Jump to content

Faruri Bora

fff
 Share

Postare recomandată

@Cyp88, multumesc din suflet. Exact de schema asta aveam nevoie. :beer:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Stie cineva cum sunt, cum bat aceste faruri? Sunt mai bune la luminozitate decat FK-urile? faruri_dayline_vw_bora_crom__27968.gif

Link către comentariu

Par cam SF........ :alien:

Link către comentariu

@deadly ce fir imi trebuie vreau sa fac si io sa ramana, se vde mai bn?multumesc

Link către comentariu

daca nu se supara deadly,raspund eu...

se va vedea cand comuti maneta pe faza lunga asa cum se vede acum cand dai flash/blitz.Se va vedea mai bine pt ca raman ambele filamente aprinse,nu doar cel de faza lunga.

Link către comentariu

Cum sa ma supar ? Asa e, cum spune @zebrocksky. :icon_thumleft:

Eu inca nu mi-am facut modificarea, dar o voi face in viitorul cel mai apropiat. M-am cam saturat sa merg mai mult cu faza scurta sau sa tin maneta ca sa stea "flash-ul" aprins. :dry:

Link către comentariu

Salut!

Ma "bag" si eu in discutie avand aceeasi problema cu farurile! :lol: Rezista becul cu ambele faze (filamente) aprinse?

Stima.

Modificat de O'neill
Link către comentariu

arata bine aceste faruri dar iti recomand angel eyes-urile de la DEPO care au lupa mai mare si de sticla. acestea sunt produse de SONAR si au lupa mai mica.

Modificat de dox99
Link către comentariu

@O'neill, scria mai sus Cyp88 ca el avea de vreo 2 ani aceasta modificare facuta (cel putin eu asa am inteles). Cred ca el ar fi cel mai in masura sa ne spuna daca e totul a fost in regula. :rolleyes:

Link către comentariu

@dox99 te referi la aceste faruri? Daca da, acest tip am avut pana in prezent insa are probleme mari faza lunga. Bate in ... cosmos. Vedeam doar acoperisurile caselor din pacate. Faza scurta insa este perfecta!

@popika am avut si eu aceiasi modificare facuta pentru farurile din imaginea alaturata si nu exista nici un fel de probleme. Totul este ok! Poti face legatura fara griji.

20317906-1-500_500.jpg

Modificat de AdCrys
Link către comentariu

si ce fir trebuie orice fir sau trebuie sa aiba ceva la capete sa ramana in blocu de lunimi?:-?

Link către comentariu

cum desfac panou de sigurante sa pot lipi firu?:-?

Link către comentariu

Dar nu ai nevoie sa desfaci panoul de sigurante. Gasesti tu o modalitate sa prinzi firul pe siguranta 20. La euroswitch am lipit firul. Pui un fir normal

Link către comentariu

@AdCrys-bine ca ai specificat parerea despre farurile de la DEPO..ma gandeam sa imi iau si eu...da cred ca mai astept si tot pe ideea de Bi-xenon merg:)

Link către comentariu

Pfff ... si eu ce fac? :) Ca nu vad nimic noaptea ... iar problema este ca ajung acasa destul de tarziu. Intrebare: de ce spuneti la aceste faruri DEPO? Eu stiu ca sunt FK.

P.S. Stie cineva cum pot lua legatura cu vladpo despre niste faruri FK ? Multumesc

Modificat de AdCrys
Link către comentariu

salut ,referitor la farurile disponibile momentan le am la tara in cutiile celor noi din cauza lipsei de spatiu la bloc,dar cu prima ocazie ce ajung acolo o sa le fac si poze.Dar sa stii ca sunt fara motorase si fara becuri ca la fel au venit si cele noi.

Link către comentariu

Ce parere aveti de inelele angel eyes montate pe farurile originale ? A facut cineva asta pana acum ?

Link către comentariu

pai masina din semnatura lui este golf4...cred ca se refera la farurile OEM de golf4 nu?

@Ktali...pana sa ajungi la tara sa le faci poze..sunt cele din postul 202?

Link către comentariu

Ok. (te-am intrebat pentru ca in semnatura ai un Golf iar topicul este despre faruri Bora). Gasesti pe internet inele la 35$ si cu putina indemanare reusesti sa le pui singur. Trebuie desfacut farul, putin silicon pe spatele inelului, legat firele si cam asta-i treaba. Eu stiu ca vladpo si-a pus asa ceva, pe faruri de Bora.

VWGolf4AngelEyesWHITE1.jpg

Link către comentariu

@Teodor,ca si parere,eu nu mi'as pune.In primul rand sunt specifice BMWurilor.In al doilea rand,simuland pe calculato,golful meu avea o "privire" de broasca senila.O singura varianta mi'ar place...inele dar luminate doar jumatatile dinspre exteriorul farurilor...ceva de genul ( ( ) ) :icon_thumleft:

Si ca tot suntem pe topic de Bora,se pot da jos "sticlele" (care sunt de plastic de fapt)?Ca la Golf stiu sigur ca la Valeo mai degraba le spargi.

Link către comentariu

@ zebrocksky-daca intrebi de farurile de bora...sigur ca se pot da jos:)

Link către comentariu

De dat se pot da jos ... acum eu intreb ... oricat ai incerca sa le lipesti la loc, reusesti la fel de bine?

Link către comentariu

poate chiar mai bine....vb vine. Eu am desfacut si reconditionat farurile mele de Passat - xenon OEM. Le-am lipit la loc cu Silicon Bison sanitar - nici urma de aburire sau altceva. Daca faci treba bine, scoti tot masticul pus de ei, degresezi, etc....iese perfect. Intrati pe poze si gasiti toti pasii reconditionarii, daca va intereseaza http://vwforum.ro/topic/56745-s-k-f-ul/page__view__findpost__p__1522484

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!