Jump to content

Schimbare rezervor G3 pe G2


velatos
 Share

Postare recomandată

Salutari ,fratilor tot ma chinui cu pompele astea de benzina cind ma lasa una cind cealalta vreau parerea voastra daca pot sa pun un rezervor de benzina de la un G3 pe un G2 . Motorul este de 1.8 cod RP monopunct aesemanator cu cel de pe G3 ,am doua pompe una sub masina si una in rezervor la G3 este una singur in rezervor ,as cumpara un rezervor si o pompa de G3, oare rezervorul se potriveste la G2-ul meu ?nu stiu daca debitul de benzina si presiunea este suficienta cu o singura pompa .Astept sugestiile voastre .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scurt si la obiect ,mersi XAnu de raspuns. Dupa ce m-am mai uitat prin documentatie acu stau si calculez daca as scoate pompa de alimentare si as pune-o pe direct ,adica numai cea de prealimentare sa ramina care si asa are un debit mai mare ,cu partea electrica m-as descutca ,practic as scoate cu tot subansamblul de sub masina si as lasa numai filtrul insa ma gindesc daca traseul nu este prea lung? ,ar trebui sa existe si un regulator de presiune , o supapa de retinere sau asa ceva ,voi ce spuneti? . Miine ma apuc de treaba voi incerca ambele variante.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pompa din rezervor e doar ajutatoare pt cea de jos, daca o lasi doar pe cea din rezervor, masina va merge, dar se va arde pompa la un moment dat, la fel si cu cea de sub masina.

un regulator de presiune oricum ai din fabrica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe sistemul cu 2 pompe nu merg separat.Fara cea mica se chinuie cea mare, cea mica avand doar rolul de a o amorsa pe cea mare-cutia neagra.Iar fara cea mare nu faci treaba.Nu duce.

La G3 au pus doar una in rezervor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi am incercat cu o singura pompa ,cea din rezervor ,cert e ca benzina a ajuns pina la injector ar fi trebuit un manometru sa verific presiunea ,oricum nu a pornit .Ma gindesc sa nu fie ceva de la injector sau de la regulatorul de presiune ,nu prea am documentatie despre cum as putea sa verific injectorul .Saptamina aceasta pun o pompa de G3,ma gindesc ca presiunea e prea mica pentru ca injectorul sa poata pulvetiza benzina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Pana la urma am reusit ,am pus rezervor de G3 sh si pompa noua de benzina 220 lei .Am scos rezervorul de transfer de sub masina si am lasat numai filtrul de benzina.Rezervorul s-a potrivit perfect iar masina functioneaza bine ,in plus am mai scapat de un consumator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

se poate face oare aceeasi operatie si pt motorul GX (1.8i, 90CP)?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu cea din rezervor nu o am in schimb am pus una de 0,7 bar de ford parca e care am legat`o de cea mare asta inainte de tuluba aia neagra si vad care momentan nu se mai arde nimic si merge super bine !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poti sa faci linistit modificarea la mine merge perfect ,practic ultimii ani in care s-au fabricat Golfurile 2 aproape toate aveau o singura pompa in rezervor ca la G3 . La mine problema a fost ca nu i-mi incapea pompa de G3 in rezervor(de G2) de aceea a trebuit sa schimb si rezervorul ,rezervoarele sunt la fel numai ca difera largimea unde vine pompa de benzina bagata. O pompa noua de G3 no name 220 lei .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

k, ms de informatie. eu am avut probleme cu cea din rezervor (am ramas amanet pe la vreo 40 km de casa), pe care am schimbat-o tot cu una SH. Dar de ceva timp, parca se aude din ce in ce mai tare cea de sub masina... si imi e sa nu am parte de alte surprize.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!