Jump to content

Demontare Volan in 3 spite

insanity
 Share

Postare recomandată

Salut, stie careva cu ce desfac airbagul de pe volan ca sa-l pot da jos?

E sarit airbagul si vad ca in spatele volanului sunt trei gauri dar nu vad ce cheie imi trebuie ca sa pot sa desfac. Am incercat cu imbus de diferite marimi, am incercat cu surubelnita... va rog, daca stiti, spuneti-mi si mie :D

Precizez inca o data ca e vorba de volan in 3 spite.

Multumesc

Modificat de insanity
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In acele gauri daca bagi o surubelnita mai lunga o sa simti la un moment dat ceva metalic.Acolo sunt niste clipsuri.Sunt niste parghii metalice foarte subtiri care trec prin mijlocul gaurii.Tu trebuie sa bagi surubelnita si sa tragi insa nu mai tin minte daca distre exterior spre interior sau invers.Daca te chinui 3-4 minute o sa reusesti,mai greu la inceput pana pricepi cum sunt pozitionat clipsurile.Daca ai airbag sa nu uiti sa dai in primul si in primul rand bornele de la baterie jos,este un risc foarte mare sa se declanseze acestea.Spor la munca!

Link către comentariu

Pai bag surubelnita dar cum trag parghia folosindu-ma de surubelnita??? o sa incerc cu o croseta cu care croseta facea bunica-mea

Multam

Link către comentariu

Gandeste-te ca ai un tub,iar PRIN el infigi un bat de fier.Exact asa este si la volanul tau.Tu trebuie sa bagi surubelnita si sa impingi acel "bat de fier" spre exteriorul volanului.

Sper sa fi inteles :lol:

post-4293-1238092255_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc mult de tot, ma duc maine sa-l demontez:)

Multumesc

Link către comentariu

Nu am gasit pentru 3 spite, dar am gasit asta daca te ajuta cu ceva.

post-14767-1238151540_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!