Jump to content

Golf V 1.9 TDI

Cily

Postare recomandată

@Riddler stai linistit man, ca nu m-am suparat absolut deloc.

Jantele Zandvoort de pe masina neagra, a carei poza am postat-o aici, s-au vandut cu 2400 Ron cu tot cu anvelope. Un pret excelent dupa parerea mea. Eu cand am gasit anuntul era deja expirat, iar cand l-am intrebat la telefon pe vanzator daca le mai are, mi-a raspuns " le-am vandut demult". Nu e nici o problema, ca le voi lua pana la urma dar nu cu preturi din astea ciudate cu 4 cifre in euro.

Link către comentariu
  • Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cily

133

• lucianwwl

44

• Riddler

29

• gbrgeorge

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

In doua saptamani, maxim trei, sper sa reusesc sa "incalt" CIL-ul cu jante Zandvoort si sa montez si volanul.

Ce parere aveti de jantele din poze.

Anumite persoane au spus ca anvelopele ar fi prea prafuite. Eu nu cred acest lucru, din contra. Jantele Zanvoort+anvelope Michelin din poze , au avut un pret destul de bun. Vor fi ale mele in proportie de 90%.

Voi ce parere aveti?

post-24248-1240815484_thumb.jpg

post-24248-1240815496_thumb.jpg

post-24248-1240815505_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

Felicitari pentru alegerea jantelor OEM! Legat de suspensie, ti-am spus, cu jantele alea i-ar sta mai bine putin mai jos :P

Sa le invarti cu placere :)

Link către comentariu

Cred ca nu mai invart nimic, din pacate. :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

Sansele de a achizitiona aceste frumuseti de roti au scazut sub 10%. Vanzatorul care este NEAMT este de-a dreptul IDIOT. Nu vrea sa le predea in mod direct, personal, nici de-al dracu. Insita ca daca nu accept sa mi le trimita prin curierat in Germania, anuleaza licitatia. Desi a fost anuntat inca de sambata seara, de cand am castigat licitatia, ca rotile vor fi ridicate direct de la el. Persoana careia i-am dat banii sa mi le ia, ajunge azi in Germania. Dar neamtul nu vrea sa le predea personal. nu vrea sa faca acest "comert" cu bani cash. Probabil ca o fi avut probleme, nu o fi avand incredere in romani.

Asa ceva este incredibil. :) :P :vaidecapulmeu:

Modificat de Cily
Link către comentariu

Jantele arata super...acuma legat de livrare: ori l-a prins frica pe neamt sa umble cu bani cash, ori ii ceva problema cu jantele!

Link către comentariu

Nu cred ca sunt probleme cu jantele . Vanzatarul are feedback pozitiv la greu. Eu cred ca ii este frica sau nu e sanatos la cap.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Nu e idiot neamtul. Omul la metode punere in posesie a produsului a scris numai livrare prin curiereat, nu face to face.

Decat sa faci livrare in germania si apoi sa le prietenul tau si sa ti le aduca, mai bine le livreaza direct in Romania si scapi mai ieftin.

Frumoase jantele. Daca le obtii mai greu, o sa te bucuri mai mult de ele dupa ce o sa le ai :)

Link către comentariu

Poate ca nu e IDIOT, e doar ciudat. E prima oara cand interactionez cu acest popor fixist. Daca anuleaza licitatia, si pune din nou rotile la licitatie. Nu stiu daca in varianta in care castig din nou licitatia si ii dau adresa de Romania, pretul total va fi mai mic. Ramane de vazut.

Link către comentariu

Desteptul ala de german nu vrea sa trimita decat in Germania prin curierat. Sa fie sanatos cu jantele lui cu tot. :ceuameni:

Link către comentariu

Orice sut in fund e un pas inainte ... ce sa zic!?

Neamtu' e neamt, daca nu era el mergeai tot cu Dacia ... Non premium mark! :ceuameni:

Link către comentariu

E normal la cate tzepe date de romani exista pe ebay (si in Germania si in toata lumea).

Cred ca nu ai inteles un lucru: pe ebay se citeste bine anuntul si ce scrie acolo e "lege". Daca omul la livrare a scris "numai Germania, fara ridicare de acasa" si plata "numai Paypal sau banca" atunci asa se face tranzactia. Nici mie nu mi-ar placea sa imi vina un oarecare la usa si sa imi dea bani in mana, mai ales cand "oarecare" vine dintr-o tara campioana la fraude pe internet. Mai bine intai primesc banii prin banca si apoi expediez marfa la o adresa in Germania (unde am tracking si stiu sigur pe unde umbla).

Link către comentariu

in mare parte sunt cam idioti nemtii .. nu accepta paypal ..doar transfer direct .. .dar se mai poate discuta cat de cat cu ei ... sa vezi englezoii ce idioti sunt .. aia numai cu predare de acasa vor si nici sa stai in cap nu trimit decat la ei acolo

Link către comentariu

Bunicul tau (care nu a auzit de Paypal) ar trimite ceva unui licitator din Belarus?

Crezi ca in Germania pe ebay vand numai baieti tineri care stau toata ziua pe net si stiu de Paypal si de tuning si de alte? :ceuameni:

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

e plin de prostii de tuning si etc care nu accepta paypal :scratch: si nu ma refer numai la masini .. vorbind despre toate produsele .. inafara de cei care au "magazine", o parte din ei ... restul foarte putini accepta paypal:P dar hai sa nu poluam topicul omului:D

jantele sunt foarte frumoase .. sunt sigur ca ai sa gasesti altele :)

Link către comentariu

Baiatul asta german care m-a enervat nu e asa batran, are doar 32 de ani.

Cred ca am dreptul, ca orice om normal, legat de toata chestiunea asta cu aceste jante, sa il consider pe respectivul om cel putin ciudat. E prima oara cand interactionez cu un german si ma declar "dezamagit". Si nu stiu daca e vorba de "teapa" atat timp cat un om zice ca vine la tine cu banii in buzunar si iti cumpara produsul cu cat ai cerut, cu pretul maxim, chiar daca era licitatie si pana in momentul in care le-am "cumparat" eu, nu licitase nimeni. Si daca nu vrei sa vina la tine acasa te intalnesti in alta parte. In fine, sa fie sanatos cu jantele lui cu tot. I-am dat o gramada de mail-uri in care l-am rugat de mai multe ori sa dea nr. de telefon in speranta ca se va gasii o solutie favorabila pentru ambele parti.

Deja am interactionat cu un alt german, care este un om absolut normal. Din pacate si pentru acestea sunt mici sanse pentru ca acest german NORMAL locuiste foarte departe de locul in care se afla acum persoana careia i-am dat banii.

Din toata chestiunea asta am tras o concluzie principala: Nemtii sunt foarte stricti si rigizi. Poate ca asa ar trebuie sa fim si noi. Dar totusi pana la o anumita limita.

P.S @31RZV "polueza" my friend cat vrei acest topic, ca nu ma deranjeaza.

Modificat de Cily
Link către comentariu

In acest moment sunt in desfasurare cu ambele proiecte: volanul in 3 spite din piele si jantele Zandvoort. Cu amandoua m-am cam blocat putin datorita anumitor factori, care sunt destui de multi. Am si o suma detul de mare de bani blocata.

Pana la sfarsitul lunii mai sper sa le finalizez pe amandoua.

Link către comentariu

@Cily: din propia mea experienta cu ebay-ul si cumparatul unui intreg set de roti de acolo pt masina din semnatura poti sa-ti zic ca nemtilor le e cam frica sa trimita in RO si de aia nici bani cash la predare nu`i tenteaza ca pot fii falsi.

Eu cand mi-am luat setul meu de roti, neamtu' mi-a cerut pe transport 200 E, bani care i-a vrut depusi in contul lui personal (wire transfer), in momentul respectiv nu aveam nici un fel de feedback :D

Cat am mai negociat cu el am resuit sa obtin o amanare cu 2 - 3 zile, timp in care am primit un feedback pozitiv de la o alta tranzactie si ebay m-a declarat ca fiind "Verified" (am dat datele de la cardu' meu sa vada ca sunt peste 18 ani)

Eu zic sa mai cauti si alte licitatii cu jante, ca sunt multe, si sa incerci ca inainte de-a castiga licitatia sa-l intrebi printr-un PM daca iti livreaza in Ro si cati bani vrea pe transport :)

E MULT mai sigur asa, decat sa le castigi si el sa nu vrea sa ti le trimita.... el poate deschide "case" la ebay cum ca "cumparatorul n-a citit mentiuniile de transport" si licitatia se poate anula iar tu sa platesti 2.5 E comision la ebay pt anularea licitatiei :)

Iit spun din propie experienta, ca am anulat vreo 5 licitatii din cauza ca ori n-am citit detaliile transportului, ori suma era mult prea mare :D

Scotoceste si pe ebay .at, .co.uk, .hu ca nu toate apar sub acelasi cautari :icon_thumright:

Nemti sunt totusi oameni de cuvant, eu le-am trimis o suma destul de mare de bani, si uite ca totusi am primit exact ce am vrut si cu o calitatea jos palaria :cool:

:Driver: safe

Riddler

P.S.: Sa-mi zici si mie pe privat de unde vrei sa achizitionezi modulul J527 pt MFA ca eu pe ebay nu gasesc nici unu' compatibil :(

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Unii dintre voi i-ati luat apararea acelui neamt. Concluzia mea: este un mare ciudat . Aseara a dat mail in care a transmis ca imi da rotile si cu ridicare directa de la el de acasa, dar saptamana viitoare!!! Iar persoana din Romania, care ar fi trebuie sa mi le aduca, pleaca azi din Germania.

Daca voua vi se pare ca acest german este normal, atunci no comment.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Nemtii in general umbla mult si nu prea stau pe acasa.

In general ei aleg metoda cea mai comoda pentru ei. Nu prea se bucura ei sa se complice ca sa iti fie tie mai bine.

Poate omul este plecat si se intoarce de-abia saptamana viitoare. Daca are vreo sotie frumoasa blonda cu ochi albastri si nu vrea omul sa primeasca vizite acasa in lipsa lui? Romanii sunt craii de la rasarit. Ii bagi omului scandal in casa pentru niste amarate de jante?

Eu zic sa te sui in masina si sa te duci personal sa le iei. Poate blonda cu ochi albastri nu e nevasta-sa, ci sora lui si e buna de maritat. Facem nunta mare la ei in sat. Venim toti.

Link către comentariu

Excelenta idee. O sa ii dau un mail in care o sa-i cer o poza cu blonda respectiva. :D

Daca imi place de ea, ma insor asa direct la fata locului si in urma casatoriei dobandesc si cetatenie germana.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Din remember-ul upgrade-urilor am uitat sa precizez de ultima modificare facuta inainte de a ma gandi la jantele Zandvoort si volanul sport.

Este vorba despre chip tuning. L-am facut in urma cu trei luni si ma declar multumit de rezultatul obtinut.

Modificat de Cily
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!