sa ma interesez de masini, de aceasta data cu VW Golf ca prima optiune (si Skoda Octavia a doua optiune). Pe atunci am inceput sa prind dragoste de motorul de 1,4 pe benzina cu 122 cai putere (TSI) si am inceput sa citesc despre el (inclusiv pe acest forum). Am primit trei oferte si ... am ales-o pe aceasta:

Golf Trendline 1.4 TSI 122 CP

Dotari standard

post-44720-1239099826_thumb.jpg

post-44720-1239099836_thumb.jpg

post-44720-1239099845_thumb.jpg

post-44720-1239099854_thumb.jpg

post-44720-1239099862_thumb.jpg

post-44720-1239099869_thumb.jpg

post-44720-1239099876_thumb.jpg

post-44720-1239099896_thumb.jpg

post-44720-1239099905_thumb.jpg

post-44720-1239099932_thumb.jpg

post-44720-1239099975_thumb.jpg

post-44720-1239099983_thumb.jpg

post-44720-1239099991_thumb.jpg

post-44720-1239100083_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa culoarea.... masina are potential, dar ramane de vazut daca il vei scoate in evidenta!

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Multumesc mult pentru aprecieri. :) Deocamdata am alte preocupari ... sper sa intre cat de curand si ea la rand printre preocuparile mele. In acest moment sunt foarte multumit de ea asa cum este ...

Modificat de WVWZZZ
Quote inutil
Link către comentariu

M-ar interesa sa-i pun un Sistem radio-navigaţie cu display color. Stie cineva unde as putea sa gasesc unul la mana a doua?

Link către comentariu

frumoasa masina...stii cumva ce an este?imi dau seama ca este noua dar poate a mai stat pe stoc ceva timp. spun asta din cauza ca am vazut I-ul de la TSI rosu, ceea ce se practica din cate imi amintesc eu pana in 2008. eu am 140 cp si inscriptionarea e la fel ca la tine. s-o stapanesti sanatos! numai bine :Driver:

PS: este cineva pe forum care vinde navigatii Witson parca :unsure: si din cate am vazut are feedback-uri foarte bune din partea celor care si-au cumparat.

Modificat de arboby
Link către comentariu

Pana la urma cati bani a fost ? Sa o stapanesti sanatos ! Apropo de navigatie, de ce nu iei un PDA cu IGO2008, de ex, ca e mult mai ieftin, si poti sa il si muti de pe o masina pe alta :unsure: (parerea mea)

Link către comentariu

@arboby din cod reiese ca este 2009, dar masina era de stoc si cred ca a fost fabricata prin septembrie 2008 ... daca nu ma insel asta este practica la vw tot ce se fabrica din septembrie (cred) se inregistreaza ca fiind din anul urmator ...

@razvand m-a costat 15428Euro si avea doua promotii 1. Last edition de 1300Euro si una de primavara 2009 de 1100Euro (plus prima de rabla cam 14500Euro)

PS Multumesc pentru sfaturi la amandoi, dar ma gandesc ca poate gasesc la o masina "busita" un RCD 510 cu sitem de navigatie sa inlocuiesc RCD-ul 300 ... daca nu gasesc, o sa cumpar un sistem de navigatie mobil cu IGO ...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!La cat mai multi km fara probleme si incidente si bine ai venit in clubul masinilor albe! :)

Link către comentariu

chiar :P suna bine clubul masinilor albe :P

in talonul masinii mele scrie tot 2009, si a fost fabricata prin mai sau iunie 2008 :D

sa te poarte cat mai multi km :)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi kilometri fara evenimente rutiere.in legatura cu sistemul de navigatie color vezi pe la sectiunea anunturi...

P.S. ma bucur ca mai e cineva din breaza pe forumul asta:P

Link către comentariu

@81UAC si eu ma bucur sa aflu ca mai sunt si altii din Breaza ... (cum se obtine abtibildul cu vwforum?)

@Adrian2008 multumesc pentru urari, asemenea si tie ... :D

@But_Fns imi cer scuze nu am intentionat nici o discriminare ... sper sa nu te fi suparat ... :icon_thumright:

Modificat de auditor
Link către comentariu
  • 3 months later...

Saptamana aceasta masina mea a "implinit" 10000 de kilometri ...

post-44720-1249580363_thumb.jpg

Link către comentariu

@But_Fns mersi mult, la fel si tie. Sper sa ne intersectam prin judet ...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa o stapanesti sanatos! I se potriveste tare bine privacy glassul :)

Daca nu ai facut rost de stiker, treci prin Ploiesti la o spontana si sigur vei gasi pe cineva sa-ti dea :)

Link către comentariu
M-ar interesa sa-i pun un Sistem radio-navigaţie cu display color. Stie cineva unde as putea sa gasesc unul la mana a doua?

Surse sunt multe/ bani sa ai/ce pot sa-ti spun este ca Rns 510 e super super tare(il am de un an si nu ma satur de el)

sa o stapanesti sanatos si sa te inspiri de la cei care au adus inbunatatiri Golfului V

Eu le recomand pe cele OM. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!