Jump to content

Blau TDI

bla

Postare recomandată

Este vorba despre un Golf V CL, 1.9 TDI, 105 hp. Am adus-o acum ~ o luna din Germania si de care sunt foarte multumit.

Ca dotari are dual-climatronic, incalzire scaune, tempomat, cruiese control, cotiera cu spatiu ventilare spate, ESP...cam astea ar fi mai importante.

Inafara de problema cu accelerarea in forta si la decelerare se aude un suierat scurt cam 1 secunda, dar mai accentuat fata de zgomotul turbinei, eu sunt foarte multumit de el.

Cum am scapat acuma de RAR, am achizitionat deja bara fata completa, fusta spate si urmeaza jante toate de GTi. Pe viitor vreau sa pun adaptor ipod (ma aduce la disperare RCD300 cu atatea cd-uri audio), folie, si niste arcuri sport...poate nu strica nici un volan de GTi dar e scump deocamdata.

imi cer scuze de marimea pozelor...doar astea le am la servici :rolleyes:

Am uitat sa precizez ca are 153.000 km si inca nu a fost problema cu volant :Driver:

Mai am poze:

post-22357-1238163762_thumb.jpg

post-22357-1238163772_thumb.jpg

post-22357-1238163783_thumb.jpg

post-22357-1238163912_thumb.jpg

post-22357-1238163922_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari s-o porti sanatos :rolleyes: ! Mult succes cu proiectul de upgrade si sa stii ca ar merita si un volan sport nu neaparat de GTi.

Link către comentariu

hehe cum ai aduso te apuci de modificat :lol:

cred ca deja microbul "tuning" s-a instalat bine si la noi.

Imi place masina, iti doresc bafta si cat mai multi km faca probleme :icon_thumright:

Link către comentariu

Masina este din 2004 si cand am luat-o a fost cea mai buna alegere...7700 euro.

@ Bronzatu, tuningul e boala grea

Uite ce am facut din fosta masina

post-22357-1238171115_thumb.jpg

post-22357-1238171139_thumb.jpg

post-22357-1238171434_thumb.jpg

Modificat de bla
Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea si destul de rara si vad ca si fosta masina a fost tot albastra si arata cel putin la fel de bine ca si asta, eu ultimile 3 masini printre care se numara si Golf 5 din semnatura le-am luat negre :P cu toate ca de fiecare data am zis ca urmatoarea 100% n-o sa mai fie neagra.

Vad ca ai planuri foarte bune cu masina si anume Gti look, as mai recomanda pe langa asta si folie neagra pe geamuri. Referitor la bara fata de Gti ai putea sa spui de unde o iei si cat costa ca as fi si eu tentat si daca mai schimbi si tragere si ce mai trebuie pe acolo sau nu.

Spor la modificat si sa ne tii la curent si cat mai multi km fara evenimente nedorite :P

Link către comentariu

f frumoasa si fosta :rolleyes: mi se pare ca are aceeasi culoare cu a mea...

ai vandut-o sau ce ai facut cu ea?

Link către comentariu

Am vandut-o din pacate. Era super masinuta dar cum avea doar 2 usi, era mica, motor mic, avea 9 ani, m-a determinat sa o schimb.

Cu kitul GTi as face capota sa arate cumva...nu imi vine nimic in cap si nu vreau sa o fac ca altele 100, cu negru in continuarea grilei :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi masinuta mea a primit un set de jante pe 17 si cauciucuri Goodyear Excelence.

Am dat carligul detasabil jos si urmeaza kit-ul GTi.

post-22357-1238875740_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu mi se pare o idee buna kitul de GTI..deja sunt prea multe peste tot unde te uiti numai kituri de GTI si GTI'uri,mai bine ceva de la Caractere sau Hofele..asta e parerea mea,mai bine faci ceva mai special decat ceva care dupa parerea mea a devenit ceva banal.In rest s-o stapananesti sanatos si sa ai parte de multi kilometrii in liniste!

aa..scuze acum am recitit si am vazut ca deja ai cumparat kitul.. :D dar sunt in continuare de aceeasi parere.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Multumesc!

In legatura cu kit-ul GTi l-am luat cu ~ 700 ron si in plus fac masina dupa cum imi place si nu dupa cum au altii sau cate sunt.

Si Caractere e frumos, dar sa dau mii de euro pe un kit mi-i se pare ilogic.

Link către comentariu

Ai si tu dreptate,dar mi se pare foarte frumusel in starea in care este acum...dar la asa pret si daca il vinzi mai departe iti scoti bani in plus cu mult..dar pana la urma,cum ai spus si tu important e sa iti placa tie,dar trebuie sa arunci si un ochi in targ totusi ca daca sunt prea multe nu e "speciala" decat in ochii tai.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!