Jump to content

VW Vento Vs. VW Passat B3/B4

Adi01
 Share

Postare recomandată

Buna ziua ! am facut acest topic deoarece sunt interesat de diferentele dintre aceste doua tipuri de masini...

Ce are Vento si nu are Passatu si invers ... fiabilitate .. si etc

Si ce masina ati alege dintre astea doua?

Modificat de Adi01
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te rog ca data viitoare sa nu mai scrii cu litere mari numele topicului. Nu este nevoie si incalci Regulamentul. Ai doar un warning verbal. Am schimbat eu ce era nevoie in titlu. Te rog sa fii mai atent.

Link către comentariu

Va rog frumos sa ma scuzati dar nu a fost cu intentie :icon_thumright:..

Deci, ce diferente sunt intre aceste doua masini?

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Vento e compacta... un Golf cu portbagaj ca si Bora.

Passat este in clasa medie.

Link către comentariu

Daca passatu B3/B4 era in clasa medie .. atunci ce masina facuta de VAG era in clasa mare/lux.. in anii 90? Ma uit sincer la un Vento si apoi la Passatu meu si mai ca imi place mai mult vento`ul

Link către comentariu

am avut si unul si celalalt. passat-ul are spatiu imens la acel model si fiabilitate super ok. mai mult am fost atras totusi de vento care era mai bine finisat si caroseria mai atragatoare. vento era de 1,8 si 90 cp suficient ptr aceea caroserie. mai confortabil ca si passatul, asta am simtit eu. passatul era de 1,9 tdi motor tot 90 cai renumitul 1 Z care scotea un super consum de 5 litri la suta chiar si in oras. uneori dar nu aveam aer cond sau clima. masina super economica si fiabila cu interior super generos dar nu la fel de frumos ca vento. piese relativ ieftine la ambele.

Link către comentariu

aria de comparatie e cam mare in principiu diferentele sunt de marime portbagaj etc , depinde ce vrei sa faci cu ea,daca ai o familie numeroasa iati passat ;diferente ,daca comparam cele ....patru dar sa fie din acelas an si aceias motorizare , intretinere la passat e cu f putin mai scumpa ,la dezmembrari gasesti mai usor golf , una din diferente care imi vine acum in minte este timoneria schimbatorului de viteza ..la passat pe cablu la golf pe tije bordul din materiale mai bune , la passat consumul cu f putin mai mare la passat fiind mai grea cred ca si la suspensia pe fata la passat mai complicata dar mai comfortabila rezervor mai mare la passat...eee si passatul cu airbag pasager si clima nu are torpedou//// golful are

Link către comentariu

Daca passatu B3/B4 era in clasa medie .. atunci ce masina facuta de VAG era in clasa mare/lux.. in anii 90? Ma uit sincer la un Vento si apoi la Passatu meu si mai ca imi place mai mult vento`ul

Pana la Phaeton, VW nu a avut tentativa de intrare in clasa mare.

Link către comentariu

Eu prefer Vento deoarece este conceptual mai noua, arata mai modern, este mai usor de parcat. Daca vrei variant atunci trebuie sa alegi Passat.

Am avut un Vento 1.8i/90CP si a fost foarte fiabil. Am facut reviziile ca la carte. Am schimbat amortizoarele, burdufele de la planetare si motorul de la stergatoare. Masina avea 90000 km reali (era de la Midocar luata) cand am vandut-o anul trecut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!