Jump to content

Golf V 1.9 TDI

Cily

Postare recomandată

Monsieur Chilly, sa invartitzi cu placere noile jante! :)

Si eu la a mea am in plan sa-i imbunatatesc tinuta de drum... o sa fie o "surpriza" :P .

Link către comentariu
  • Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cily

133

• lucianwwl

44

• Riddler

29

• gbrgeorge

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

asterix tu nu mai zi ... ca nu te vede omul cu anii!

riddler, trebuia sa presez omul, dar a dat rezultate!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@Riddler, Marius vechiul proprietar al rotilor este din Fagaras.

Multumesc tuturor pentru urarile de bine. :)

Astazi dupa ce am schimbat bucsele brat fata si amortizoarele spate am pus si rotile. Am schimbat din nou si placutele pe fata, pentru ca cele Ferodo scartiau ca dracu. Am mai dat 150 ron la aceeasi firma si am pus ATE. Au fost de acord sa le primeasca inapoi pe cele Ferodo desi erau foarte putin tocite.

Sunt prea obosit ca sa imi fac o parere obiectiva. Am impresia ca masina trage mai bine. Masina arata mult mai "cool". M-am intalnit cu prietenul meu Lucianwwl si am ajuns la concluzia ca amandorura ne-ar trebui distantiere pentru rotile din spate si arcuri sport. "Coarda" mea financiara a fost intinsa la maxim. Mai pot asteapta distantierele si arcurile.

Plus ca airbag-ul in 3 spite este pe drum. Vine tocmai din Portugalia.

O poza facuta la ora 23:00 cu telefonul. ( calitatea nu e foarte buna)

post-24248-1241470492_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

arata bine ... asteptam mai multe poze:D

Link către comentariu

Arata foarte bine cu noile jante. Sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@Andrei oricat de mult ai avea grija de masina in general, nu doar de jante, e destul de greu in Romania. Dar nu avem ce sa facem, mergem inainte cu ce avem. :)

Cei care au sustinut ca in momentul in care se modifica diametrul jantei, trebuie modificata si suspensia au avut perfecta dreptate. ( din punct de vedere design). Acest mic inconvenient il voi rezolva in viitor cu arcuri sport OEM.

In ceea ce priveste comportamentul masinii, dupa vreo 70 de km pot spune ca totul e ok. Masina are o tinuta de drum mai buna. Poate la noua tinuta de drum contribuie si noile amortizoarele pe spate.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Felicitari domnu' Chilly, vad ca ai reusit pana la urma. Alta viata....parca imi pare rau de ele, ca tare-s frumoase :offtopic:

Intradevar va arata mult mai bine cu arcuri mai scurte. E incredibil cat schimba look-ul aia 3-4 cm in minus.

Grija mare la gropile patriei..

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Si cu ocazia asta ati aflat si de la cine le-am achizitionat. ( De la noul membru pe forum @valkyrie). Cand le-am montat ieri, un copil nebun a scapat una dintre roti si mi-a dat mari emotii. Imi venea sa il bat de nervi. Ca o paranteza mecanicul meu mi-a spus ca dupa pararea lui de "expert " jantele sunt revopsite si ca sunt prea mici chiar daca sunt pe 17.:offtopic: El are pe masina pe skoda 2, niste jante destul de frumoase care cred ca au ET-ul mai mic pentru ca ies destul de mult in afara caroseriei.

Masina este alta si la propriu si la figurat.

Dar zi-mi si mie te rog cum se comportau rotile cu suspensia sport?

Modificat de Cily
Link către comentariu

Chiar ca "expert" :)

Nu stiu ce sa zic de roti dar intreaga masina se comporta altfel; suspensia sport anuleaza destul de mult din inertia masinii in sensul ca nu se mai lasa fata cand franezi si nici nu se ridica atunci cand accelerezi...senzatia este ca se imbunatateste destul de mult comportamentul la accelerare si franare, iar in curbe parca ar merge pe sine; se lipeste efectiv de drum....si de aici si problemele...se simte in masina orice denivelare (nu vorbesc de gropi ci asfalt bun cu denivelari) masina urmand exact configuratia drumului (cred ca si cursa amortizoarelor e mai scurta); asta ar fi singurul dezavantaj al suspensiei sport...nu o sa mai poti conduce "relaxat" masina...si va fi destul de greu sa merfi incet chiar si pe drumurile proaste :blink:

Link către comentariu

:unsure: @valkyrie: Frumusel Golf ai :D

Te asteptam pe la intalnirea saptamanala din Brasov cu el

Revenind la subiect, jantele dau foarte bine pe masinuta si banuiesc ca se "invart" bine si anvelopele :cool:

Inca odata sa le stapanesti sanatos si asteptam mai multe poze (pe zi daca se poate) :blah_:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pentru operatiunea volan, astept airbag-ul in 3 spite care abia ieri a plecat din Portugalia.

Daca as fi inceput acest topic inainte de a face primul Upgrade la masina, atunci as fi putut scrie o nuvela pe baza acestui topic. ;)

Astazi voi face mai multe poze pe lumina cu noile roti.

Link către comentariu

Inca nu am reusit sa fac cateva poze cu un aparata foto. Am mai facut una , tot cu telefonul.

post-24248-1241547024_thumb.jpg

Link către comentariu

Te intelegem, ca a plouat :)) (inclusiv pe telefon :D)

Asteptam o zi cu soare s-o bibilesti si s-o "tragi" in poze :D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Poza este facuta, dintr-o alta masina. :)

Intrebare de o mie de puncte legata de presiunea in roti. La cele pe 15 aveam 2.2 pe toate rotile chiar daca la busonul de la rezervor imi arata 2.2 pe fata si 2.0 pe spate.

Ce credeti la rotile pe 17 tot 2.2 ar fi indicat sa am pe toate rotile?

Modificat de Cily
Link către comentariu

Cred ca ar fi indicat un 2.4 fata/spate cu 2 persoane + ceva bagaj si un 2.6 cu ea plina ca sa nu risti sa le tocesti aiurea :)

Eu unu asa as pune :)

Link către comentariu

Din discutiile avute cu doi "sefi" am ajuns la concluzia ca pe fata trebuie 2.3 pe fata si 2.2 pe spate.

Si cu asta inchei aceasta mica parte din discutii cam offtopic.

Link către comentariu

eu nu sunt de acord cu ei ... ataseaza fisa postului pt fiecare din ei! :blah_: unde au studiat? :D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

My real friend, daca nu esti de acord cu ei, poate iti iei un mic warning. :blah_:

Modificat de Cily
Link către comentariu

sunt pe vreo 7 forum-uri auto,

crezi ca ma mai afecteaza un mic warning? :blah_:

Link către comentariu

:)

O fii vreo 7 forumuri auto, dar niciunu dintre ele nu-i mai frumos ca acesta :mellow: (ca sa facem si un pic de publicitate mascata :lol:)

Sper doar sa nu se supere colegul Cily ca-i poluam topic-ul :unsure:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
adriandobrin25

cilly,felicitari pt achizitie!sper ca vineri sa le vad si eu...

Riddler,ai dreptate...sunt multe dar cel mai util,haios si creator de relatii :blink: "prietenesti in pitesti" si nu numai,ramane vw forum!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@ridler ar fi culmea sa ma supar. Din punctul meu de vedere puteti sa ziceti ce vreti voi aici. Nu stiu daca vor fi de acord "sefii" :lol: Dar cred ca vor fi pentru ca am "pile". :blink:

@ cabrio_mic multumesc frumos. Mi-e cam dor de tine, asta e purul adevar.

Modificat de Cily
Link către comentariu

ia un buchet de flori si du-te pe la el ... poate ii slefuiesti si lui o aripa, a facut febra de la atata lene! :)

cil, niste poze noi cu masina nu ai ? ;)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Nu am momentan. De ce nu o pui tu poza care ai facut-o ieri, atunci cand ai condus aceasta masina, non-premium mark! :)

Sambata o sa ma duc sa ii fac niste poze cool la lac, acolo unde ne-am plimbat cu 318i.

Modificat de Cily
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!