Jump to content

Golf V 1.9 TDI

Cily

Postare recomandată

arata intr-un mare fel cu volanul sport ,sper sa se rezolve si cu clansonul nu de alta da daca tot ai drumuri la bucuresti sigur o sa ii simti lipsa

Link către comentariu
  • Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cily

133

• lucianwwl

44

• Riddler

29

• gbrgeorge

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe langa claxon voi rezolva si cu comenzile. Totul se face cu rabadare, exact cum spune electricianul meu " tranchilo,tranchilo".

Daca stiam ca se poate afla cu VAG-com codul de pe calculatorul coloana volan, erau sanse destul de mari sa am inca de aseara calculator coloana volan care sa suporte si comenzi pe volan. Eu nu am stiu pana aseara ce calculator de volan am si drept urmare nu am stiut ce sa caut. Sunt si ele pe anumite categorii grupate in functie de spirala volan.

Link către comentariu

Dupa ce finalizez cu volanul de golf GT, sunt sanse destul de mari sa mai pun ceva de Golf GT. In speta spoiler si evacuare de golf GT. Am vrut initial de golf GTI dar mi se pare prea scump.

Voi ce ziceti?

Link către comentariu
@Riddler postul tau l-am citit abia acum. Am ajuns pe la ora 20:00 la el.

(...)

Nu-i problema, oricum eu la 19:30 am zburat din Bucuresti cand am vazut ca se ingroasa "gluma" cu coada la Baneasa + Barcanesti :lol:

Next time poate ;)

(...)Daca stiam ca se poate afla cu VAG-com codul de pe calculatorul coloana volan (...) Sunt si ele pe anumite categorii grupate in functie de spirala volan.

Da ai intrebat ?! :D

Eu unu asa mi-am aflat si eu pe al meu :D ...si am stiut exact ce modul J527 imi trebuie

Tura viitoare cand ai vreo nelamurire, intreaba ca sigur vei primi raspuns, mai ales de la colegi mai iscusiti :D

Pacat ca n-ai claxonul, ca de multe ori e util :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Publicat (modificat)

@Ridler o sa fac eu sa mearga si claxonul si comenzile. Repet, totul se face cu rabdare. :D

Referitor la alta dilema voi ce ati alege daca ati avea CIL-ul meu.

-spoiler si evacuare de GTI. Design cool dar destul de scumpa modificarea, in jur de 800 Ron. Praguri si bara de GTI nu o sa imi pun pentru ca e foarte scumpa modificarea si nu vrea sa fac din CIL un mare Kitch.

- spoiler si evacuare de GT. Design ok, cost in jur de 400 Ron. Plus ca am volan si jante de Golf GT.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Pune-i de GT si gata ... oricum masina nu e GTI si nu va fi niciodata, de diferenta de bani mergi un week-end la mare sa te plimbi pe faleza cu ... cine vrei tu ! :D

:D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Poze recente cu my little black beauty. :)

post-24248-1242635875_thumb.jpg

post-24248-1242635882_thumb.jpg

post-24248-1242635890_thumb.jpg

post-24248-1242635897_thumb.jpg

post-24248-1242635918_thumb.jpg

post-24248-1242635925_thumb.jpg

post-24248-1242635931_thumb.jpg

post-24248-1242636106_thumb.jpg

post-24248-1242636132_thumb.jpg

post-24248-1242636244_thumb.jpg

post-24248-1242636257_thumb.jpg

post-24248-1242636273_thumb.jpg

post-24248-1242636278_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

Sfatul meu: Continua linia lui GT cu spoiler si evacuare! ...asa o poti transforma usor, usor intr-un GT Sport Diesel ;)

Cand zici GTI, zici un golf nervos cu benzina prin "vene", asa la GT se mai poarta si motorina in loc de "sange" :D

Singurul lucru ce merita sa iei de la GTI sunt pragurile, dar asta depinde de tine ;)

Foarte frumos arata micu' Cil :( :)

Urmatorul update ce va fii ?! ... cumva o unitate Climatronic + modulu' adiacent ?! ;)

P.S.: asta dupa ce iesim din criza si foamea de $$$ ;)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

@Ridler Multumesc pentru cuvintele frumoase.

A fost foarte complicat upgrade-ul la BC+ si Cruise control. Pacat ca nu aveam deschis acest topic cand am dus la capat acel proiect. Cum am lasat eu masina in Bucuresti 2 zile pe mana unei anumite persoane. :D

Din cate am studiat upgrade-ul la climatronic este aproapre imposibil. Trebuie schimbate foarte multe si cred ca investitia se apropie de 1000 de euro si categoric nu merita. Diferenta mare intre climatronic si climatic este in primul rand design-ul. Ca functionalitate nu este mare diferenta intre climatronic si climatic. Parerea mea si nu doar a mea. :rolleyes:

Link către comentariu

Daca tot te apuci pune spoilerul de GTI. Este putin mai bombat il laterale si da foarte bine cu jantele. Eu am pus de GT si ma cam bate gandul sa-l schimb.

Link către comentariu

@Andrei_JSE: tu vrei de GTI, iar Cily vrea bara de GT :) ....presimpt un schimb frumos intre voi :D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@Andrei JSE recunosc ca spoiler-ul de GTI cu tot cu evacuare este putin mai cool decat cel de GT. Dar CIL-ul tinde mai mult catre GT decat catre GTI. Da fapt de GTI nu are nimic si nu va avea. Plus ca modificarea spoiler +evacuare de GTI este mult mai scumpa decat spoiler +evacuare de GT. Eu maine o sa sun la greu cat mai multe firme sa vad cat este un spoiler nou de GT.

Tu cat ai dat pe el? Daca te hotarasti sa il vinzi 100% si imi dai un pret bun pana maine la ora 12:00 ti-l cumpar cu conditia sa nu fie foarte zgariat.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Asa am gandit si eu cand l-am pus pe asta de GT, ca nu vreau sa para ceea ce nu este si chestii dastea. Dar acum imi place mai mult cel de GTI. Nici eu nu vreau ca masina mea sa para GTI sau GT sau R, dar daca imi place ceva in mod special imi pun. Si chiar arata mai bine cel de GTI.

Bine, gusturile nu se discuta si oricare ar fi alegerea ta este una buna.

Spor!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Nu ai zis nimic legat de chestiunea aceasta " Daca te hotarasti sa il vinzi 100% si imi dai un pret bun pana maine la ora 12:00 ti-l cumpar cu conditia sa nu fie foarte zgariat." :rolleyes:

Arata mai bine cel de GTI dar mi se pare prea scumpa operatiunea cum de altfel este foarte scump sa isi puna cineva BC+ si pilot automat pe un Golf 5 care din fabrica nu a avut asa ceva.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Nu merita efortul. Mai mult costa transportul si montatul/demontatul decat face spoilerul.

Eu stiam ca e undeva la 150 maxim 200 RON.

PS: L-am schimbat pe casco si asa fac si cu cel de GTI daca o sa pun.

Link către comentariu

OK.Mersi pentru raspuns. Pentru demonatat si montat nu se plateste. Se cauta doi-trei prieteni si se face operatiunea cu cost foarte mic. :D

Iar transportul tot foarte mic era ca suntem aproape unul de altul. Nu se pune problema de curierat rapid pe distanta de 100 km.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@Andrei JSE tu cand ai schimbat spoiler-ul?

Preturile primite azi m-au cam daramat de pe scaun:

-EuroTehnoGroup 294 RON

-Marshal 363 RON

-Marautocom 340 Ron

Da-mi si mie un PM cu id-ul tau de messenger.

Modificat de Cily
Link către comentariu

MAMA, mama ce scoruri :lol: ;)

Nici macar pe criza asta n-au scazut preturile ;)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

O sa mai sun astazi sa vad cat este spoiler-ul meu.

Daca fac rost de o serie de GTI o sa intreb si cat este spoiler-ul de GTI.

Ma gandesc si la varianta sa iau un spoiler normal de golf si sa il decupez acolo in partea stanga jos pe unde vor iesii tips-urile. De fapt nu eu sa fac aceasta operatie ci desteptii de la PILOT. Spoiler-ul meu care este normal si care este prevazut cu "usita" pentru cuiul de la carligul de remorcare o sa il vand.

Modificat de Cily
Link către comentariu
nu eu sa fac aceasta operatie ci desteptii de la PILOT.

:P

M-am cenzurat, numai sa iau si eu un 10 ! :) - late edit

si da se poate decupa unul normal, numai ca nu o sa arate asa cum o face unul de GT/GTI!

nu uita ca pt cel de GTI trebuie sa iei si carenajele, alte 3 milioaneeee!

Modificat de lucianwwl
Link către comentariu

Eu cred ca a innebunit lumea de tot. Nu mai exista cale de scapare.

Am vb din nou cu tipul de la piese schimb de la EurotehnoGroup si mi-a transmis ca de fapt spoiler-ul de GT este 380 Ron nu 300 pentru ca nu stiu ce a zis el ca mai vine in plus in partea stanga jos unde ies tevile de evacuare. Vad dati seama ca eu nu am inteles exact prin telefon la ce se refera el.

Iar spoiler-ul meu actual care este normal dar cu "usita" pentru carlig de remorcare este 295 Ron. De GTI nu am mai intrebat pentru ca m-am enervat si am inchis. Si eu saracul de mine evaluam spoiler-ul meu la 50 Ron, cand el saracul valoreaza intre 100 si 150 Ron.

Link către comentariu

Cily, ajunsei si eu pe la pagina ta de prezentare a bijuteriei. Eu o stiu bine, dar daca nu am mai vazut-o de mult, acum ma bucur ca iti pot urmari cu interes progresele. Mult succes in continuare. Si sa o conduci sanatos si fara evenimente!

Mai pune niste poze.

Link către comentariu

Vad ca esti tare nehotarat si poate o sa tii cont si de parerea mea.

Recomandarea mea e sa pui prelungirea de Gti ca e mai speciala, am vazut prelungirea de Gt si nu e mare branza fata de prelungirea stock de pe Golf cum avem noi si mai degraba decat sa dai 300lei+ pe asa ceva mai bine o decupezi la un meserias pe aia de pe masina ta sau iei una fara gaura de carlig si pui doar tipsuri.

Uite si o poza cu prelungire stock si cu decupaj facuta la Pilot. Daca vrei prelungire normala de Golf 5 contacteaza-ma si iti fac un pret bun la asta de pe masina de la mine, nezgariata, in stare foarte buna ca pe mine ma tenteaza sa trec la prelungirea de Gti sau de R32 :salut:

post-11369-1242750827_thumb.jpg

Link către comentariu
(...) Si eu saracul de mine evaluam spoiler-ul meu la 50 Ron, cand el saracul valoreaza intre 100 si 150 Ron.

Cum adica 50 RON o fusta spate de Golf 5 ?! :Driver:

Ai ramas in urma cu preturile sau inca nu te-ai obijnuit cu zicala "traim in romania" ?! :)

Oricum era de asteptat ca preturile sa fie mai piperate... te sfatuiesc sa incerci si pe la dezmembrari poate gasesti unu intreg sau cu cateva zgarieturi :(

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!