Jump to content

Lucian, Golf V, poze

LucianSVS

Postare recomandată

Salut.

Lucian ma numesc, sint membru nou aici pe forum si as vrea va sa arat in citeva imagini ce vad eu in Golf-ul meu V. 2.0 TDI.

Sper sa primesc un oarece feedback.

Merci.

post-44059-1239067445_thumb.jpg post-44059-1239067440_thumb.jpg post-44059-1239067438_thumb.jpg post-44059-1239067435_thumb.jpg

post-44059-1239067431_thumb.jpg post-44059-1239067427_thumb.jpg post-44059-1239067448_thumb.jpg post-44059-1239067454_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos dar parca ar merge si niste poze simple, facute pe lumina si fara prea multe efecte, ceva mai multe detalii si daca ai ceva planuri in a modifica ceva la masina.

Multi km fara evenimente nedorite :P

Link către comentariu

Astepti feedback doar la poze? Daca da, sa stii ca te pricepi..f misto pozele si decorul bine ales.

Daca astepti feedback despre masina mai da detalii despre dotari, pret, etc

Link către comentariu

super masina, felicitari,

:blink:

cum te pacalesc sa imi faci si mie niste poze ??? :ceuameni:

Link către comentariu

Geamuri electrice fata/spate, oglinzi electrice, incalzire in scaune, dublu climatronic, 10 airbeg-uri, cotiera fata/spate, buzunare scaune fata, suport pahar spate, 10 boxe, navigatie, magazie cu 6 cd-uri. Motor de 2 litri. 13 000 euro din Germania.

Mi-am pus o statie magnat si un tun JBL clasic. Vreau sa imi schimb toate boxele din fabrica pentru ca nu ajunge. Ar fi frumos sa gasesc exact pe marime.

Jante de 17. Janta buna

Ceva lumina rosie prin interior, dar de ambient, nu brutala.

Si ceva la exterior, niste dungi, forme, ceva rosu. Inca nu stiu. Poate ma ajutati voi cu ceva.

Merci de urari la toata lumea. Si de feedback.

gbrgeorge: Oricind. Eu sint student in Iasi. Imediat ne putem vedea.

Link către comentariu

foarte tari pozele ... :)) poate imi faci si mie intr-o zi :))

din ce an este masina?

spor la modificari:D

Link către comentariu

Masina este de vis :) , fotografiile si blogspotul de asemenea. :icon_thumright:

Natural born photographer!!!

Cat mai multi km fara RK-uri!

Bafta! ;)

Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa te bucuri cat mai mult de ea ocolind gropile din "dulcele targ al iesilor". :)

Cu siguranta este ambient light pt golf V. Un search in aria respectiva poate face minuni si colegii de pe aici sunt destul de amabili si te ajuta cu informatii si tot ce ai nevoie :D

Cat despre exterior...bani sa ai ca se gasesc tot felul de kit-uri, bare, praguri....

:blah: Ce "scula" folosesti la pozat? Poate ne intalnim odata sa tragem cateva cadre, ca am si eu niste echipamente pt pozat ;)

Link către comentariu

Merci, merci, merci. Cristi, am scule Nikon. Hai sa ne vedem cind o fi vreme. Poate chiar inainte de Pasti, ca atunci plec acasa.

Link către comentariu
Hai sa ne vedem cind o fi vreme. Poate chiar inainte de Pasti

Pai ar fi fain.^_^ Lasa-mi un mesaj pe PM daca ai timp si iesim :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!