Jump to content

Golf V 1.9 TDI

Cily

Postare recomandată

@gbrgeorge Momentan e medie, nu e nici prea mica, nici prea mare. Dar sunt sigur ca daca o las asa in timp, va face explozie. Si anvelopa respectiva e din aia care ar mai merge minim 50000 km! :beerchug:

@Riddler, crede-ma ca ocolesc toate gropile, indiferent cu ce masina sunt, sau ce roti are masina respectiva. Cu respectiva groapa am avut ghinionul sa o vad prea tarziu. ( aveam alta masina in fata, nu am avut o privire mai din perspectiva asupra drumului)

Si pe respectivul drum stiam 99% din gropi. Respectiva groapa a fost "new entry".

Modificat de Cily
Link către comentariu
  • Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cily

133

• lucianwwl

44

• Riddler

29

• gbrgeorge

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

poti face o poza cu galma? :biggrin:

recunoaste ca te uitai la videoclipuri xxx pe witson si ai dat prin gropi ...

Link către comentariu

Adevarul ca esti cam offtopic!

Am avut un mic suras cand am citit capodopera ta de mai sus, dar nu am ras cu pofta cum probabil te-ai spart tu de ras!

Intre 8 si 9 in aceasta minunata dimineata mi-am petrecut timpul la Calypso, am dat o caruta de bani dar din pacate nu sunt multumit de rezultat!

Modificat de Cily
Link către comentariu

Da! Dar eu ma asteptam sa dispara galma aia! Dar nu a disparut, parca s-a mai micsorat! Nici nu stiu ce mama dracu sa fac! Sa ma mai duc la altii sa mai incerce orice cu galma sau sa o las asa si sa o pun pe spate.

Sunt dispus sa mai dau 30-40 ron la altii, pentru ca imi e ciuda de un singur lucru: Anvelopa aia e aproape noua! Nu am unde sa gasesc alta la fel! Momentan nu se pune problema sa iau alta noua, pentru ca cu banii care ii dau mai bine ii cheltui la mare pe alcool, pe orice altceva, dar nu pe cauciuc. Plus ca masina merge la fel, cu toate ca anvelopa cu mici probleme care se afla tot in fata! ( momentan)

Modificat de Cily
Link către comentariu

las-o Cily asa pana vii de la mare si atunci cauti unul sh dar bun si la bani putini (max 100-150 ron). Stiu eu in Bucuresti un service care comercializeaza dar nu e locul aici sa scriu despre el. Nu are rost sa dai berea rece de pe plaja pe o galma :blink: :)

distractie placuta si scuze de offtopic

Link către comentariu

D-l George, alias Mircea Badea, iti spun sincer ca ceea ce ai spus tu aici, este singurul lucru bun si incurajator primit astazi! Pe toate caile si din toate punctele de vedere acesta este singurul. In plus am avut si am in continuare o zi destul de proasta! Am dat deja 40 ron de dimineata! Daca era vorba de o anvelopa uzata pe cuvantul meu daca ma suparam in vreun fel! Dar fiind vorba de o anvelopa aproape noua, cred ca am si eu dreptul sa fiu suparat! :beer:

O sa o pun in spate respectiva anvelopa! Si vad apoi ce fac! Daca nu o sa simt nici o trepidatie in volan o sa mai merg ceva timp cu ea! Iar apoi poate voi avea noroc sa gasesc una la fel ca celelalte trei!

Ramane sa mai vorbim la momentul oportun. Multumesc pentru urare si pentru dorinta de a ma ajuta! :P

Modificat de Cily
Link către comentariu

iti spun eu ca nu o sa ai nicio problema. Este chestie verificata si de mine. Am avut o galma pe spate si cateva zile pana am schimbat cauciucul nu am simtit nimic. in schimb ai grija sa urmaresti daca se mareste galma sa nu te trezesti cu o pana.

cat despre probleme este un proverb.... NU POATE SA PLOUA IN FIECARE ZI (aviz celor care urmaresc gramatica limbii romane am scris corect )

Link către comentariu

Exact George! Asa o sa fac! O sa merg cu el asa pana cand gasesc unul bun, de preferat acelasi model. E destul de greu sa gasesc unul la fel, adica Michelin Pilot Primacy cu profil 5 mm ( adica foarte bun). Este posibil sa merg cu el pana crapa de tot. Multi cunoscuti mi-au transmis ca e riscant sa mergi cu galma, ca ar trebui sa merg cu viteza redusa!

Ieri am fost sfatuit la greu ca in cazul in care ma duc la Constanta cu Golful sa merg cu maxim 90 km/h! :P

Tot ieri am mers vreo 20 de km in cel mai al dracu stil sportiv pe care pot sa il practic ! Am incercat ca copiez actorii din Fast& Furios ! :rolleyes:

Cand mergeam cu Dacia la viteza maxima pe care o putea saraca, cu siguranta aveam niste stift-uri de anvelope si nu am mai facut explozii si alte lucruri!

Mai circula un proverb prin popor " Cand e sa te ia dracu, te ia si din casa"

Link către comentariu

Nu iti mai face atatea griji, nu mai incerca sa-l repari ca nu ai ce sa-i mai faci.

Cand faci galma, schimbi cauciucul.

Si referitor la viteza, sunt foarte multe masini cu jante mari care au galme si merg cu viteza. Pune-l pe spate si mergi linistit cu el, ca nu patesti nimic.

Link către comentariu
monica_fanMK1Cabrio

Cily says :

" Ieri am mutat rotile de pe fata pe spate si invers. Am echilibrat toate rotile si am introdus azot in roti. Anvelopa cea mai sexi cu o mica umflatura sa afla acum in dreapta spate. Voi merge mult si bine cu anvelopa respectiva din urmatoarele motive:

- toate cele 4 anvelope au o uzura de 10%

- stift-urile pe care le-am gasit second sunt uzate peste 50%.

- nu ma tine buzunarul sa dau 6 mil pe o anvelopa noua

In cazul in care am ghinion si anvelopa sexi crapa de tot, ma reorientez! Pana atunci, bani de motorina sa am pentru a uza anvelopele cat mai uniform posibil. "

Modificat de monica_fanMK1Cabrio
Link către comentariu

@Cily: bani de motorina si de taxe :P

Oricum intre timp, studiaza piata sa vezi poate gasesti 1 - 2 cauciuri ca cele care le ai acum pe masina, ceva intr-o stare buna si la pret decent ca sa le ai ca rezerva in caz de "ceva" :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu
monica_fanMK1Cabrio

Cily says

" @Riddler studiez piata nu e problema. Momentan am gasit decat o anvelopa uzata foarte mult care era Michelin Pilot Primacy 225/45/17 si avea pretul 100 Ron. Daca nu se intampla nimic neplacut cu anvelopa simpatica, voi merge cu actuala configuratie de anvelope mult si bine. Nu de alta, dar anvelopele sunt intr-o stare excelenta. "

Modificat de monica_fanMK1Cabrio
Link către comentariu

I am alive again! Am fost retinut de la delegari timp de 3 zile :)

Revenind la capitolul schimbator, ieri am mai procurat un schimbator complet de la care vreau sa iau rama aceea de jos si sa o pun la mine. "Nuca" va ramane garantat cea de Passat B6 din urmatoarele motive:

- este singura cu 5 trepte de care am putut face rost.

- arata mai bine decat cea de Golf 5 pentru ca are mai pronuntat acel "inel" cromat care inconjoara capacelul negru.

Link către comentariu
(...) Am fost retinut de la delegari timp de 3 zile :) (...)

Te-au inchis si intr-o celula cumva, impreuna cu Penescu si Gh. Constantin ?! :D

Glumesc, welcome back colega :D

Btw, baga niste pozNe cu "nucile" alea :lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

si ai grija ce "nuci" pozezi sa nu fi iar oprit de la delegari :lol:

acum ca ti-a trecut grija anvelopei, te iau grijile schimbatorului din nou. Oricum ai facut treaba buna asa ca sunt curios de rezultate

Link către comentariu

Dupa a doua etapa de schimbat rame, "nuci" si masoane am ales urmatoarea combinatie pentru schimbatorul de viteze: rama OEM de Golf, manson OEM de Golf si "nuca" OEM de Passat B6.

Rezultatul se poate vedea in pozele de mai jos! :)

@gbrgeorge, my friend nu cred ca voi mai fi retinut de la delegari pentru cateva poze nevinovate cu interiorul unei "tigai". :)

post-24248-1246713728_thumb.jpg

post-24248-1246713789_thumb.jpg

post-24248-1246713800_thumb.jpg

post-24248-1246713812_thumb.jpg

post-24248-1246713828_thumb.jpg

post-24248-1246713839_thumb.jpg

post-24248-1246713849_thumb.jpg

post-24248-1246713860_thumb.jpg

post-24248-1246713870_thumb.jpg

post-24248-1246713881_thumb.jpg

post-24248-1246714028_thumb.jpg

post-24248-1246714037_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

Climatronic nu ii pui? :)

Foarte frumos schimbatorul.E adevarat ca nuca e mai frumoasa ca cea de golf V! :)

Link către comentariu

Multumesc pentru apreciere @4abc.

Upgrade-ul la climatronic este foarte complicat si foarte costisitor si garantat nu merita investitia.

Daca stiam atat de multe lucruri despre domeniul auto in momentul in care am achizitionat aceasta masina comparativ cu cate lucruri stiu in acest moment, probabil ca nu o mai cumparam. Conform unui cantec din reportoriul national pot sa spun "Las-o ma ca merge asa, m-am indragostit de ea" ( reproducere aproximativa) :)

Modificat de Cily
Link către comentariu
Climatronic nu ii pui? :P (...)

+ un clips din chrom pe spita de jos a volanului :D

@Cily: ti-a iesit pana la urma combinatia si arata ok :D

What's up next pe lista de upgrade-uri ?! :)))

Link către comentariu

@Riddler, man ai vreo idee de unde as putea sa iau acel clips din chrom pentru volan? :)

Link către comentariu

@dragoslk mersi pentru informatie. Ma voi interesa de el dupa ce vin de la mare. :blink:

Daca banii nu reprezentau nici un fel de problema, poate ca faceam upgrade la climatronic si DSG!!! :icon_idea:, din pasiune pentru masini, mai ales cele din grupul VAG. :D

Modificat de Cily
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!