Jump to content

VW Golf IV Edition

highwayman

Postare recomandată

Salut tuturor!

Hans al meu e nascut in 2001 achizitionat de mine in 2006 din tara si a ajuns in momentul de fata la 177.000 km!

Mamica lui i-a dat 116 CP pe transmisie automata, se racoreste doar cu AC, 4 airbag-uri pe post de Pampers, toate prescurtarile :) posibile si raspunde la buton din cheie!

.... din pacate momentan e doar in 3 picioare ca automata a zis pas si ne intoarcem la clasica manuala motiv pentru care o sa pun doar o singura poza din vremea cind de abia intrase in familie!

Pe viitor ...... multe schimbari!

P.S. Azi dimineata s-a nascut Matei-Sebastian, fiul meu de singe :( , asa ca nu va legati de prezentare!

post-44140-1238589049_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masinuta...edition ca al meu...doar ca al meu e benzinar si in 2 usi :) ...spor la modificari si multi km fara probleme :icon_thumleft: :salut:

sa-ti traiasca feciorul :beer:

Modificat de ady1981
Link către comentariu

In primu rand sa iti traiasca baiatu , sa creasca mare ! :eek:

In al doilea rand sa iti traiasca masina , sa o folosesti sanatos in continuare ! :D

Multa sanatate !

Link către comentariu
frumoasa masinuta...edition ca al meu...doar ca al meu e benzinar si in 2 usi :) ...spor la modificari si multi km fara probleme ;) :salut:

sa-ti traiasca feciorul :beer:

Merci mult! Viata lunga tie si vitezistei tale!

Esti pe aproape ... poate teusim sa schimbam niste idei intr-o buna zi! :D :P

Salutari

In primu rand sa iti traiasca baiatu , sa creasca mare ! :D

In al doilea rand sa iti traiasca masina , sa o folosesti sanatos in continuare ! :beer:

Multa sanatate !

Sanatate si tie si multumesc de urare!

Multe :beer: si tie :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Update!!!

Saracu' Hans si-a racapatat in sfirsit toate rotile si miriie din nou furios! Mai sunt citeva mici, sper, legaturi de facut si e gata de drum! :blink:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut; Sa stapanesti sanatos masinuta in continuare si sa te bucuri de ea; Din pura curiozitate: ce a patit automata de a sucombat iremediabil? si cat te-a costat toata distractia cu manuala?

Bafta.

Link către comentariu
Salut; Sa stapanesti sanatos masinuta in continuare si sa te bucuri de ea; Din pura curiozitate: ce a patit automata de a sucombat iremediabil? si cat te-a costat toata distractia cu manuala?

Bafta.

Automata a intrat in viteza de avarie; in Vag dadea eroare la valvele 2 si 6, ceea ce mai facuse cu ceva vreme in urma, si nu am mai reusit sa-i fac nimic. Ca si costuri a fost aprox. 1000 EUR ceea ce mi s-a parut mult mai putin fata de 1500 - 2000 EUR cit mi-a spus un mecanic din Arad ca m-ar costa!

Toate bune si tie!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cum stai cu consumul pe manuala? la cat estimezi diferenta fata de automata? In jur de 1 litru cum e in teorie?

PS. Pune si tu niste poze cu masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!