Jump to content

My MK4

jhonny08

Postare recomandată

Planuri pe viitor : Kit R32 , grila fara semn, statie de amplificare, vopsirea oglinzilor din faruri (negru mat), prelungire capota. Kitul o sa fiem mai greu pt ca este destul de scump :coolpics:

post-44400-1239520810_thumb.jpg

untitledvbc_vnb.bmp

Link către comentariu

Salutare,

Frumoasa masina, bestial motor. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente sau alte minuni.

Ca un mic sfat, vezi ca siguranta aia trebuie pusa "Cat mai aproape de baterie" si nu in porbagaj :Driver:

Drive Safe! :Driver:

Link către comentariu

Ms, la fel iti doresc si eu. Nu stiam de faza cu siguranta am puso mai aproape de amplificator ca sa il protejez pe el.:Driver:

Link către comentariu

Saptamana asta am schimbat rulmentul de pe fata (eu singur). Si acum tot incerc sa imi fac rost de un pistol cu aer cald sa imi desfac farurile sa le vopsesc negre.

post-44400-1240121888_thumb.jpg

post-44400-1240121894_thumb.jpg

Link către comentariu

O mik modificare la grila (provizorie)....... xXx :251:............:

P.S.: pt cei care nu stiu de unde provine 41 (CJ 41 JON), de la Golf 4 number1 :251:

post-44400-1240215663_thumb.jpg

Link către comentariu

X Games :) Chiar nu arata bine dupa parerea mea. Fa-o pe toata neagra daca tot ai incercat ceva :blink:

Link către comentariu

Poate te inspira in vreun fel poza asta. Eu unu as face stema neagra complet sau as lasa-o cromata, mai ales ca se potriveste si cu farurile.

Bafta cu masina. Interiorul este de invidiat. :)

post-28590-1240251936_thumb.jpg

Link către comentariu
Poate te inspira in vreun fel poza asta. Eu unu as face stema neagra complet sau as lasa-o cromata, mai ales ca se potriveste si cu farurile.

Bafta cu masina. Interiorul este de invidiat. :D

Ms pt sfat, dar oricum vreau sa schimb grila cu una fara semn ca arata mai bine, ceva de genu............:

X Games :) Chiar nu arata bine dupa parerea mea. Fa-o pe toata neagra daca tot ai incercat ceva :ceuameni:

stiu ca arata naspa :P bine macar ca am pus numa autocolant si nu am vopsito, oricum am dato jos.

Ms pt sinceritate :D

post-44400-1240400456_thumb.jpg

Link către comentariu

Bafta cu masina. Interiorul este de invidiat. :ceuameni:

Buna recomandarea ! si mie imi place cum arata asa

Link către comentariu

nustiu de unde sa imi fac rost de un eleron ca asta ......:

are cine va idee?

Ii super tare!

post-44400-1240401324_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

FK nu sunt sigur :D Ar fi trebuit sa aiba trecute seria pe geam!

Link către comentariu

Zuper masina in special dotarile.Sunt cam rare golfurile cu atatea dotari.Sa o stapanesti cu placere si bafta in continuare cu modificarile.

Link către comentariu

farurile sunt de la FK, si eu le am vopsit negre (imaginea acea cu farurile este doar modelul dupa care le am transformat eu). + ca am schimbat si toate beculetele din angel eye-suri vreo 20 de buc :D (de la Hella)

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 4 months later...
Au inceput plasticele sa zdrangane? La mine e concert :Driver:

inca nu : :blah: , dar nici mult nu mai au mai ales ca vreau sa ii fac un upgrade de putere

Azi am schimbat cablul de alimentere de la amplificator, am pus un 0AWG

Modificat de jhonny08
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!