Jump to content

vw lupo 1000 cmc

livialst

Postare recomandată

buna seara

sa va prezint buburuza mea

am primit-o cadou de la parintii mei la 20 de azi (asta da cadou). Am primit-o relativ repede dupa ce mi-am luat carnetul. Pe 3 nov am luat carnetul si am inceput sa conduc Dacia tatalui meu, o adevarata comoara si ea. Apoi 20 nov a fost prima zi cand am condus-o in aglomeratul oras Galati. (n-am fost niciodata in bucuresti dar nu cred ca se compara aglomeratia). Pe 24 nov am inplinit 20 de ani. Am condus-o pana pe 6 dec cand mi-a expirat dreptul de circulatie provizorie. Pe 18 dec am primit numerele negre(i love them) si de atunci o conduc neincetat. Sincer nu ma mai satur de ea.

Provenienta: Germania. pret: 4000 E. taxa de inmatriculare: 350 lei.

an 2004 1000 cmc 50 cp alte detalii tehnice nu prea ma pricep sincera sa fiu

am adus-o tocmai de la Zalau. pe drumul am avut consumul 5-6%

in oras am plecat de la 10%(f incepatoare) la 7-8%(mai putin incepatoare)

viteza maxima undeva la 120 km/h

de curand am facut pana si a trebuit sa schimb o roata. si acum la 80 km/h incepe sa-mi tremure volanul. cred ca nu e echilibrata si bracata. sper sa ajung cu ea la bracaj sa mai simta si ea viteza.

am luat-o cu ceva lipsuri:

manerul interior usa stanga - daca stie cineva de unde sa iau ii raman profund indatorata - tot ce am gasit este partea superioara a manerului, deci mi-ar trebui doar partea care efectiv fixeaza masca.

buton reglare oglinda dreapta - am incercat la dezmembrari..dar am avut ghinionul sa gasesc numai oglinzi electrice

buton rabatabil scaun stanga - din fericire l-am gasit pe E-bay, dar imi lipseste cadrul si mi-e cam greu

nu are servodirectie

nu are geamuri electrice

nu are jante

nu are oglinzi electrice

are 2 air-bag-uri

i-am pus alarma si inchidere centralizata. pacat ca aia de acolo nu mi-au legat si la portbagaj. pe care il "manuiesc" cu cheia

pana acum am dotat-o cu : pedale sport, antena, cotiera, huse, cd player cu mp3..... si deocamdata cam atat.....

am o broscuta cumparata de la zalau ca amintire, si o buburuza lipita pe bord, amintire de la o prietena, urmeaza si alti maimutoi....

cu doar 100 lei fac plinul, si focoasa pur sange merge snur....

ce as dori sa am pe ea: vreau multi fluturashi si floricele si buburuze, si alte chestii simpatice, autocolante. stiti cumva unde gasesc?

post-38663-1238605084_thumb.jpg

post-38663-1238605111_thumb.jpg

post-38663-1238605130_thumb.jpg

post-38663-1238605152_thumb.jpg

Modificat de livialst
Link către comentariu

Frumusica dar nu imi aduc aminte sa o fi vazut-o prin oras, cu toate ca admir mult Lupo-ul si sunt vreo cateva frumusele prin Galati.

Ca si sfaturi ar merge niste jante de aliaj, dar asta dupa ce te inveti sa parchezi bine ca este o responsabilitate in plus si trebuie sa ai grija mai mare la borduri si gropi.

Personal as renunta la husele alea si la cotiera aia ieftina si de bazar si as merge pe ceva cat mai aproape de original si fara accesorii cromate si alte briz briz-uri.

Referitor la fluturasi vezi ca este o firma care lucreaza cu colant pe str oltului in apropiere de restaurantul Cina si au preturi foarte bune si lucreaza destul e bine si se cheama www.alyon-design.ro, vezi acolo date de contact si da o fuga pana la ei poate te inspira la cate ceva.

Referitor la trepidatia aia nu trebuie sa faci bracajul, doar sa mergi la o vulcanizare si sa echilibrezi roata respectiva si ai scapat.

Cred ca esti prima persoana de sex feminin de pe forum din Galati :eek: , in rest ce sa zic poate vad odata in trafic buburuza sa o admir sau poate esti interesata sa vii la intalnirile saptamanale de Duminica de la ora 11 la Ambasador langa gradina publica, cu toate ca nust cat de bine te-ai simti ca nu prea vin fete.

Link către comentariu

Join the club!

La cati mai multi km fara probleme .. si succes la reabilitarea manerelor si butoanelor. Subscriu la ce a scris si Auras referitor la huse...dar mai ales la cotiera aceea...de nici nu pot sa ma uit la fotografia respectiva ..

S'auzim de bine

Link către comentariu

Sa nu fim rai inca de la inceput!Sa ai grija de masina si te asteptam la intalnirile Vw de la restaurant Ambasador in fiecare duminica ora 11!

Link către comentariu

Frumuoasa masina :ceuameni: micuta :blink: numai buna sa iti faci treaba cu ea :) .

Sa o stapanesti sanatoasa , multi km fara evenimente !

Sa auzim numai de bine :)

Link către comentariu

multumesc mult pt urari si pt critici....voi incerca sa ajung la intalnirile de la Ambasador, undeva pe sapt viitoare cred..ca weekendul asta plec la tara

Link către comentariu

Felicitari pentru lupusor !

Ai lovit-o usor in partea stanga fata in acest timp sau asa ai cumparat-o ? Se vede in imaginea in care e pozata din fata ca ornamentul dintre faruri nu se imbina cum trebuie cu farul si cu aripa stanga .

Link către comentariu

Te-am vazut azi in jurul orei 14.40 pe str Otelarilor si intrai pe Furnalistilor, Golf 5 negru cu nr de BZ care te-a claxonat si flash-uit, vroiam doar sa te salut, dar se pare ca mai mult te-ai speriat ca nu ti-ai dat seama de salut, te salut aici :icon_thumright:

Apropo frumusel Lupu si noroc ca mi-a ramas in minte nr de inmatriculare.

Link către comentariu
Te-am vazut azi in jurul orei 14.40 pe str Otelarilor si intrai pe Furnalistilor, Golf 5 negru cu nr de BZ care te-a claxonat si flash-uit, vroiam doar sa te salut, dar se pare ca mai mult te-ai speriat ca nu ti-ai dat seama de salut, te salut aici :beer:

Apropo frumusel Lupu si noroc ca mi-a ramas in minte nr de inmatriculare.

imi pare sincer rau k nu am inteles bine mesajul...dar sunt obisnuita ca unii participanti la trafic sa considere k ii incurc.....si ii las in pace si trec mai departe... imi pare sincer rau....data viitoare am sa fiu mai atenta......

Felicitari pentru lupusor !

Ai lovit-o usor in partea stanga fata in acest timp sau asa ai cumparat-o ? Se vede in imaginea in care e pozata din fata ca ornamentul dintre faruri nu se imbina cum trebuie cu farul si cu aripa stanga .

multumesc :D

asa am luat-o...... :D

stiu ca se evde urat.....dar....asta este....

Link către comentariu
am o broscuta cumparata de la zalau ca amintire, si o buburuza lipita pe bord, amintire de la o prietena, urmeaza si alti maimutoi

Ai grija cu "maimutoii" aia, sa n-o incarci prea tare, ca si-asa e mic spatiul interior.... ;) Heeiiii, simpatica masinuta, numa buna pt. o domnisoara....felicitari si sa ai grija de ea!!! :blink: Mie-mi plac capacele alea, pe bune, sunt mult mai misto decat majoritatea pe care le-am vazut....si nu mai bea Cola, ca nu e sanatoasa, bea apa plata..... :P Drumuri bune sa ai si cat mai multi km fara probleme!!!! :P

P.S.: Welcome to the club!!!! :beer:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

buna si scuze pt intarziere

@Alex-F1 multumesc pt urari :angry: .... in legatura cu maimutoii, nu vreau multi, dar macar sa se asorteze cu masina.

am multe chestii in plan, ca neuronii mei viseaza departe, dar toate la timpul lor.

am sa incerc sa-ti urmez sfatul in legatura cu cola ^_^ , poate voi reusi :blink:

o zi buna... si voi reveni cu poze cu upgrad-uri ale buburuzei :)

Link către comentariu

Buna seara,

Frumoasa buburuza, floricele si o folie la stalpi ii mai lipsesc. Jante momentan nu cred ca are nevoie, dat fiind faptul ca nu este inca de spectacol, inca esti incepatoare. Subscriu totusi la parerea colegului, scapa de cotiera aia cromata si te huse, eventual niste huse cu floricele sa se asorteze. Iti trimit un ren daca vrei sa il atarni de oglinda. Este foarte simpatic, dar la mine nu se prea potriveste.

Drive it safe!

:D

PS: Numele producatorului este Volkswagen ;)

Modificat de Bogdan Moraru
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

buna ziua....

am revenit cu nijte upgrade-uri pentru buburuza mea

in primul rand.....manerul usa stanga...:rolleyes: :somnmare: :vwrullz: plus manerul de la geamuri, pe ambele usi..... toate sunt originale, comandate de taticul buburuzei... :wub: ..acestea chiar imi erau necesare, un adevarat must have ;)

in al doilea rand, o rama cromata la schimbatorul de viteze

si in al treilea rand un ornament evacuare toba ( momentan taticul nu l-a putut aranja cum trebuie, lipsa de timp si spatiu si chef....si nu in ultimul rand, un elevator)

si in final, senzorii de parcare mult doriti si asteptati.... intr-o alta culoare dacat masina, dar am in plan sa vopsesc spoilerele....

urmeaza pleoapele de la faruri, le-am achizitionat, dat trebuie vopsite.....un vis implinit :wub: :wub:

si sunt in cautare de huse personalizate, din catifea, cu fluturasi, buburuze si alte chestii de primavara. si taticul vrea sa acoperim mastile de la usa tot cu catifea.....daca stiti pe undeva catifea neagra cu modelele sus mentionate, sau pe cineva care face tapiterii in galati, as fi foarte recunoscatoare :blah_: :blink:

deocamdata cam atat pentru buburuza mea

astept pareri si sugestii

post-38663-1240491215_thumb.jpg

post-38663-1240491223_thumb.jpg

post-38663-1240491229_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata bine masinuta si iti doresc sa ai parte de cat mai multi km fara probleme. Cum zicea si Alex-F1, imi place cum arata cu capace, dar daca vrei sa-i pui jante, probabil te-ai orientat catre ceva care o sa o faca mai placuta. :icon_thumright:

:) Nu stiu daca vad bine, dar pare a avea anvelopele de iarna :) Tie ti-ar placea sa umbli in cizme vara? :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

dafta la tuning-uri,si fara incidente.eu ma dau cu buburuza mea de un an si ceva. aici pe forum mai putini cu lupo.dar vad ca ne mai strangem usor usor.poti sa incerci si ceva la lumini.

(ex: proiectoare,ca de bine pe grila de jos,si te ajuta si la vedere!

inca o data WELCOME IN THE CLUB!!!!!!! :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@ robotelu dap... inca am cauciucuri de iarna..... dar finantele ma impiedica sa fac masinuta sa se simta mai bine.... sunt in cautare si de jante......

@ adiserv multumesc pt urari.... :) :)

o rugaminte..... stie cineva de unde pot face rost de o macheta de lupo.... ca nu gasesc niciunde.....multumesc anticipat

Link către comentariu

buna ziua....revin cu o noua intrebare.....stiti cumva unde sa ma duc sa fac o diagnoza pentru buburuza.... in galati ar fi cel mai bine....

multumesc anticipat

Link către comentariu

da, frumoasa masina , ptr o femeie :D si culoare si tot ... ce pot sa zic sa ai parte de ea si sa ti-o faci asa cum doresti tu ;)

am mai vz masina prin oras de cateva ori ...

salutare ..

Link către comentariu
multumesc ssoorr :D

tocmai am facut o diagnoza la buburuza mea si rezultatul nu e chiar asa bun :

Link către comentariu
  • 1 month later...

sooper masinutza!!sa o stapanesti sanatoasa si sa ai multi km cu ea fara incidente!!

Link către comentariu
tocmai am facut o diagnoza la buburuza mea si rezultatul nu e chiar asa bun :
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

buna ziua.....

am o mare problema cu EGR....

nu gasesc nicaieri EGR ca al meu.....trebuie inlocuit....codul care este inscriptionat pe EGR masinii (030 131 503 F) nu se gaseste in bazele de date de la nici un magazin de piese......

si nici nu se gaseste EGR la aceiasi forma cu cel de pe masina mea.....

ce sfaturi imi dati......k mi-e mila s-o las in parcare....pana voi gasi o solutie la probl mea...

am gasit pe net poze la piesa care imi trebuie... poate ma ajuta cineva ...pleaseeee

post-38663-1251465103_thumb.jpg

post-38663-1251465119_thumb.jpg

Modificat de livialst
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!