Jump to content

Golf V 1.9 TDI

Cily

Postare recomandată

Schimbatorul complet de Passat B6 nu am putut sa il pun. Nu s-a potrivit absolut deloc in partea de jos, la baza. Am incercat sa schimb si " chenarele de plastic" de jos intre cele doua schimbatoare complete si nu am reusit. Pana la urma dupa lupte seculare, impreuna cu my girlfriend am reusit sa inversam "nuca". :)

Acum am manson din piele AM luat de la un coleg de pe forum si "nuca" OEM de Passat B6. Ultima etapa a fost faptul ca my girlfriend a dat cu crema de pantofi pe mansonul de piele pentru ca mansonul nu mai avea stralucire :( . A fost ideea ei. Abia astept sa vad maine cum se vede pe lumina mansonul cremuit. ( adica am ceva emotii ca nu se va vedea bine)

Careva poze de la operatiune. ( scuzati calitatea)

post-24248-1245787328_thumb.jpg

post-24248-1245787339_thumb.jpg

post-24248-1245787347_thumb.jpg

post-24248-1245787360_thumb.jpg

post-24248-1245787367_thumb.jpg

post-24248-1245787377_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu
  • Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cily

133

• lucianwwl

44

• Riddler

29

• gbrgeorge

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

@cip12cip12 de la el l-am cumparat anul trecut prin august.

@ croco, my friend vezi ca esti offtopic rau de tot. Nu mai are voie omul sa isi schimbe "nuca" de la schimbatorul de viteze sau cum? :lol:

Modificat de Cily
Link către comentariu

Ce de "scule" pe masa aia, una bucata ciocan, una bucata polonic/paleta (nu stiu exact numele), furculite, lingurite :lol: ...retrofit made in a old fashion way :(

@croco: nu a inebunit, "pitici" sunt de vina :blah: :D

Una peste alta, sa-l stapanesti sanatos si sa-l "mesteci" cu placere colega :lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

@Riddler, man,pare simplu de "despartit" mansonul de "nuca" la un schimbator, dar nu e. Am reusit cu ajutorul primit de la girlfriend si cu doua linguri. :D

Ai cam nimerit-o oarecum cu termenul "pitici". :icon_cool: O sa iti explioc pe messnger ce semnificatie are termenul "pitic" pentru mine. :)

Modificat de Cily
Link către comentariu

Deci mansonul de piele chiar daca este AM arata putin mai bine decat un manson de vinilin OEM. Si cu asta cred ca depasim momentul.

Modificat de Cily
Link către comentariu
ai inebunit definitiv

Am discutat telefonic cu domnul Croco si mi-a explicat la ce s-a referit cand a spus ca am inebunit. :lol:

La faptul ca am "corupt-o" pe consoarta sa " donner un coupe de main". :vaidecapulmeu:

Modificat de Cily
Link către comentariu

O poza panoramica cu micul CIL! :mellow:

post-24248-1246001086_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

ai urcat tu toate scarile alea?

vad ca ai priceput ideea si mai scoti si tu CIL-ul la plimbare!

PS: CIL = masina! :mellow:

Link către comentariu

Sa fiu sincer nu le-am urcat de data asta. Le-am urcat si eu cand eram mai mic. In timp ce era facuta poza de mai sus eu ma ocupam de gratar pe malul raului. :D

Pai ce sa fac, mai cheltui si eu bani pe motorina. Poate asa nu voi mai fi catalogat "chitros" de fostii prieteni.

Oricum de cand am CIL-ul am cheltuit destul de multi bani pe combustibil. Bine ca nu i-am dat pe toti odata, ca nu aveam de unde, ca doar stii bine ca nu sunt liber intreprinzator astfel incat banii sa nu fie o problema.

Modificat de Cily
Link către comentariu
O poza panoramica cu micul CIL! :D

Chiar ca-i mic in poza :D

Pare a fii o furnica, iar restul din jurul ei sunt "puradei" :icon_thumright:

P.S.: Motorina e acum la pret decent si culmea MAI IEFTINA decat benzina 95 :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu

@Riddler daca e mic in prima poza, ce zici de a doua poza! :icon_thumright:

post-24248-1246019368_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu

Cum se cheama cetatea din varful dealului? Frumoasa chiar si mica cum e ea, dar pacat ca nu ai urcat toate scarile. Privelistea e de vis.

Link către comentariu

Cily sa nu uiti sa postezi si in topicul ala cu locuri frumoase in Romania :blink: arata super peisajul. Scuze de :icon_thumright:

Link către comentariu

Da domnul Mircea Badea, cu cea mai mare placere. :D Dar luni voi pune pozele pentru ce le am la servici. :D

@ Vitezomanul nu eu am facut pozele. Eu nu am urcat sambata trecuta pentru ca stiu aceea cetate foarte bine. Pozele postate de mine aici in care masina mea se vede cat o jumatate de furnica au fost facute de un francez. :P

Modificat de Cily
Link către comentariu

Incepand de azi o sa platesc rovignete toata viata! Daca as avea posibilitatea as pleca in prima secunda din tara asta infecta! :) Saptamana asta m-am ales cu o mica galma la anvelopa dreapta fata( abia astazi am observat). Momentan masina merge ok, dar am o presimtire ca nu e prea stralucita situatia la anvelopa. Maine dimineata ma duc la cea mai buna vulcanizare din Pitesti sa vad daca imi pot rezolva cauciucul. Imi este necaz pentru ca anvelopa in afara de mica galma este intr-o stare excelenta.

Modificat de Cily
Link către comentariu

Indiferent daca ii fac ceva maine sau nu, o mut pe spate. Sambata plec la mare si la viteza, cu ea pe fata exista risc de explozie mai mare decat pe spate!

Desi momentan masina merge perfect! Din amintirile care ma chinuiesc cred ca marti, saptamana asta, am dat in groapa!!! :beerchug:

Modificat de Cily
Link către comentariu

macar e mare galma ? nu cred ca e cineva sa nu injure strazile tarii. eu pe centura bucurestiului am stricat o janta :beerchug:

Link către comentariu

Mda, strazile lu' peste sa le alergi :P

Cily, sfatul meu ca sa nu mai ai incidente de genul acesta, este sa ocolesti ORICE groapa, crater, denivelare, etc. care vei intalni de-acum in colo :cool:

In caz ca nu se poate, FRANA bursca si il iei cu 9 km/h :)

Asa o sa te feresti de mai multe, nu numai de galme ;)

Cat despre subiectul "degeabavigneta", eu zic ca decizia e inteleapta, ca si asa dai bani degeaba !!!

Macar de ei faci altceva sau ii bagi in rezervor :lol:

Sper sa o rezolvi :beerchug:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!