Jump to content

My MK4

jhonny08

Postare recomandată

Salut sunt posesorul unui golf 4 1.9 TDI-PD 131CP din 2002 full. + cateva modificari: stopuri, faruri, jante, muzica, .....

Dotari:

- 4 geamuri electrice

- Oglinzi electrice heliomate

- Trapa electrica

- Comenzi volan

- Scaune RECARO cu incalzire

- 6+1 trepte de viteza

- Stergatoare faruri

- Climatronic

- ESP, ABS

- Navigatie color originala vw MFD (multi functional display)

- Magazine 6 CD

- Pilot automat

- Computer de bord

- Inchidere centralizata

- Cotiera

Tuning:

- Stopuri cu led (lexus style) FK automotive

- Faruri cu angel eyes si cu lupa FK automotive

- Jante aliaj 205/55/16

- subwoofer

- folie neagra

post-44400-1238346870_thumb.jpg

post-44400-1238347021_thumb.jpg

post-44400-1238347114_thumb.jpg

post-44400-1238347594_thumb.jpg

post-44400-1238347603_thumb.jpg

post-44400-1238347612_thumb.jpg

post-44400-1238347636_thumb.jpg

post-44400-1238347649_thumb.jpg

post-44400-1238347664_thumb.jpg

post-44400-1238347672_thumb.jpg

post-44400-1238347678_thumb.jpg

post-44400-1238347705_thumb.jpg

post-44400-1238347713_thumb.jpg

post-44400-1238347806_thumb.jpg

Modificat de jhonny08
Link către comentariu

Frumossss rau :P Interiorul si stopurile mi se par punctele ei forte :P Sa o stapanesti sanatos! Dar da-ne si noua niste detalii..pret,km,istoric,daca ai avut probleme cu ea..si mai multe poze :) Numai Bine!

Link către comentariu

oh da :X

f frumoasa, asa speram sa fie si a mea (culoarea e la fel)

motorul e de vis.

sunt foarte curios cati km are, pret

Link către comentariu

Foarte tare... S-o stapanesti sanatos si fara incidente. :blah_:

Navigatia color originala vw MFD de unde o ai i cat a costat? Asat in cazul in care nu a venit cu masina....

Link către comentariu
Foarte tare... S-o stapanesti sanatos si fara incidente. :blah_:

Navigatia color originala vw MFD de unde o ai i cat a costat? Asat in cazul in care nu a venit cu masina....

era pusa pe masina cand am luato mai am la ea si magazie originala si amplificator original

Link către comentariu

felicitari pt masina

cam asa imi doream sa fie si golfu meu cand l-am cumparat

multa vreme cautam pe site-uri/dezmembrari interior recaro,dar m-am potolit cand am luat leonul

sa-l conduci cat mai multi km

Link către comentariu

Pretul masini a fost de 8500 euro cu tot cu inmatriculare. Si este adusa din italia.

Link către comentariu

Salut :censur:

Foarte frumoasa masina , multe dotari :sick:

Sa o stapanesti sanatos si sa ai numai drumuri linistite cu ea :)

P.s : Poti sa-mi spui si mie cu ce program ai facut video-ul ? ca as vrea si eu sa ma joc nitel cu el :)

Numai Sanatate !

Link către comentariu
Salut :censur:

Foarte frumoasa masina , multe dotari :sick:

Sa o stapanesti sanatos si sa ai numai drumuri linistite cu ea :)

P.s : Poti sa-mi spui si mie cu ce program ai facut video-ul ? ca as vrea si eu sa ma joc nitel cu el :)

Numai Sanatate !

Ms, clipul este facut cu Windows Movie Maker tre sa il ai si iu daca ai Windows ul XP pe PC ii pe unde va la All programs

P.S. : sa mi l areti si mie dupa ce il termini :D

Link către comentariu

Ce inseamna o navigatie, trapa, comenzi pe volan. Pacat ca nu exista comenzile si pe modelul in 3 spite. Sa te bucuri de ea :censur:

PS: la secventele cu subwooferul trebuia sa pui un stop la melodia de pe fundal sa-l auzim si noi; poate in urmatorul filmuletz :sick:

Link către comentariu

frumoasa masina . sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

Prima mea masina, tot un golf 4 :D (pt ca sunt inebunit dupa golf 4) si urmatoarea dupa asta va fi tot un golf 4 (un R32) my dream,

dar sa trecem la prezentarea ei : Cea mai simpla din clasa Golf 4 adica un SDI (standard diesel injection :P) 68 caluti si nici o dotare :) (nici macar aer conditionat) numai carlig pt remorcare ( daca asta se poate numi dotare) :o Singurul ei avantaj era consumul destul de mic si muzica pe care am puso eu i am schimbat toate difuzoarele din usi (sony x plode 4x60w).

O sa pun cateva poze cu ea.

post-44400-1238435215_thumb.jpg

post-44400-1238435221_thumb.jpg

post-44400-1238435225_thumb.jpg

post-44400-1238435231_thumb.jpg

post-44400-1238435237_thumb.jpg

post-44400-1238435246_thumb.jpg

post-44400-1238435258_thumb.jpg

post-44400-1238435270_thumb.jpg

post-44400-1238435278_thumb.jpg

post-44400-1238435345_thumb.jpg

Modificat de jhonny08
Link către comentariu

Interesanta masina, ador volanul cu comenzile pe iel si imi plac jantele si nu in ultimul rand interiorul... numai bine

P.S. vream sa te intreb daca mai ai si loc ptr bagaje?dupa ce ai pus cutia? ca sunt tentat sa pun si eu dar prietena nu vrea ca zice ca no sa mai aiba loc ptr bagaje...

have a good time

Link către comentariu
Prima mea masina, tot un golf 4 :P (pt ca sunt inebunit dupa golf 4) si urmatoarea dupa asta va fi tot un golf 4 (un R32) my dream,

dar sa trecem la prezentarea ei : Cea mai simpla din clasa Golf 4 adica un SDI (standard diesel injection :P) 68 caluti si nici o dotare :) (nici macar aer conditionat) numai carlig pt remorcare ( daca asta se poate numi dotare) :o Singurul ei avantaj era consumul destul de mic si muzica pe care am puso eu i am schimbat toate difuzoarele din usi (sony x plode 4x60w).

O sa pun cateva poze cu ea.

Ok tu o sa fi primul care o sa-l vezi .

Super SDi-u :D

Il mai ai ?

Cati Km ai avut cu el ?

Link către comentariu
Ti-am zis ca tu o sa fi primu la care o sa-l dau :)

Foarte frumos golfu, de unde ti ai luat macheta aia ca eu de mult imi tot caut si nu gasesc si de unde pot sa imi fac rost de ''abtipild'' dela cu vw forum.ro?

Link către comentariu

In ordine :)

Macheta e mica am gasit-o in Selgros la set de trei ( mai venea cu un POLO in 2 usi si un BEETLE decapotabil ) . Pret in jur de 35 de roni . Inca mai caut si eu una mare .

Pentru stiker incearca sa dai un search pe forum sau mai simplu intreaba un modereator :) .

Multumesc pentru aprecieri :D .

Link către comentariu

Super masina domnu!

Un sfat: poarta centura de siguranta! Daca nu vrei sa o porti cred ca se poate dezactiva senzorul de la scaun ca sa nu sune (o sulutie mai eleganta decat sa fie tot timpul centura pusa pe scaun).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!