Jump to content

betoniera roscata

cabrio

Postare recomandată

Buna ma numesc victor sint mai nou pacii sa imi prezint putin una din betoniere :

golf 3 cabriolet 1995 1,8i 90cp

2 airbag, central, servo, ABS, 4 geamuri el automate, alarma (eftina)

cv manuala 5+1 km multi

tuning bara fata tip g 5 gti (asa am luat-o)

faruri angels vizibile ziua cu semnalizare incorporata, xenon

faruri ceata, stopuri klare

praguri spoiler spate, locas nr spate mutat in bata

jante borbett extrem 16'' cu flanse

kit suspensie SPORT reglabila pe inaltime noua

toba sporta cap coada cu un sound deosebit

oglinzi putin mai mici si mai deosebite

locas miner deschizator portiere nivelat

scaune originale de la mama lui

prelata crapata si taiata cu cutitul ( io trebuit la unu casetofonul de craciun) o mers alarma pina so descarcat bateria nimeni no vazut no auzit nik .

decapotarea se face manual si am ramas cu ceva loc in plus in portbagaj

o pictura faina pe capacul de la rezervor

culoare rosu perlat mai putin capotablomarin si bara fata rosu mat

neinmatriculata sper sa nu ma plictisex repede de ea

masini care ma-u plictisit:

vw: golf 1 d,golf2 1,3b, golf2 1,4b, golf 2 1,6i,golf 2 1,8i, golf 2 1,8gti, golf 2 1,6d, golf 2 1,6t intercooler, golf 3 1,8i, golf 4 1,4, golf 4 1,9tdi 6 vit, passat 1,8i automata, passat 1,8i,passat 2,8 vr6,vento 1,6i, lupo 1,0i, scirocco 1 1,5 carburator resuscitat cu 1,8i 90cp, t2 d, bora 1,6i16 v

audi: butoias 1,8i 2 buc audi 80 1,9tdi 90cp, audi 100 2,3i, audi 100 2,0d (buna masina)audi A 8 4,2i(betiva rau)

bmw:multe

opel:multe

seat: cordoba vario 1,4i 16v, toledo 1,9 tdi 90cp etc...

ford: galaxy 1,9tdi 116c+box 6 vit,(suflet vw)

masini cu care ma dau (dar nu ma laud):4x4, leon 2 2007 restilat 1,9tdi 105 cp,vectra c, clio,

masina de lucru:rar 4x4 si un master

masinile vin si pleaca amintirile frumoase sau nu, ramin

post-44655-1238182573_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu zic sa incerci loganul poate te multumeste:D. Ai poze si cu "restul masinilor"?. Passatul vr6 de care spui sunt curios de el :blink:

Link către comentariu

bai frate da ce esti pilot de testare ? ^_^

imi place masina da te intreb ceva...zilnic o ti decapotabila in fata blocului ? :blink:

glumesc, ma bucur ca apar si oradenii pe forum

hai bafta si sa ne auzim cu bine !!

Link către comentariu

interesant... insa fata .. mie mi se pare cel putin hidoasa, parerea mea si nu trebuie sa te supere.

Link către comentariu
Eu zic sa incerci loganul poate te multumeste:D. Ai poze si cu "restul masinilor"?. Passatul vr6 de care spui sunt curios de el :blink:

buna asta cu loganu chiar am ris, dupa ce duci 3 pe saptamina pe platforma date peste cap la 100...si un pic pe drumul neted nu vrei logan,mai am si ceva poze vr6 a plecat de ceva timp, nu am fost inspirat sa pastrez pozele la toate sint peste 400 ,am scris citeva din familia vw pentru care am numai respect(mau umplut de bani) ultima achizitie leon 2 2007 tdi inmatriculat 26 000 km negru spoilere jante eleron

post-44655-1238186615_thumb.jpg

post-44655-1238186665_thumb.jpg

Link către comentariu

frumos si leonul si golful .. da parca nu se pupa deloc bara aia pe masina ..

:)

Link către comentariu
interesant... insa fata .. mie mi se pare cel putin hidoasa, parerea mea si nu trebuie sa te supere.

nici eu nu mor dupa ea dar o fugit unu cu g 5 dupa mine daca nu o vind? nu o observat cai copie

post-44655-1238188587_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos Leon-ul... Porsche Design Edition. Am un prieten care are una rosie si arata super. :)

Sa le stapanesti sanatos si... cat mai multe:D

Link către comentariu
alien_hunter_83

frumoasa masina.spoilerul parca nu e la locul lui.ceva poze din interior?

Link către comentariu

cabrio, ne bucuram ca ai decis sa-ti prezinti masinile, insa te rog sa respecti regulamentul.

Cuvinte gen "so" in loc de "s-a", "plictisex" in loc de "plictisesc", "nik" in loc de "nimic", etc nu isi gasesc locul pe vwforum. Ca sa te ajut, iti dau mai jos un extras din regulament:

1. Forumul VWForum.ro este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii rom

Link către comentariu
frumoasa masina.spoilerul parca nu e la locul lui.ceva poze din interior?

sa nu va rideti.. toti ati primit cadou de craciun?

eu am primit un cutit in prelata si o deschiso din interior cu sirma probabil sa fure casetofonul betonierei, care oricun era defect sau nu era bine legat mergea cind avea chef.

pagube:necesar prelata+cas,chef de lucru si un pic de indemina pentru schimbat prelata este casetofonu il leaga un vecin e artist

cabrio, ne bucuram ca ai decis sa-ti prezinti masinile, insa te rog sa respecti regulamentul.

Cuvinte gen "so" in loc de "s-a", "plictisex" in loc de "plictisesc", "nik" in loc de "nimic", etc nu isi gasesc locul pe vwforum. Ca sa te ajut, iti dau mai jos un extras din regulament:

1. Forumul VWForum.ro este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii rom

post-44655-1238189782_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu te supara, dar mi se pare una dintre cele mai urate masini de pe forum, iar modul de exprimare, pe masura.

Asta e, trebuie sa accepti si critici, nu doar cuvinte de lauda..."care este".

Link către comentariu

nu sint suparacios daca arata altfel nu ii ziceam "betoniera" daca sint inteles gresit asta e NU eu am facut-o asa,doar am cumparat-o sa nu mai zic de unde, nu toti avem aceleasi gusturi, orice masina care ma supara sau face km suficienti la mine pleaca, deocamdata nu m-a suparat

Link către comentariu

Mai am inca o rugaminte la tine, renunta la a mai cita mesajul anterior. Foloseste butonul "Fast reply" cand vrei sa postezi ceva. Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Incerc pe zi ce trece sa inteleg diferitele modalitati de tuning..nu prea reusesc dar incerc...masina ta cred ca arata de 100x mai bine daca incerci sa o aduci la starea stock.O vopsea speciala,un clean look,niste jante clasice dar mari (17";18") eventual o prelugire a capotei peste faruri si grila,lucrat ceva la motor si ai atrage mult mai multe priviri decat cu o masina in 2 culori (am inteles ca bara aia de G5 e negru mat) etc..Iar de imitatia aia de marmura care se gaseste prin gospodariile din mediul rural care linconjoara unitatea de comanda de la A/C este pur si simplu de neacceptat din punctul meu de vedere..cum ar fi sa ne punem toti musama in loc de imitatia de piele la schimbatorul de viteze?

Iti respect munca si banii pe care i-ai bagat in masina asta dar cred ca ar trebuii sa regandesti exteriorul.

De asemenea cred ca ar fi o idee buna daca ai cauta pe net (e-bay,etc) un sistem de decapotare electric sau hidraulic sau pe la dezmembrari.

Am citit si lista pe care ai pus-o la inceput cu masinile pe care le-ai avut,decat vreo doua mi s-au parut interesante..

Sper ca nu am tocit tastatura aiurea si sfaturile mele nu au fost inutile,am pus si 2 poze,prima cu un G3 cabrio care dupa mine arata foarte bine si nu tipa,iar a 2a poza nu e un G3 cabrio dar am postat-o ca sa vezi exact la ce ma refer prin culoare speciala si clean look. Numai Bine!

post-20287-1238193966_thumb.jpg

post-20287-1238193974_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Musamaua cu gust de faianta rurala a plecat in prima zii dupa ce sau facut pozele, poate nu am fost inteles apreciez criticile constructive si sfaturile bune gusturile nu le pot discuta, masina asa a venit din germania jur doar am pus proiectorul de ceata care lipsea am putin timp sa pierd vremea cu asa lucrare sincer faptul ca a ajuns la mine nu inseamna ca o sa ramina asa . Sint 2 posibilitati :

-ori gasesc undeva o donatoare cu piese originale ( nu am de gind sa ma prezint la RAR cu ea asa) prelata am gasit dar sistemul electric sau hidraulic ocupa foarte mult loc in porbagaj si asa mic.

-ori ma supar si o dau, pina acuma am primit deja citeva oferte care mai de care,ori le era mila si altora de ea ori le-a placut pre cum spuneau .

Am sa va tin la curent cu starea lucrurilor .

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Intre timp au inceput cautarile prelatei,am incercat la unu care e tapiter dar se ocupa si cu prelate si surpriza ... am aflat ca prelata costa nici mai mult nici mai putin de 1300 euro, am picat putin pe spate nu MULTUMESC.am mai cautat si un forumist mia trimis o adresa EBAY pare ca a avut multa dreptate si asa ca vine saptamina asta cu 1000 euro diferenta , trebuie sai fac omului o cinste ... si o vizita .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!