Jump to content

Faruri Bora

fff
 Share

Postare recomandată

@Circcoloco, intradevar mult de munca si greu de centrat lupele tinand cont ca trebuie sa cioplesti in plastic, sa pui bec de pozitie in semnalizare. Bravo :icon_thumright:. Tu ce ai pus ca suport al lupei?

Oricum felicitari pentru lucrare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 7 months later...

Va salut. Imi puteti spune daca gasesc sa cumpar acest model de far pentru Bora?

qoo7gbg0kgrhgoheejlllyv.jpgqnjpbm0kgrhgookigejllmb.jpg

Link către comentariu

Il poti comanda....dar pretul e pe masura - in jurul a 550 euro bucata - OEM

1J5 941 017 BM si 1J5 941 018 BM

Link către comentariu

mai sunt variante pe af..dar nu sunt calitative ca cele oem.In jur de 2000lei setul.

post-64586-0-57789500-1317838016_thumb.j

post-64586-0-48223100-1317838033_thumb.j

Link către comentariu

Florin, multumesc pentru coduri. Le-am tot cautat si pe ebay dar nu le gasesc. Eu tocmai am schimbat Bora cu o alta Bora iar aceasta are faruri OEM. Sunt extrem de proaste iar la Bora veche am avut exact ce spui tu Gaby ... am fost multumit de acestea de la FK. Singurul minus pe care eu le-am gasit era faza lunga. Aceasta batea foarte foarte sus. Practic nu ma ajuta la nimic ... decat flash :)

Link către comentariu

vezi ca nu le gasesti asa usor...si eu le vroiam...si am stat ceva timp la panda pe o gramada de site-uri...

dar daca le gasesti...nu le vei putea folosi la capacitate maxima... trebuie sa gasesti cumva si cu toata instalatia aferenta...si cea xenon oem si cea de Leaving si cred ca o sa cam ai de investit daca tot te apuci si vrei neaparat farurile alea...

Plus ca mai este un coleg care le are si cica nu ar fi asa multumit de cum bat:(

Link către comentariu

Multumesc Lawrentyu si fff. Foarte util topicul pe care mi l-ai dat. Inainte sa-mi pun FK pe Bora am avut bixenon (fara lupe). Personal eram mai multumit de bixenon pentru ca aveam si faza lunga.

Link către comentariu

si eu mi-am pus becuri Osram night breaker pe farurile OEM si se vede mult mai bine decat cu alte becuri. poti lua si varianta asta in calcul. bafta!

Link către comentariu

ce becuri ai avut inainte de a pune osram-urile ? eu am philips vision plus, ar fi mare diferenta intre ele si osram night braker?

Link către comentariu

Am avut pe unul narva pe care l-am pus eu ca mi s-a ars si pe celelalt tot ceva osram cu care a venit masina.

Probabil nu este mare diferente intre philips si osram dar eu am preferat osram ca sunt mai ieftine ca philips si, din ce am vazut pe net, tin mai mult.

Bafta!

Link către comentariu

Buna, am o problema cu farurile mi s'a deplasat oglinda cu becurile si intra praf si insecte, stie careva cum le desfac sa le curat si apoi sa le pun la loc sa nu mai aiba spatiu intre ele, atasez 2 poze poate a mai patit cn asa ceva

http://imageshack.us/photo/my-images/695/fotografie0143r.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/847/fotografie0142o.jpg/

Modificat de Popika1991
Link către comentariu

Le dai jos si le misti si cad insectele, desfaci capacul din spate si cad afara insectele. Nu dureaza mult, singurul impediment e faptul ca trebuie sa dai jos bara fata.

Link către comentariu

si prafu ca a intrat si praf pe oglinda?si se pot impinge la loc?

Link către comentariu

Mai frumos e sa le desfaci, sa cureti oglinda, sticla, etc....asezi si mecanismul cum trebuie. Eventual si o polishare mica....si o sa fie ca noi.

Link către comentariu

le'am polisat o data la o spalatorie mi le'a facut tipu ca noi, ca erau galbene si ca si cum ar fi smirghelite, si acuma am vazut ca am praf in ele si is deplasate tare am sa le desfac tree sa tin cont de ceva?vine tot faru jos?

Link către comentariu

Da, scoti farul de pe masina. bagi farul la cuptor - 2 minute, la 200 grade, dupa care scoti geamul.

Link către comentariu

da numa daca imi iau sticla jos de pe el se poate curata?

Link către comentariu

Ca sa il cureti pe interior...asa-i frumos. Altfel, mai exista variante - una dintre ele e sa-l speli cu apa distilata.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

din ce vad osram ul night braker sta mai bine decat philips ul extreme power. Rog colegii care si au pus osram NB H4 sa impartaseasca opiniile.

Link către comentariu

cu aceiasi problema m-am confruntat si eu,faruri matuite,ingalbenite de vreme,tinand cont ca erau originale ale masinii.Remediul pe care l-am aplicat e un pic mai costisitor dar cred ca vor tine macar pe jumatate cat au tinut celelalte,adica le-am inlocuit cu altele noi :icon_cheesygrin: .Cu un reglaj bine facut poti circula chiar si noaptea :icon_cheesygrin: Asa ca daca cineva vrea sa incerce alte metode am un set ca cele de mai sus disponibile.Iar la incheiere tinand cont de numele topicului va urez "sa ne vedem cu bine". :icon_idea:

Link către comentariu

Oameni buni, legat de farurile de pe Bora, cum fac sa-mi ramana aprinsa si faza scurta in momentul in care aprind faza lunga ? :huh:

Stiu ca este posibil, caut cam de o ora si jumatate, insa nu mai gasesc acel topic. :wacko:

V-as fi recunoscator, daca m-ati putea ajuta. Multumesc.

Modificat de Deadly
Link către comentariu

@ktali...poti pune o poza cu farurile pe care le ai disponibile?

Link către comentariu

@deadly /

poi cum sa ramana aprins nu ai H4?ala e un singur bec si pe scurta si pe lunga din cate stiu eu?

Modificat de Popika1991
Link către comentariu

@deadly - pe ex bora aveam asa de vreo 2 ani

@Popikka1991 se poate si pe H4 sunt 2 filamente separate

Poza este de pe forum luata in urma cu mult timp.

Bafta :P

post-15142-0-34127100-1319371934_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!