Jump to content

Blonda cu motor de 1,9 și aprox. 140HP

bopdan

Postare recomandată

Va prezint una dintre blondinele din Oradea, la care nu ii place sa stea la coada. Are un motor 1,9 TDI, cu 110 HP care ulterior au fost modificati avand in jur de 135-140 HP. jante dezent D de 16, toba sport remus si un mic eleron. Sper sa va placa. Am sa mai pun poze cu interiorul si cu farurile xenon mai incolo cand va fi un pic mai curata

post-31562-1238178105_thumb.jpg

post-31562-1238178121_thumb.jpg

post-31562-1238178142_thumb.jpg

post-31562-1238178154_thumb.jpg

post-31562-1238178163_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa culoare si eleronul arata foarte bine,mi-as pune si eu unul si niste pleoape exact ca ale tale!

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, cum merge dupa resoftare? am acelas tip de motor si daia te intreb(chip de la tcm?)

Link către comentariu

Merge super. Are un demaraj mai puternic si consumul parca un pic mai mic daca ai jante pe 15......softul din cate mi-a spus persoana de la care am cumparat masina ii facut de Voinea...si in plus in viteaza 3 a atingi viteza de pana la 120 fara sa fortezi f tare motorul

Modificat de bopdan
Link către comentariu
alien_hunter_83

frumoasa.multi km fara probleme.astept sa o vad la intalniri.numai sa apuc sa vin :( :( :)

Link către comentariu

astazi pe la ora 18:30 masina statea in acelasi loc unde sunt pozele:))

f frumoasa, pune poze cu interiorul io zic ca arata super cu husele alea.

la urmatoarea intalnire daca apucam inseratu (si nu inghetam) tre sa facem niste poze versus :)

sa o conduci cu placere ! :icon_thumright:

Link către comentariu

chiar astazi am facut pozele....nu am avut cum sa pun poze cu interiorul ca m-am grabit dar cu proxima ocazie voi face....la intalnire trebuie sa facem ceva poze ca sa avem si noi cateva

Modificat de bopdan
Link către comentariu

fruoasa blonda sa ai grija de ia si sa o intreti bine...lol... cum ai ajuns la 140cp??? doar resoftare sau si altceva ?

have a good time

Link către comentariu

pe site la tcm scrie ca dupa resoftare iti mai da 22kW/30 CP respectiv 50 Nm, plus toba schimbata mai adaugi inca 5-10 CP, pune-o pe tester... :P

Modificat de cTL
Link către comentariu

as vrea sa vad cati CP am reali numai ca cel mai apropiat dynotester ii in Ungaria la Debrecen sau in Timisoara. Nu stiu daca este la Cluj sau Arad dar ar fi bine :blink:

Link către comentariu

am gasit ceva poze mai vechi care le-am facut cand am pus husele pe scaune......pe viitor daca vremea va fi de partea mea voi face si alte poze in care sa se vada mai bine

post-31562-1238236933_thumb.jpg

post-31562-1238236940_thumb.jpg

post-31562-1238236949_thumb.jpg

Modificat de bopdan
Link către comentariu

frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos. Da' scoate manerele alea cromate ca strica totul....

Link către comentariu

asa am cumparat masina cu manerele montate....nici nu am incercat sa le dau jos pana acuma :) ...............in poza apare un mp3 player Pioneer (era cand am cumparat masina) pe care l-am schimbat cu un Alpine in culorile bordului (rosu)

post-31562-1238237061_thumb.jpg

post-31562-1238237067_thumb.jpg

post-31562-1238237125_thumb.jpg

Modificat de bopdan
Link către comentariu
ralph veres BH-87-VER

Am uitat sa iti spun la intalnire,dar iti spun acum, Multi KM fara evenimente! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!