Jump to content

Golf V 1.9 TDI

Cily

Postare recomandată

adriandobrin25

pune pozele...oare cand o sa termini cu imbunatatirile o sa o vinzi?... :blink:

Link către comentariu
  • Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cily

133

• lucianwwl

44

• Riddler

29

• gbrgeorge

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

sub deviza "mai bine mai tarziu decat niciodata" ai inceput sa faci niste modificari profesioniste si pe deasupra OEM :blink:

e de respectat upgrade-ul la BC+ si acum urmeaza volanul sport cu comenzi!

multa bafta!

Link către comentariu

Multumesc pentru sustinere!

Adrian_Cabrio_cel_mic, man nu stiu ce sa zic legat de vanzare. Din pacate va venii si momentul asta! Dar nu prea curand. Vreau sa ma bucur de modificarile facute. Va pot spune inca de pe acum ca in momentul in care ma voi despartii de actualul 11-CIL voi bea de suparare, nu de fericire :) . Stiu inca de pe acum cu ce va fi inlocuit Golf-ul: Cu o masina din clasa berlina, care obligatoriu va avea DSG/Multitronic/Steptronic.( ceva de genu asta, "grosso mode" cutie automata generatie cat mai noua).

Lucianwwl referitor la upgrade-urile AM pe care le-am facut si care tie nu prea iti plac pot sa spun doar atat: Raportul pret-calitate a fost foarte bun. Normal ca xenon OEM si RNS510 erau mai "ok" dar si pretul mult mai mare.

Link către comentariu

DVD player 2 DIN pe care il am pe masina este cel din poza. Functionalitatea este ok, iar in cea ce priveste fiabilitatea nu am avut probleme pana acum.

post-24248-1239951205_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

Idee e ca RNS510-ele nu prea are navigatia pusa la punct pt RO, pe cand un Witson sau orice altceva, are posibilitate de instalare a unui IGO/TomTom sau Mio, ceea ce te ajuta ;)

Deci si eu oricat as fii de "fixist" pt ideea de OEM (si sunt :P), daca n-as avea navigatie separat (de agatat in geam) mi-as pune o astfel de chinazarie ;)

Pt pasiunea noastra, bani nu-i problema (sau poate sunt, dar in timp tot iti faci "damblaua" :P)

Coane Cily, legat de airbag, pe ebay n-ai "scotocit" pt unu ?! Preturi sunt mai mult de ok (am vazut si volane care s-au dat cu tot cu airbag la 260 E +18-25E transport)

Spor la modificat :P

:rolleyes: safe

Riddler

Link către comentariu

Semana un pic Golfurile noastre si ca dotari si ca interior, dar vad ca ai alt model de Witson, sau e alta firma ca e un pic diferit fata de ce am eu pe masina.

Legat de volan in 3 spite si de piele si eu vreau sa trec la asa ceva, dar din ce m-am interesat pana acum costurile sunt destul de mari si mai ales la nenorocitul ala de airbag pe care oricum sper sa nu fie nevoie sa-l folosim vreodatata.

Eu inca mai caut vreun samsar care sa vrea sa dea jos de pe masina cate ceva si sa ma lipesc de aibag cu tot cu volan in 3 spite de piele si astfel sa scap si eu de volanul in 4 spite si sa dau undeva la 100-150E maxim ca si asa e destul de mult.

Sfatul meu este sa cauti modelul de jante Oem pe 16 de pe sportline daca tot vrei Oem ca personal Misano astea nu imi plac de nici o culoare, dar aici e alegerea ta si stii cum e fiecare cu gusturile sale.

Bafta cu modificarile si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Link către comentariu

@Auras mersi pt parere. E chiar una obiectiva. :ceuameni:

Momentan sunt in pana de resurse financiare! Asa ca eventuale modificari la masina le mai aman. Plus ca mai am cate ceva de schimbat pe parte mecanica la masina.

Stiu foarte bine la ce model de jante te referi, cel care vine pe echiparea sportline pe 16". Am fost foarte aproape de un schimb foarte avantajos pentru mine cu jante OEM pe 16, dar din pacate nu s-a materializat. Legat de navigatia replica modelul asta l-am luat anul trecut din Bucuresti. Stiu si eu modelul tau. Am discutat si cu Calin in aceea perioada si putin a mai lipsit sa iau si eu de la el model ca al tau. Dar nu s-a putut in perioada in care am vrut eu. Al tau are in plus fata de al meu: posibilitate conectare I-POD. Sincer nu am vrut neaparat sa aiba asa ceva.

@Riddler DVD 2 DIN din asta de care am eu, Auras si altii de pe forum d.p.d.v functionalitate este mult peste RNS510. Este adevarat ca RNS510 castiga la design si la fiabilitate. :P

Legat de airbag-ul pt volan in 3 spite, problema nu e de unde il iau mai ieftin, ci faptul ca o sa il iau abia dupa ce reusesc sa vand airbag-ul in 4 spite.

Sa aveti parte de un Paste Fericit.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Legat de capitolul modificari in viitorul apropiat sau departat, pe langa volanul multifunctional in 3 spite din piele, caruia ii voi face niste poze in curand, de sambata mi s-a cam pus pata pe un anumit model de jante. Este vorba despre modelul Zandvoort pe 17.

Mai jos am pus o poza cu jatele respective.( poza cu titlu de prezentare).

Ce parere aveti: Jantele pe 17 "se pupa" bine cu suspensia "normala "?

post-24248-1240382390_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

Ai reusit sa montezi volanu' in 3 spite ?! :P

Deobicei cand se ridica "stacheta" inch-ilor unor jante se modifica suspensia altfel iese o "struto-camila" :rolleyes:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

il conving eu sa o schimbe! ;)

mai ales ca si eu sunt in cautari ... :D

volanul e super, sper sa-l monteze mai repede!

Link către comentariu

Eu am Zandvoort pe 17'' si suspensie normala si nu am nici cea mai mica problema.E destul de rigida si incomoda pe drumurile noastre insa daca mergi cu atentie nu vei avea probleme! :frigbaitata:

Link către comentariu

Mersi domnu' Alex. Imi doresc foarte mult acest tip de jante. Sper sa reusesc sa mi le achizitionez in viitorul apropiat. Tu de unde le-ai luat pe ale tale si cat ai dat pe ele?

Link către comentariu

Eu le-am luat de la un tip care face Germania si am dat 800 eur pe ele fara anvelope insa au fost noi,acum 2 ani! :frigbaitata:

Problema au fost anvelopele pe care am mai dat inca vreo 600 eur la oferta luate din Ungaria.(Continental Sport Contact 3).

Link către comentariu

Frumusele Zandvoort, dar sfatul meu este sa cauti jante ceva mai usoare sau macar sa faci o proba cu masina cu 17 puse pe ea si ai sa vezi cum ti se pare, la mine cel putin prima saptamana cand am pus 17 pe masina mi se parea ca merg cu tanculetul, masina mai ridicata si un picut mai greoaie la plecarile de pe loc. Referitor la rigiditatea suspensiei sincer sa fiu ma asteptam sa fie mai nasol cu 17, dar deja m-am invatat si cred ca este cel mai bun compromis intre look, comfort si utilizarea masinii zi de zi si deja ma gandesc sa vand setul de table cu anvelope pe 15 de iarna.

Dupa cum au zis si colegii de mai sus intr-adevar se inalta masina si o sa arate cel putin la inceput ca o struto-camila dar incet incet te obisnuiesti si nu ti se mai pare asa de dramatic, cu toate ca si eu ma documentez cu privire la o suspensie Street ca sa mai cobor garda la sol dar sa nu-mi clantane dintii in gura.

Sfatul meu este daca vrei Oem 100% si nu vrei sa te complici cu suspensie si alte alea sa cauti modelul ala de sportline pe 16- uite si o poza, iar referitor la Mk5 ala de mai sus care are 17 ala sigur are suspensie sport dupa cum arata, 100% la tine n-o sa arate asa.

post-11369-1240397607_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Eu nu prea simt diferenta,si am de iarna de tabla de 15''.Eu zic ca va arata foarte oki cu ele.Mie mi se par cele mai frumoase jante OEM de Golf V dupa cele de GTI pe 18''

O janta Zandvoort are 21kg cu tot cu anvelopa.(cred ca e foarte oki).

Atasez o poza ca sa iti faci o imagine (suspensie OEM normala si jante Zandvoort! :frigbaitata:

post-10235-1240398058_thumb.jpg

Link către comentariu

@ Auras la masina din poza pusa de mine, eu cred ca are suspensie cormala. Am mai multe poze cu masina respectiva luate de pe un anunt expirat de pe un site. Si in poze se vede ca in fata este aproape la fel ca masina lui 4abc, iar in spate este mult mai lasata masina, rotile din spate sunt prea mult intrate in caroserie, mai mult decat la o masina sport. Este posibil aiba amortizoarele moi pe spate.

Modelul ala pe 16" sportline nu mi se par mult mai "cool" decat Misano. Sunt mai ok decat cele pe 15 pentru ca in primul rand se castiga la capitolul "stabilitatea masinii".

@4abc Sunt bestiale. :D

Momentan, eu sunt la capitolul "vise", dar ma caracterizeaza ambitia si voi reusi pana la urma sa imi iau asa ceva. In proportie de 80% Zandvoort imi voi lua. Nu prea curand pentru ca resursele financiare s-au cam golit.

Afirm plin de tranparenta :ceuameni: Cheltuielile ulterioare achizitiei masinii, intretinere + dotari ( mai ales Upgrade-ul la BC+ si tempomat), au depasit suma de 5000 euro. Nu spun ca sa ma laud sau ca sa imi planga careva de mila, dar aceasta suma mi-a cam epuizat toate resursele. Din cauza asta am spus pe acest topic la un moment dat ca imi va parea rau cand ma voi despartii de actualul 11 CIL, pentru ca pe langa bani, am investit si multa pasiune in aceasta masina( prima masina serioasa din viata mea) si am vrut sa aiba cat mai multe lucruri pe care nu le-a avut la "nastere".

Modificat de Cily
Link către comentariu

Jantele Zandvoort sunt foarte frumoase, m-au tentat si pe mine mai de mult dar am preferat greutatea redusa.

In poza pusa de tine, masina are suspensie de fabrica. Roata din spate este sub aripa pentru ca masina este doar cu acea roata pe bordura si restul rotilor sunt la un nivel mai scazut.

Trecerea de la 15" la 16" nu prea merita, castigul la stabilitate este nesemnificativ. De la 15" la 17" se simte o imbunatatire a stabilitatii, mai ales din cauza latimii cauciucului (225) si al talonului mai mic (45).

Jantele pe 17" cu suspensie normala se simt chiar OK, masina este mai rigida, dar per total o sa iti placa mai mult. La motoarele mici este un dezavantaj greutatea rotii. Eu am simtit o diferenta considerabila cand am trecut de la 9,5 kg/janta la 7,0 kg/janta.

Spor la modificari.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

@Riddler daca o "struto-camila" arata exact ca masina lui @4abc, e chiar "OK".

Nu ma intereseaza atat de mult aspectul legat de cat de joasa va fi masina. Idee este ca vreau o stabilitate mai mare in curbe si "grosso-modo" vreau altceva. Mie si acum mi se pare "joasa" masina cu jantele pe 15 pe care le are. De multe ori :rolleyes: cand merg pe drumurile patriei. Cu jante pe 17 situatia se complica si mai mult. Dar asta e! Nu voi fi singurul in aceasta situatie!

Ca a doua optiune pt jante iau in calcul si modelul Mugello( nu stiu daca se scrie asa exact, nu prea am vazut acest model pana acum). Atasez o poza cu titlu de prezentare.

post-24248-1240463845_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

sincer ... nu imi place modelul asta!

asa ar mai merge ... dar sunt pe 16' post-14529-1240479408_thumb.jpg

Modificat de lucianwwl
Link către comentariu

Da, my friend, ramane modelul Zandvoort pe 17. Ma duc special in Germania si tot le iau pana la urma, anul asta. Ideal ar fi sa vand cele doua seturi de roti pe care le am de vanzare. Daca le vand pe amandoua, o sa tin masina pe butuci vreo doua saptamani! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

As putea sa te intreb de unde ti-ai luat pleoapele? Ca am avut si eu modelul asta, numai ca nu mai dau de persoana de la care le-am luat ca mi s-a spart una la un accident! Iti multumesc anticipat! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

micnea ia-ti altele produse de Kamei!

costa max 200 ron dar se potrivesc minunat!

cily, ramai la zandvoort, ca sa fie treaba, treaba! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

@micnea http://www.bmw-shop.ro/produs-547-Pleoape_..._VW_Golf_5.html

Lucian ti-a recomandat hamei pentru ca nu ii plac ale mele, ca sa il citez " nu aduc nimic spectaculos" ( ceva de genu').

P.S Regret un pic, ca nu am deschis acest topic mult mai devreme. Cel putin modificarile facute pentru upgrade-ul la BC+ si Cruise Control erau de urmarit pas cu pas si ofereau informatii folositoare pentru unii dintre voi. ( cei care nu aveti BC pe masina, asa cum nu am avut nici eu).

Modificat de Cily
Link către comentariu

Iti multumesc frumos!You are a life saver (btw, pleoapele astea imi plac cel mai mult pt golf) ;)

Link către comentariu
(...)

O janta Zandvoort are 21kg cu tot cu anvelopa.(cred ca e foarte oki).

(...)

iuhuhu, grele mai sunt rotile tale ;)

ale mele pe 16 cu tot cu anvelopa are 15.5 kg/roata :P

@Riddler daca o "struto-camila" arata exact ca masina lui @4abc, e chiar "OK".

Nu ma intereseaza atat de mult aspectul legat de cat de joasa va fi masina. Idee este ca vreau o stabilitate mai mare in curbe si "grosso-modo" vreau altceva. (...)

Sincer n-am zis-o cu rautate ;) ...si eu am jante pe 16 & suspensia normala, iar de multe ori ma bucur ca fostu' propietar n-a configurat masina cu suspensia sport :cool:

Am vazut odata ridicat pe elevalator un passat ca al meu cu jante pe 17,suspensie sport si avea vreo 2 - 3 scuturi laterale (nu stiu ce acopera ele) crapate + praguri cu julituri/infundaturi de ziceai ca a mers pe camp cu ea si nu pe strazi :D

Sper ca iti vom vedea in viitorul apropiat masina incaltata cu niste Zandvoort :biggrin:

;) safe

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!