Jump to content

Golf V 1.9 TDI

Cily

Postare recomandată

@Riddler, man ai vreo idee de unde as putea sa iau acel clips din chrom pentru volan? :P

Pai eu cand l-am cumparat in noiembrie de la TESS Brasov (reprezentanta locala) am dat pe el ~70 RON ;)

Acum nu stiu daca a mai crescut pretul, dar cred ca tot pe acolo, pt ca pe pe eBay se gasesc la 18-20 EUR/buc, tot NOI (deci ~85 RON la cursul actual) si daca mai pui si transportul ajungi la ~100 RON :P

Cu varianta propusa de colegul dragoslk tot pe la pretul de reprezentanta ajungi :lol:

Ornamente volan GOLF V

Pret vechi: 77,97 Lei (TVA inclus)

Pret NOU: 70,17 Lei (TVA inclus)

Producator: NIKEN

img_3784_3.jpg

Avantajul respectivului site este ca iei 3 bucati la pret de o bucata, cat ai fii dat la repezentanta.

Avantajul reprezentante este ca-ti poti lua clipsul cu inscriptia GTI, GT, .:R, etc. in bani respectivi

Asa ca ai de unde alege :blah_:

;) safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cily

133

• lucianwwl

44

• Riddler

29

• gbrgeorge

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

A iesit o treaba buna frate, as cam vrea si eu nuca de passat :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Revin cu noutati.

Saptamana aceasta am demarat tentativa de operatiune vopsire bandouri laterale. Operatiunea de demontare bandouri laterale si curatare usilor de "resturile" care au ramas dupa demontare usi a fost mai complicata decat ma asteptam. Dupa ce le voi lua de la vopsitor va trebui sa le montez la loc cu banda dublu adeziv Bisonic. Aici intervine o mica dilema:

-latimea benzii este de 19 mm

-bandoul are in spate doua mici "magistrale"( una sus, una jos) unde a fost lipit din fabrica tot cu un anumit fel de banda dublu adeziv. Latimea fiecarei din cele doua "magistrale" este de aproximativ 8 mm.

Pentru montare ar fi doua variante:

1. Sa folosesc banda intreaga cu latimea de 19mm pe fiecare din cele doua portiuni ale bandoului. ( care au fiecare cate 8 mm). Dupa parerea mai multor persoane aceasta varianta ar avea dezavantajul ca banda nu s-ar lipii perfect pe cele doua portiuni ale bandoului pentru ca cele doua portiuni nu sunt la acelasi nivel cu restul bandoului ( ma refer bineinteles la partea din spate a bandoului), fiind mai ridicate cu minim 1 mm.

2. Sa incerc sa tai banda pe jumatate ( sa o tai pe lungimea ei) inainte de a dezlipii vreuna din cele doua parti ale ei. Exista ceva risc sa o stric atunci cand voi incerca sa o tai pe jumatate, in lungimea ei?!

Daca are cineva timp sa citeasca "tampeniile" pe care le-am zis aici si poate sa imi dea vreun sfat, sa imi spuna vreo parere i-as fi recunoscator.

P.S Fara bandourile laterale de pe usi un Golf 5 arata chiar hidos.

Modificat de Cily
Link către comentariu

3. Poti incerca sa-ti cauti prin comert o banda dublu-adeziva de calitate, anti-apa de 8mm latime :Driver:

Varianta 2 eu zic s-o elimini, ca nu iti va iesi 100% perfect taierea ei pe lungime in toate locurile.

Adica o sa nimeresti intr-un loc sa tai in asa fel incat sa ramana 6 mm "carne", iar in alt loc o sa raman 10 mm "carnita" :D

Asta prima oara, a doua oara o sa te apuce nervi daca iar iti ies "aiurea" dimensiunile (sa zicem ca tura asta intr-un loc sunt 8mm, in alt loc sunt 3mm), iar a treia oara o sa le arunci la gunoi si banda si cutitu' si pe langa coborarea de sfinti, o sa te apuci sa cati una de 8mm :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Multumesc pentru parere domnu' Ridler. Momentan am gasit doar de 19mm latime benzii.( banda de calitate Bisonic). O sa incerc sa gasesc de 8 mm latime.

In afara de Bisonic mai recomanda cineva si alta banda dublu adeziv de calitate?

Modificat de Cily
Link către comentariu

cauta banda adeziva chiar la service unde vopsesti masina ca ei au de 8 mm latime

,si aici in cluj gasesti la vopsitorii dublu adeziv de 8 mm,in comert nu am vazut doar la ei.

Link către comentariu

Calin, respectivul la care am bandourile, mi-a spus clar de la inceput ca e problema mea cu ce lipesc bandourile dupa ce le iau de la el.

Modificat de Cily
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa ceva timp de asteptare am reusit sa montez bandourile laterale de pe usi, vopsite in culoarea caroseriei. Sunt multumit de cum au iesit.

Pe langa bandourile laterale care acum arata cu totul altfel, am mai pus pe 11 CIL si cateva elemente de folie cromata( ceva asemanator ca la Passat, Skoda Superb etc).

Voi revenii cat mai curand cu cateva poze cat mai clare.

OFF Topic: Tocmai mi s-a incheiat o alta retinere de la delegari.( destul de lunga de data aceasta). Macar am gasit explicatia: faptul ca sunt aproape de Penescu Cornel cel putin 8 ore pe zi.( din punct de vedere geografic ne desparte mai putin de un km). :)

Modificat de Cily
Link către comentariu

pai daca esti asa aproape de el, poate iti da sa ii conduci slr-ul...macar nu o sa mai fii suparat ca esti oprit de la delegari :blah_:

poate faci si poze la bandoruile alea..

Link către comentariu

Am revenit cu poze. Din pacate calitatea pozelor nu permite o apreciere obiectiva a modului in care au fost vopsite bandourile.( revin maine cu altele mai clare).

As dorii sa aflu parerea voastra sincera si obiectiva despre elementele de folie cromata puse pe CIL. :Driver:

Mentionez ca ornamentele cromte pe manere existau deja.

post-24248-1250019470_thumb.jpg

post-24248-1250019483_thumb.jpg

post-24248-1250019508_thumb.jpg

post-24248-1250019522_thumb.jpg

post-24248-1250019534_thumb.jpg

post-24248-1250019616_thumb.jpg

post-24248-1250019625_thumb.jpg

post-24248-1250019635_thumb.jpg

post-24248-1250019647_thumb.jpg

post-24248-1250019659_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

Atat timp cat pe Passat B6 sau pe Skoda Superb am vazut ceva asemanator din fabrica, mie mi-a placut ideea sa incerc si eu.

post-24248-1250019961_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

la prima vedere in pozele care le-ai pus nu arata rau folia cromata aplicata mie imi place cea din fata si spate de pe grila si hayon.

Link către comentariu

Si eu zic sa le dai jos. Ar arata mai bina fara. daca cea de la haion arata binisor cea de pe grila chiar arata aiurea.

Speri sa nu te superi pe mine. E o parere personala.

Link către comentariu

Calin, si pe bandouri arata bine dar momentan nu am niste poze mai clare cu bandourile.

Fiecare e liber sa zica ce vrea, nu ma supar pe nimeni. Dar fara cuvintele de genul "tiganesc". Multumesc.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Prima data cand am vazut pozele asa cum apar pe pagina am zis ca vad acolo un MKVI :D Mie imi place cum arata,parca mai putin cele de pe usi...in rest chiar arata bine. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Daca cele de pe grila ar tine numai cat e grila nu ar arata mai bine? Mie nu-mi place ca se continua pe spoiler.

LE: acum am vazut ca grila nu are de fapt forma trapezoidala asa cum credeam eu.

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Cily, la celalat golf care l-am avut aveam nichelul in grila din fata. o sa iti trimit o poza sa vezi daca e vreo diferenta si eu zic sa lasi cum iti place tie mai mult. oricum ptr hayon m-ai convins si pe mine sa imi pun :icon_thumleft: si chiar si pe usi se vede bine. pana nu vad cu ochiii mei nu ma pronunt cat de bine sau de rau este fata.

Link către comentariu

@sorin - Toate grilele cromate care ies din fabrica ies cu banda aia de crom prelungita in afara grilei.Deci e cat se poate de OEM :icon_thumleft:

ON : Per total arata foarte bine, atata timp cat arata exact ca cele ce ies din fabrica cu optiunea asta nu mi se pare deloc in plus cromul.Imi plac si manerele dar astept pozele in detaliu :D

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

si mie imi place...poate eh umpic prea mult cu bandourile in rest...respect imi place masina...sa o stapanesti sanatos... ^_^

Modificat de Amedeo
Link către comentariu

@ all Multumesc pentru aprecieri. Mie personal, la bandouri imi place cel mai mult pentru ca arata cu totul altfel vopsite in culoarea caroseriei, iar cu partea de sus "cromata" imi plac si mai mult. ( parerea mea :) ).

Mai precizez ca de dat jos nu dau nimic. In primul rand pentru ca folia cromata, ornamentele cromate de pe manere nu le-am gasit pe strada, am dat ceva bani pe ele. Mai mult decat atat elementele de folie cromata au fost montate profesional de un baiat care chiar se pricepe pentru ca se ocupa cu asa ceva de foarte mult timp.

@ cip12cip12 Postul tau e o mini-poezie. Esti tare! :blah:

@ gbrgeorge Pentru ca esti unul dintre cei mai buni prieteni al meu de la distanta cu prima ocazie cand ma mai duc la tara, trec si pe la baiatul cu "crom" sa ii spun sa imi mai "prepare" inca o bucata pentru haion. Sa stii ca e decupata perfect pe indoitura aceea de la haion din partea de jos. Si ti-o voi trimite intr-un plic ca o scrisoare recomandata. Cred ca introduc in plic si un bilet de dragoste. ^_^

@ lucianwwl Sincer ma uimeste parerea ta.( in cazul in care vorbesti serios). In alte vremuri ale existentei noastre cand vorbeam zilnic, din doua in doua zile imi spuneai sa dau jos ornamentele cromate de pe manere, pentru ca nu dau bine pe masina , chiar daca tu ai pus primul asa ceva pe fostul tau Golf.

Ma mai gandesc daca pun folie cromate si pe ramele exterioare de la geamuri asa cum am vazut la atat de multe masini, in special la Passat.

Astazi sper ca vecinul meu, fotograf profesionist, sa imi faca cateva poze clare cu aparatul lui performant. ( aparat foto, nu altfel de aparat :))

Modificat de Cily
Link către comentariu

Am vazut Golf-uri cu pachetul crom de fabrica si arata aproape de ce ai tu (nu ma pot pronunta cat de aproape pentru ca trebuie sa vad ambele masini deodata). Daca tot mergi pe "pachet crom" poate ai vrea sa pui si oglinzi cromate.

Eu, unul nu mi-as pune nici manere cromate, nici pachetul crom, nici oglinzi cromate, dar daca tie iti place totul e ok :).

Modificat de rex
Link către comentariu

Mie nu-mi place cum arata exteriorul in momentul de fata. E prea incarcat, cromul ala peste tot iti manelizeaza masina.

No offence.

Link către comentariu

Crom pe masina neagra prea iti sare in ochi. Mie unul nu-mi place, mai bine lasa-o pe toata neagra si eventual vopseste si jantele negre sa stii o treaba :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!