Jump to content

Golf 4 Variant GT Sport

Skittles

Postare recomandată

Salut baieti,

La sfaturile lui Kelu de pe forum, am decis sa imi pun si eu cateva date despre a mea masinuta.

Asadar:

-nascuta in 2005

-motor 1.9 ASZ 131 cai, 6 trepte - model GT SPORT - din cate am vazut foarte rar pe vagonete

-suspensii sport din fabrica, xenon, semnalizare dubla in far,culoare albastru antracit

-4 geamuri electrice, toate geamurile spatele heliomate

-Volan+schimbator+frana de mana din piele

-10 airbag-uri, senzori de ploaie, oglinda retrovizoare antiorbire,incalzire in scaune(fffoarte utila)

Deocamdata nu am reusit sa ii pun jantele pentru ca nu am avut timp,dar in viitorul apropiat dau o fuga pana la tara si se rezolva-inca rulez cu cauciucuri de iarna...

Si acum cateva poze ta na na :(

post-19067-1238259906_thumb.jpg

post-19067-1238259911_thumb.jpg

post-19067-1238259916_thumb.jpg

post-19067-1238259920_thumb.jpg

post-19067-1238259924_thumb.jpg

post-19067-1238259932_thumb.jpg

post-19067-1238259937_thumb.jpg

post-19067-1238259940_thumb.jpg

Modificat de Skittles
Link către comentariu

Sa pui poze cu jantele ca schimba total aspectul masinii.

Are un prieten de-al meu tot GT Sport, insa e AXR. A ta e ceva mai dotata.

Felicitari si kilometri 'fara numar' :(

Link către comentariu

faina, place.

suspensie are, jante primeste, doar caii mai trebui inmultiti !!

Link către comentariu

Super masina :) !

Mai ales si anul de fabricatie :icon_cool: !

Un singur lucru o strica ( dupa parerea mea ) volanul .Ar merge unu in 4 spite :rolleyes:

In rest masina e foarte frumosa :rolleyes:

Cam cati km are ?

Milioane de drumuri fara nici o problema !

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri.Cred ca saptamana viitoare imi schimb jantele si am sa fac poze.In viitorul apropiat,masina va primi si o resoftare moderata pe la 150 de cai,desigur la TCM.

Acum masina are in jur de 150.000 km,am intentia sa o tin mult si bine,pt ca nu fac mai mult de 12000 pe an :(

:)

Link către comentariu

4 geamuri electrice, toate geamurile spatele heliomate

Huh ? :) Stiam ca oglinzile sunt heliomate ... unele ...

Link către comentariu

@razvand: Pai se inchid si se deschid in functie de luminozitatea de afara...daca nu se numesc heliomate,imi pare rau pentru dezinformare.

Atasez o poza sa se vada despre ce vorbesc.

Ca dotari am mai uitat de tempomat :)

post-19067-1238319873_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos golf :). Geamurile sunt ionizate nu heliomate daca sunt din fabrica si nu au folie pe ele...

Link către comentariu

frumoasa masina si interesanta,am mai auzit de gt sport si chiar am vazut parca pe o bora combi dar am crezut ca sunt doar atibilde lipite de proprietar.

imi plac enorm scaunele si capacele de pe roti.

have a good time

Link către comentariu

@ TeoVw daca va trece la volan cu 4spite ii va strica tot farmecul.stiu multi care trec de la cel in 4 la cel cu 3 spite.

interesant variantul si extrem de dotat.

auzisem de existenta unei astfel de echipari,dar nu vazusem una pana acum.

imi plac insertiile de aluminiu de pe consola

pot sa spun ca daca era incaltata cu niste Santa monica era de vis.consider ca jantele astea prind cel mai bine golfu4 ,variant sau in 3/5usi.

iti urez km multi si drum intins

Link către comentariu

Mersi pentru urari, Tibi.Masina a avut initial jante pe 17 inch,dar am renuntat la ele pentru confortul meu si am numai unele pe 16.Intr-adevar arata mult mai bine cu cele de 17.Oricum la urmatoare sedinta de poze va avea sigur si jantele care stau deocamdata la tara.

Am avut volan in 4 spite pe vechea masina(tot golf 4 variant),dar nu iau seama acestui amanunt; arata la fel de bine-parerea mea neavizata.

:icon_thumright: safe !!!

Link către comentariu

sa ai grija de el, nu am mai vazut GT Sport, dar arata foarte bine. am si eu o intrebare, care e faza cu dubla semnalizare? :rolleyes:

:rolleyes:

Link către comentariu

frumoasa masinuta, sa ai grija de ea si asteptam pozele cu jantele :icon_thumright:

Link către comentariu

@cTL: Cu dubla semnalizare din far cred ca este o strategie de marketing dar poate sa fie si de ordin tehnic.

De marketing ma refer la faptul ca golf 4 R32 vine de obicei cu astfel de faruri si probabil trebuia diferentiat putin...

Tehnic, in locul celui de-al doilea bec de semnal unii au proiectoare...acum nu stiu daca mai era locul nesesar si pentru un proiector...si la fel de bine altii au in far in loc de proiector absolut NIMIC :P .

Repet,cele spuse sus sunt pur teoretic! :blah_:

Link către comentariu

Dotata! Am un prieten cu o Bora identica cu a ta, dar e mai lasata din suspensii. Nu a schimbat nimic asa e de fabrica. :D

Link către comentariu

Am reusit in sfarsit sa fac poze si cu jantele,scuze de masina-este cam murdara si nu am avut timp sa o spal...

post-19067-1239206902_thumb.jpg

post-19067-1239206907_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Poze noooooi!!!Masina spalata de mine.... :blink: nu`s expert, dar merge

Va urez un Paste fericit, iar iepurasul sa fie darnic anul asta cu voi,daca nu, il prindem si il facem tocanita!! :coffee_lol:

P.S. : Sper sa va placa photo shootingul :D

post-19067-1240007066_thumb.jpg

post-19067-1240007071_thumb.jpg

post-19067-1240007075_thumb.jpg

post-19067-1240007080_thumb.jpg

post-19067-1240007086_thumb.jpg

post-19067-1240007089_thumb.jpg

post-19067-1240007094_thumb.jpg

post-19067-1240007098_thumb.jpg

post-19067-1240007102_thumb.jpg

Link către comentariu

eeeee....alta viata cu jantele astea :coffee_lol: foarte bine arata masinutza...mai e si GT pe de-asupra...nu mai am ce comenta :blink: sa o folosesti sanatos si fara evenimente ...Paste fericit!!!

Link către comentariu

Misto de tot masina! Am o intrebare ai vrut-o tu GT sau asa a fost sa fie?

P.S.: daca tot ai voaln in piele da jos tigania aia de pe el si bucura-te de "dansul" ca nu se uzeaza cu una cu doua stai linistit...

Paste Fericit tuturor si drumuri bune!

Link către comentariu

@AB05ZYC fosta masina a fost tot un golf 4 variant, model "OCEAN" culoare negru pearleffect de 101 cai remapat la ~ 130, mai putin dotata.Am facut schimb cu cineva din Galati care avea nevoie de lichiditati+ diferenta din partea mea(ex golf era mai vechi si mai zgariat).Asadar am urmarit masina aceasta de mult timp, este adusa tot din Germania pe la sfarsitul lui 2008 cand de abia se zvonea cu cresterea taxei.

In ceea ce priveste husa de pe volan(din material textil si cauciucata pe interior-am dat vreo 30 de ron asta vara pe ea) este foaaarte comoda si practica - am avut-o si pe fostul volan in 4 spite;nu imi transpira deloc mainile si imi ofera o aderenta sporita.Asadar,desi aspectul nu este foarte placut, am urmarit comfortul si practicabilitatea si chiar RECOMAND :P

Link către comentariu
  • 4 months later...

Eheeee!!! Dragii mei, de cand nu ne-am mai vazut(a se citi postat) s-au mai schimabat cate ceva pe la masinuta mea.

Astfel, a primit cauciucuri Dunlop cu profil in v (diferenta de la cer la pamant fata de ce aveam eu!!), mi-au cazut capacelele de la jante(oricum nu erau originale :D ) si am reusit sa rezolv o problema tehnica care ma tot sacaia de mult timp(multumesc pe aceasta cale lui Iulian-GTO).

Ma tot chinui sa ajung sa pun cipcirip,dar nu ajung niciodata la timp...nu-mi permite serviciul....In rest toate bune.

I:Fuge golfu` asta nene?

R:Nu,ca n-are picioare!! :D

Link către comentariu
  • 8 months later...

sal,imi place culoarea. variant am si eu dar nu am avut bafta de culoarea asta sau macar gri-metalizat.

te-am vz aseara pe la mine prin fata blocului pe la 22.00 (1 decembrie/liviu rebreanu)

Link către comentariu
lucian_90tud

Am vazut-o pe mobile. Pacat ca o vinzi. Frumoasa masina.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

daca o vinzi,poate continua aici noul proprietar. frumoasa "marfa". si noua,acum vad anul de fabr!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!