Jump to content

Faruri Bora

fff
 Share

Postare recomandată

nu mai baieti.sunt farurile originale de vw bora cu H4 ca sau matuit iar eu le-am schimbat cu altele noi.daca erau ca in postul 202 sigur le remediam intr-un fel ca sunt o sacosa de bani,pe cand cele normale undeva la 800lei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu tocmai mi-am cumparat de la FK ... am dat 810 lei ... dar nici nu se compara! Au linie perfecta ..../**** , luminozitate foarte mare ... sunt foarte foarte multumit de ele.

Link către comentariu

Faza lunga cum bate? Poze cu ele pe masina? De unde le-ai luat?

Stima.

Link către comentariu

Salutare

In special pentru colegul Chucky_Catalin, postez poze cu proiectoarele si farurile mele.

Seara faina!

post-31877-0-82733200-1322257263_thumb.j

post-31877-0-71427900-1322257274_thumb.j

post-31877-0-30249900-1322257286_thumb.j

post-31877-0-19931500-1322257309_thumb.j

post-31877-0-28701000-1322257322_thumb.j

post-31877-0-96889900-1322257385_thumb.j

Link către comentariu

Salut,

Multumesc ca te-ai tinut de promisiune :)

Intr-adevar proiectoarele lumineaza foarte bine, se vede foarte bine cut-offul. Pentru cei 70 roni cat ai dat pe proiectoarele din bara daca nu ma insel, chiar merita. Imi poti spune in mare cum ai procedat sa de adaptezi in grila? Pentru Xenon esti sigur ca nu are cum sa intre becul H3?

Link către comentariu

Este o grila de la alte "pseudo-proiectoare" cu LED-uri cu acelasi diametru ca si cele pe care le-am gasit in targ. Urechiusele de la proiectoare vin fest in cele de la grila si le-am prins in suruburi a.i. se pot regla sus-jos.

PS: In poze am ridicat putin proiectoarele ca sa se vada mai bine pe perete; ca sa vad mai bine pe asfalt, le las mai jos.

Intr-adevar, fiind lupe, e bine definita lumina, nu deranjeaza deloc (intotdeauna ma deranjeaza loganele si meganele care merg cu proiectoarele aprinse).

Nu incape un bec xenon h3 in ele, dar proiectoarele au culoarea unui bec normal.

Link către comentariu

cel mai bine e sa iti cumperi de la tne din oras pentru a fi mai usor de schimbat produsul in garantie

Link către comentariu

un coleg cu bora care are xenoane imi da o poza sa vad unde a pus balasturile. pls maine le pun sus si sa stiu unde sa le pun, multumesc;)

Link către comentariu

Imi cer scuze de intarziere.

Farurile le-am cumparat de la un magazin piese auto, am garantie la ele. Bat foarte bine, atat faza scurta cat si lunga. Pe scurta xenon iar pe lunga Philips Vision Plus de care sunt ff multumit.

Am facut cateva poze, mai multe sper sa am timp diseara ca sa vedeti cum bat.

post-21768-0-97102400-1323337206_thumb.j

post-21768-0-41083400-1323337217_thumb.j

post-21768-0-69704100-1323337227_thumb.j

post-21768-0-14578000-1323337236_thumb.j

post-21768-0-88575900-1323337243_thumb.j

post-21768-0-09958300-1323337283_thumb.j

Link către comentariu

Si eu sunt de aceeasi parere ca trebuie sa schimbi farurile, probabil s-au deteriorat ca sunt prost facute si sunt f vechi.

Link către comentariu

AdCrys,eu am montat balastul stang pe partea fixa a carcasei de la baterie pt ca in mom in care umblu la baterie sa nu scot balastul sau altceva.Adica l'am pus in dreapta bateriei. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Da ... eu doar l-am pus acolo ca eram pe fuga si urmeaza sa-mi schimb bateria. Dupa ce inlocuiesc bateria trebuie sa-l fixez si eu pe undeva

Link către comentariu

• 2 weeks later...

de cand mi'am pus kit bixenon mi se tot arde becu de pozitie de pe partea dreapta:(...oare care ar fi problema, specific ca nu am mai putut pune nici un capac in spatele farurilor din cauza prea multor cabluri...e vreo problema?

Link către comentariu

Eu la Bora am facut o gaura in capac (nu foarte mare ... aprox. 3 cm) si am trecut toate cablurile prin ea. Nu stiu daca din acest motiv ti se arde becul insa cu siguranta vei avea probleme cu aerul cald/rece si ti se va aburi.

Link către comentariu

Popika, vezi sa nu ai contact imperfect in mufa.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
...Am facut cateva poze, mai multe sper sa am timp diseara ca sa vedeti cum bat.

Totul ok, multumit de ele in continuare?? Ultimele impresii? :lol:

Intreb deoarece vreau sa imi iau si eu o pereche si vreau sa fiu sigur ca isi merita banii.

Le@ Pana la urma ce ti-ai luat Fk sau Depo? Vad ca pe far scrie Depo dar intr-un alt post al tau scrii ca ai luat FK??

Sau poate nu stiu e prea bine despre ce e vorba.

Stima.

Modificat de O'neill
Link către comentariu

Nu cred dar daca te deranjeaza angeleyes nu le cuplezi la pozitie deci nu le dai curent si nu le folosesti.

Link către comentariu

poate ma ajuta cineva si pe mine cu un info ... caut sa cumpar lupe pt bora.. dar as prefera ceva de calitate, gen hella si sa fie bixenon... ma poate indruma cineva unde pot sa cumpar asa ceva... chiar si second dar de preferabil noi... va multumesc ... incerc sa evit depo si fk ... le-am vazut si mi se par bani aruncati in vant

Link către comentariu

Merg adaptate in mod sigur cele de bmw.am un prieten care si-a montat pe bora lupe de bmw seria 3 din 2002. cauta in aria de vanzari.este un user care vinde lupe si sisteme de autoleveling OEM.scriu de pe telefon si e un pic mai greu de cautat.diseara caut si postez linkul catre profilul lui daca nu gasesti tu

Link către comentariu

AdCrys poti sa-mi d-ai un cod de la farurile pe care le-ai achizitionat?sunt de la Depo sau FK?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut am si eu niste intrebari sper sa ma poata ajuta cineva :)

Am cumparat 2 faruri(sonar) si 2 triple(nu stiu firma),farurile au probleme cu urechiusile sunt rupe cate 2 la fiecare,cineva mi-a zis ca mi le poate lipi foarte usor si nu o sa am probleme(am urechiusile inafara de 1..),ele sunt murdare dar in rest arata bine,mai ales dupa un polish care il vor primi..pretul a fost 350 lei pentru toate 4 elementele!

Se pot desface si astea daca le incalzesc in cuptor(ma gandesc sa nu am probleme cu angel eyes..sau altceva)?

Stopurile le pot desface prin aceasi metoda sa le curat? sunt oleaca prafuite pe dinauntru daca nu le curat asa usor :)

Pot muta tot din astea in farurile originale hella care le am pe masina?Alea ar avea toare urechile ok...

Astea au si proiectoare cu lupa in far,le pot lega fara nici o problema din ce am mai citit pe aici nu?(Eu nu am pe comutatot si proiectoare)

Poze:

img018tw.jpg

img019h.jpg

img020er.jpg

img021n.jpg

img023ec.jpg

Am facut niste chinezarii de legaturi pe acolo stiu :)))

Modificat de xanderM
Link către comentariu

desi nu sunt adeptul acestei solutii, respectiv bagatul farurilor la cuptor de catre cineva fara experienta, sincer iti spun ca in locul tau nu m-as hazarda sa "coc" aceste stopuri si faruri din simplul motiv ca materialele folosite la fabricarea lor nu au sub nicio forma calitatea unui far hella/valeo sau stop. incearca sa le cureti cum poti asa, fara cuptor ca e pacat de banii care i-ai dat. intrebarea mea este: de ce ai cumparat farurile stiind ca sunt urechile rupte?

Link către comentariu

Sa rezolvat le-am desfacut,acuma o sa le curat perfect si lipesc inapoi..Triplele incerc sa le curat asa..

kelu:Am zis ca la 350 de ron sunt o super afacere si ca voi reusi cumva sa le reconditionez,mi-am luat teapa?

Gasesc sa cumpar "sticla" din fata separat??

Modificat de xanderM
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!